Followers

Labels

Friday, August 5, 2016

Romîna -- Grupul Arcturian prin Marilyn Raffaele, 24 Iulie, 2016



Grupul Arcturian prin Marilyn Raffaele,
24 Iulie, 2016

Dragi prieteni, în timp ce observam luptele si confuzia pe care multi dintre voi o experimentati în acest moment, dorim sa stiti ca tot ceea ce se petrece, este parte necesara a procesului continuu de ascensiune a omului, toate acestea servesc pentru ca sa trezeasca lumea. Este imposibil sa întelegi sau sa-ti imaginezi pe deplin solutii cu mintea omeneasca, pentru ca mult din ceea ce se întîmpla, nu este asa de simplu precum se pare. În loc de asta, folositi aceste timpuri pentru ca sa va odihniti mai mult, cu încredere pe deplin, lasînd ca intuitia voastra sa fie ghidul vostru.

La suprafata, totul se pare ca clocoteste de haos. Gînditi-va la acest haos ca fiind un proces de curatare care expune o murdarie adînc îngropata si ascunsa, si care cu timpul va revela ceea ce a stat acolo, însa niciodata nu a fost vazut, o realitate curata si armonioasa care reflecteaza adevarul si unitatea. Lumea în general experimenteaza curatenii adînci si intense, necesare pentru ca sa puteti sa experimentati nivele noi si superioare de constiinta.


Multi puteti sa va gasiti din ce în ce mai mult într-o stare de tristete si depresiune din cauza conditiilor externe din ziua de azi, însa în nici un moment sa nu credeti ca haosul pe care îl vedeti, are vreun ajutor în vreo lege care sa-l suporte sau sa-l faca permanent. Haosul, este manifestarea externa a energiei dualitatii si a separarii, care de fiecare data se destrama cu atît mai mult cu cît mai multa Lumina intra în constiinta lumii.

Acest element care se sprijina pe haos si confuzie, face un ultim gest de impresionare, pentru ca sa stea la putere, pentru ca puteti sa simtiti (nu întotdeauna constient), ca lumea pe care ei o sprijina, se schimba, si împreuna cu ea perceptia puterii lor personale. Lumea se trezeste rapid, si dîndu-si seama de propria sa putere, independent de cît de greu anumite elemente ale societatii pot sa încerce sa va mentina sub jugul fricii si al lipsei de putere. Cu cît din ce în ce mai multi în lume se trezesc, imaginea externa nu poate face altceva decît sa reflecteze acest lucru.

Fiecare individ care traieste de la o constiinta a adevarului, indiferent de cît de simpla este viata sa zilnica, ajuta la crearea unei constiinte mondiale dimensionale noi si superioare. Cautati sa nu va dezamagiti, atunci cînd în acelasi timp observati pe cei care lucreaza din greu pentru a mentine aceasta situatie, si continua cu asta care este vechi si terminat. Exista o Lege Divina care mentine întotdeauna adevarul la locul sau, si nici o lege care sprijina iluzia. Creatia este terminata, este perfecta si complecta, însa cum umanii sunt expresii ale realitatii energiei de la Sursa, conformeaza lumea cu energia creativa a constiintei lor. Majoritatea indivizilor sunt înca inconstienti de puterea înnascuta pe care o poarta înauntru, si aleg sa se vada pe ei însisi ca fiinte omenesti care trebuie sa astepte, sa ceara si sa învinovateasca pe vreun Dumnezeu imaginar de « acolo sus » pentru ca sa îi salveze. Voi nu stiati ca erati Dumnezeii care se supunea ca trebuiau sa faca salvarea, însa acum o stiti.

Fiti rabdatori cu procesul, si nu va asteptati sa se manifesteze pe deplin imediat, pentru ca energia multelor credinte adînc înradacinate, ia un timp pentru  iesi la suprafata, sa se recunoasca a ceea ce sunt, si sa se elimine. Evolutia nu are loc într-un minut, însa este bine pusa pe drum în acest moment.

Este important sa se faca o practica de observare si de recunoastere a Luminii, în tot ceea ce exista în vietile voastre, simtind recunostinta indiferent de cît de aparent de mic sau nesemnificativ ceva poate parea – cîntecul unei pasari, o floare sau un copac frumos, zîmbetul unui prieten, rîsul unui bebelus – lucruri zilnice care în mod normal sunt date ca garantate. Începeti sa expresati recunostinta inclusiv pentru lucrurile pe care nu le-ati avea înca în vietile voastre, amintind ca toata experienta are o lectie daca sunteti deschisi ca sa o primiti. Recunostinta recunoaste : « am, pentru ca exist ».

Vrem sa vorbim despre Unitate, pentru ca întelegerea si acceptarea Unitatii ca adevar, este cheia care deschide porta ascensiunii. Exista numai O Constiinta Divina care se exprima pe ea însasi în forma infinita si varietate. Poate sa  existe o persoana sau un lucru viu, afara din Unu? Din ce ar fi facut ?

Toate problemele pe care fiintele omenesti le-au traversat mereu în tipmul erelor, au reflectat un sens de separare, manifestîndu-se ca un dezacord, ura si discordie, la toate nivelele, între oameni, comerturi, familii, prieteni si animale. Pacea permanenta nu poate si nu va putea nicidata sa se manifesteze plecînd de la energia dualitatii si a separarii, pentru ca pacea reala nu este aliniata cu energia dualitatii si a separarii.

Unitatea poate reprezenta înca un mare salt spiritual pentru unii dintre voi, însa sunteti pregatiti. Oricine care citeste aceste mesaje, este pregatit. Ati luat decizia sa va încarnati, si sa experimentati energiile puternice de evolutie, care au loc exact în prezent. Ati ales, sa curatati, treziti si apoi sa ajutati pe altii sa se trezeasca, si din cauza acestei decizii, experimentati acum lucruri diferite, care va pot duce la treziri mai profunde.

Multe sisteme de credinta continua sa perpetueze credinte de dualitate si separare, cu dogme rigide si învataminte care reflecta timpuri anterioare si mai putin evoluate. Examinati conceptiile voastre despre Dumnezeu. Credeti ca este un om atîrnînd de o cruce, sau asezat linistit sub un copac de Bodhi, sao poate inclusiv o femeie ? Îl vedeti înca ca un om cu o barba lunga asezat deasupra norilor, fortînd valorile umane, ca binele si raul, pedeapsa si recompensa ?

Conceptiile despre Dumnezeu, actioneaza împiedicînd intelegerea si experientele de Realitate, ale acestei parti a constiintei voastre care este deja plina de conceptii. Dumnezeu nu poate fi nicodata înteles cu mintea omeneasca, indiferent de numarul de lectii, meditatii sau carti a acumulat un individ. Mintea omeneasca, este limitata la ceea ce este cunoscut, la ceea ce pluteste în constiinta consensuala.

Autentica întelegere spirituala, asa precum inventiile, ideile, solutiile, arta, muzica, etc, pot fi proaspete si noi, atunci cînd plutesc de la infinitul superior. Începînd de acolo, atunci cînd exista receptivitate, se pare ca clocotesc idei si adevaruri necunoscute în mintea constienta, atunci cînd te astepti mai putin. Astfel functioneaza.

Cei care clameaza lumii, ca cunosc totul despre Dumnezeu, si ceea ce este Dumnezeu, vorbesc despre propriile lor conceptii personale si limitate. Cei care l-au experimentat pe Dumnezeu, nu se lauda cu asta, însa mentin aceste sacre experiente sigure si protejate în inima. Dumnezeu/Sursa/Universul exista numai … punct. Asta este tot ceea ce mintea omeneasca poate si are nevoie sa înteleaga. Ceea ce Este, trebuie sa fie experimentat, si cum este esenta însasi a oricarei fiinte spirituale, aceasta  se va întîmpla în punctul sau de preparare (care poate dura diferite vieti, mai departe pe drum). Încetati sa cunoasteti si sa întelegeti pe un Dumnezeu infinit cu un intelect finit, acest lucru nu poate fi facut. Aveti încredere ca exista un « Ceva », si doar Unul din El, Orice ar fi.

A accepta unitatea, este primul pas pentru a trai iubirea inconditionata, deoarece, cum poate exista animozitate si ura, atunci cînd nu exista « altul » ? Lumea în general, ne stiind aceasta, creeaza înca plecînd de la energiile dualitatii si ale separarii.

Sa nu negati nici o data discordiile pe care le vedeti, însa, sa învatati sa priviti prin ele, stiind ca, în ciuda a cît poate fi de oribila experienta lor, nu exista legi care sa o mentina, ca nimeni nu moare într-adevar niciodata, si ca sunteti martorii unei expresii iluzorii a unei energii dense si false. Acest lucru nu înseamna sa va asezati comod si sa priviti la o situatie, atunci cînd ati putea ajuta, înseamna sa recunoasteti tacut, adevarul în timp ce se petrece.

Unitatea elimina « al nostru, împotriva lor », al constiintei. Sa nu încercati sa iubiti omeneste pe cei care perpetreaza acte de cruzime, sau pe vecinul iritant, însa sa îi iubiti spiritual, recunoscînd ca teroristul, liderul agresiv, tratatrul rau de animale, bombistul sinucigas, sunt fiinte spirituale, care nu sunt prea constiente de cine si ce sunt. În loc sa îi judecati, trimitetile Lumina si recunoastere a autenticii lor fiinte. Aceasta nu înseamna ca ar trebui sa le permiteti sa continuie cu activitatile lor de cruzime.

Cei care perpetreaza actiuni oribile, vad lumea prin credinte oblice bazate pe dualitate si separare, si pîna cînd nu vor fi pregatiti constient sa se deschida mai mult, vor continua sa actioneze în acest mod. Razboiul si solutiile violente, se aliniaza numai cu energia contrapartii lor, aceeasi energie. Lumea are nevoie înca de închisori si de legi, însa frica si dorinta de putere a originat ca multe dintre aceste servicii sa se deterioreze, si sa functioneze într-o energie de rezonanta scazuta.

Energia Luminii aduce multora, o senzatie de putere personala, însa cu totii interpreteaza experienta de acord cu nivelul sau de întelegere. Unii încep sa aiba mai multa încredere, si mai putina frica, în timp ce altii au devenit certareti. Aceasta este energia care se afla în spatele pletorei de conflicte între forta legii si populatie. Noile energii scot la suprafata o frica, o mînie si un resentiment profund îngropate pretudindeni, rezultînd în actiuni de reactie « noi, împotriva lor ».

Totul are legatura cu faptul ca vechea ordine începe sa fie recunoscuta prin ceea ce este. Aceste evenimente revela ca vechea energie, nu mai este deja în aliniere cu majoritatea unei societati care se trezeste. Asa precum multe si anterior acceptate forme de a face lucrurile, sunt ades angrenate în societate, poate fi necesar socul anumitor evenimente, pentru ca sa se produca schimbarea. Pe masura ce Lumina curge catre grupul de constiinta a celor care fac acest tip de munca, fie în fortele armate sau în armata, începe sa se filtreze în constiinta individuala, si de acolo soseste o mic impuls de a lucra în mod diferit de cum sa lucrat în trecut, si unde respectul fata de lume, si a lumii, precum si de, si din partea politiei sa fie norma. Toata munca, este munca de Lumina, daca se face de la o constiinta de iubire si respect.

Exista multe fatete ale lumii, asa si cum le cunoasteti în ziua de azi, care ar parea ca nu se schimba, dar pe masura ce constiinta mondiala evolutioneaza cu tarie, formele externe trebuie sa evolutioneze de asemenea, serviciul, distractia, medicina, alimentatia, etc., vor apartine a noi si mai iluminate nivele de constiinta. Sunteti martorii începuturilor lor, acum ca lumea se face constienta, si ca cere mîncare pura, medicamente naturale, si în general, schimbare.

Aceste energii de schimbare, se simt în comerturi, în industrii ale serviciilor, în corpurile guvernelor, în corporatii, etc,. provocînd a se începe a se gîndi la ele, si a face schimbari, fara puternica rezistenta care ar fi existat, numai acum cîtiva ani. Exista multi în lume care fac deja munca lor de la aceste nivele despre care vorbim. Ei au venit la aceasta viata, obtinînd deja o stare de constiinta care suporta iubirea inconditionata, si din aceasta cauza scopul lor a fost de a servi de la cel mai înalt nivel. Unii dintre acesti dragi, inclusiv si-au sacrificat propriile lor vieti cu scopul de a trezi pe ceilalti la nevoia de schimbare în interiorul anumitor sisteme.

Munca voastra si misiunea voastra, este de a purta Lumina la orice activitate pe care o faceti zilnic. Din aceasta cauza ati ales sa stati aici, în acest timp de intensa energie. Ati adus o stare deja evoluata de constiinta, unei lumi preparate pentru a evolua. Exista multi, în special copii, care nu au nici o karma de rezolvat, doar ca, pur si simplu au venit sa-si adauge Lumina lor, constiintei lumii.

Voi care sunteti treji, sunteti capul unei sageti energetice, spunînd astfel, si din aceasta cauza se poate ca ades va gasiti alegînd un cartof fiebinte. În multe moduri, voi « scuturati sistemul » si facînd sa se simta incomozi pe cei carora le place sistemul asa, si cum se prezinta.

Nu va dezamagiti, nici sa nu va gînditi ca situatia este disperata, pentru ca evolutia este inevitabila. Realitatea este, punct. Poate ca vi se pare ca ia prea mult timp, însa în realitatea care subzace si nu se schimba niciodata, este aceasta, în ciuda oricarei aparente a contrariului, care continua sa fie un univers populat de expresiile lui Dumnezeu.

Suntem grupul Arcturian. 21/07/2016.

Grupul Arcturian,canalizat de Marylin Raffaele, 24 Iulie, 2016.


Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE