Followers

Labels

Sunday, March 12, 2017

ROMÎNA – RON HEAD - CONSILIUL – VA EXISTA CEVA MINUNAT CU CARE SA VA EMOTIONATIRON HEAD - CONSILIUL  
VA EXISTA CEVA MINUNAT CU CARE SA VA EMOTIONATI
Si stiti ca este mult mai amuzant atunci cînd se împartaseste

09-01-2017

Astazi vom vorbi despre adevar. Vom vorbi despre Adevar, acesta care nu sa schimbat, si care nu se va schimba niciodata. Nu o sa intram în discutii îndelungate despre ce este acesta, cu exceptia de a spune ca este incorporat în viata care se afla în jurul tau.

Daca va amintiti, am mentionat ca lumea voastra experimenteaza o mare schimbare, si ca exista diferite noi realitati dezvoltîndu-se în acest moment. Am spus ca unele dintre ele vor disparea, si altele se vor amesteca. Spus în alt mod, dvs cu timpul veti ajunge la un consens.

Ceea ce dorim sa va semnalam azi, este ceea ce înseamna acest lucru pentru fiecare dintre dvs individual. Care este modul în care va ocupati cu realitatea intermediara ?


În primul rînd trebuie sa întelegeti ca diferenta de credinte, aceea pe care o aveti, diferenta poate fi, a trai într-o realitate foarte diferita. Este aceasta diferita de aceea pe care ati experimentat-o mereu? Nu, nu este. Într-un nivel, a fost întotdeauna un fapt, ca fiecare dintre dvs traieste într-o lume de experiente vaste, si de reactiuni la aceste experiente. Deci, aceea cu care aveti o neîntelegere, poate fi corecta, asa cum si dvs.

La un nivel putin mai superior, vor exista grupuri întregi de persoane care au invitat fiintei lor constructii de realitati complect diferite de ceea ce vedeti. Va fi necesar sa pastrati acest lucru în minte, în timp ce lumea dvs înainteza. În ce mod lumea dvs, poate trai cu lumea lor ? Din nou, nu este o prblema noua. Cum putea fi ceea ce avem nevoie, fara sa interferim cu dreptul lor de a face acelasi lucru ? Nu este ceruta violenta pentru a gasi raspunsul la aceasta întrebare. Alte specii în lumea lor o fac tot timpul.

Ei bine, nu am atins înca nivelul de adevar, cu toate ca am vorbit despre lucruri care sunt adevarate. Sa spunem aceasta, în momentul în care indivizii încep sa discute despre ceea ce este adevarul, nici macar ei se gasesc în Adevar. Fiecare poate capta ceva care este adevarat, însa nu poate fi Adevarul daca lasa spatiu pentru opozitie. Pîna cînd un nivel este atins unde ceea ce este adevarul, este patent, nu este Adevarul. Cea mai buna evidenta cã o persoana se appropie de acest nivel, este ca ea va fi capabila sa o accepte ca adevar. Va fi vîrful piramidei, zicînd astfel. Desigur ca este foarte posibil sa se atinga acorduri în ceva care este destul de incert, însa nici unul dintre dvs este incapabil sa stie cînd acest lucru se petrece. De fapt, a fost probabil obiectivul, la început.

A fost de multe ori în trecutul acestei planete, în timpul carora noi realitati au fost formate cu lovituri de ciocan. Adesea, au existat evenimente catastrofice pentru ca acest lucru sa se întîmple. Dvs, traiti în prezent unul dintre aceste timpuri. De aceasta data, s-ar putea sa se petreaca în mod mai lin. Din nefericire, continua (sa existe) înca un sistem de control si cîtiva care în mod încapatînat recusa ca acesta sa înceteze. Va spunem ca acesta nu este singurul loc în acest sistem stelar care trece prin acest tip de schimbare. Exista lcururi care au loc aici care sunt unice, si exista altele care nu sunt.

Întorcîndu-ne la punctul initial al mesajului, va rog sa va dati seama ca aptitudinile dvs de  lucra împreuna, a trai împreuna si a prospera împreuna – avînd grija unii de altii – trebuie sa devina mai bune, si trebuie sa fie folosite mai des. Va rog sa întelegeti ca raspunsurile dvs emotionale colective, au un mare impact cu ceea ce traiti mai tîrziu. Si în acest nou ambient energetic, cauza si efectul nu vor fi prea mult separate. Aveti nevoie unii de altii. De altfel, va exista ceva mãret cu care sa va emotionati. Si stiti cã, este cu mult mai amuzant atunci cînd este împartasit.

Copyright © Ronald Head. Toate drepturile reservate. Se poate copia si re-distribui acest material în timp ce nu se va schimba în nici o forma, continutul va ramîne complect si se include legatura cu nota dreptului de autor. http://ronahead.com/

Tradus : Star Child

starchild.jpg

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE