Followers

Labels

Wednesday, June 15, 2016

Hellenic -- Οι Σείριοι Hellenic -- Αδελφοί του Φωτός: «ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΣΠΟΡΟΣ – Ο ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΟΥ ANΥΨΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ Ν’ ΑΝΘΙΣΕΙ» (2-06-2016)


Οι Σείριοι Αδελφοί του Φωτός: «ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΣΠΟΡΟΣ – Ο ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΟΥ ANΥΨΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ Ν’ ΑΝΘΙΣΕΙ»
 (2-06-2016)

Πολυαγαπημένα φώτα της γης – πολυαγαπημένοι άνθρωποι της γης – σας καλωσορίζουμε μέσα σε πλήρη ενότητα και αρμονία – είμαστε οι Σείριοι Αδελφοί.

Οι αλλαγές – που γίνονται μέσα σας σε παγκόσμια κλίμακα – γίνονται προφανέστερες κι αρκετός κόσμος αναγνωρίζει – ότι η ζωή δεν έχει μονάχα υλική υπόσταση αλλά και ψυχική.

Οι ρωγμές στη μήτρα της δυαδικότητας είναι πιο προφανείς από ποτέ – και πολύς κόσμος στρέφει την προσοχή και την επικέντρωσή του μέσα του. Μόλις συνειδητοποιήσετε ποια είναι η σχέση μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού σας κόσμου – τότε καλείστε – ως δημιουργοί – ως συνειδητοί δημιουργοί – να συν-δημιουργήσετε τη Νέα Γη.


Κάθε στιγμή προσφέρει άπειρες ευκαιρίες – για τον μετασχηματισμό του παλιού και την αποδοχή και άφιξη της ανθοφορίας – του Νέου – της αγάπης για τον εαυτό της.

Εσείς είσαστε ο σπόρος – ο αστρόσπορος – που ανυψώνεται για ν’ ανθίσει – που ανυψώνεται και γίνεται ένα τέλειο λουλούδι, που αναπτύσσεται και γίνεται κύμα αγάπης – που μετασχηματίζει οτιδήποτε παλιό λούζοντάς το με άνευ όρων συγχώρεση – με βαθιά ενόραση και προσδοκίες χαράς.

Κι αυτός ο τρόπος της αγάπης απογίνεται η νέα βάση όλων – όσων κάνετε.
Η Γη υποστηρίζει ολοσχερώς τη διαδικασία αυτή. Η Γη είναι έτοιμη – να απελευθερώσει και να μετασχηματίσει όλες τις καταπιεσμένες ενέργειες με τον ταχύτερο τρόπο.

Οι αλλαγές αυτές είναι μνημειώδεις – Αγαπημένοι Μας – γι’ αυτό συγκεντρωθείτε και αφιερώστε τους εαυτούς σας στη διαδικασία αυτή. Και να ζητάτε πάντοτε καθοδήγηση – όποτε νιώθετε πίεση – αποπροσανατολισμό ή αδυναμία. Ο παράδεισος κι όλα τα όντα του φωτός είναι στη διάθεσή σας. Είμαστε εκεί και σας αγαπάμε.

Είμαστε οι Σείριοι Αδελφοί – Τα αδέλφια σας από τ’ αστέρια.

Μ’ Αγάπη, Χαρά και Εμπιστοσύνη …… Shogun Amona 



Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE