Followers

Labels

Saturday, December 17, 2016

Romîna -- Mesaj Urgent : Alexandra Meadors

Mesaj Urgent : Alexandra Meadors





Eu am pastrat multa informatie cîtva timp, si acum sunt chemata ca sa public acest mesaj :

Începînd de la ora 00:18:46 de Miercuri (07/12/2012) un mare eveniment a avut loc ! ''Coloana'' finala a lui matrix a cazut. Toate cortinele au cazut, si tot ceea ce stim, este ca aceasta realitate nu mai exista. Va exista un efect întîrziat al acestui moment si eveniment anticipate, si apoi, cu totii veti începe sa vedeti o accelerare si mai mare în demontarea a ceea ce a fost odinioara matrix, toate sistemele lui matrix, programarea si componentele sale.

Asa cum am spus anterior, toate sistemele de control au fost demontate. O secventa foarte specifica a demontarii avea loc, si acum este complecta !!!!!!!!
Va exista un numar major de flash-uri de stiri ciudate si imediate, transmitînd stiri despre grupuri de persoane murind/plecînd(dincolo), în moduri neasteptate. Sa nu te sperii cu asta. Acestia nu sunt întunecatii, însa da, cei care au ales o alta cale si un alt destin. Planuri de iesiri alternative, vor începe sa devina evidente.


Din ce în ce mai multe informatii vor aparea pentru a ne sfida ca sa eliberam anexele ORICARUI LUCRU pe care îl credem ca este adevarat. Asta se petrece deoarece uneori ceea ce credem ca este adevarul, nu rezulta necesar din inimile noastre, însa din programe, modele de repetitie si alte experiente de viata, care pareau a fi bune în acel moment, însa de care în prezent ne simtim '' deconectati''. Noi informatii ne vor purta catre nucleul nostru, facîndu-ne sa privim totul printr-o noua lentila, adica, daca suntem dispusi sa participam la schimbare, permitînd, acceptînd si participînd la realitatea în care traim, de distorsiunile create vinculate si de înselaciunile cu care am fost împletiti cuantic, pe, si afara din planeta.

Cu aceasta eliberare, toata comunitatea de lumina poate sa simta vreo neplacere, cu eliberarea a ceea ce se simte ca  este nevoie sa se faca, sau doreste sa faca, pentru a ''se conecta'' cu Eu-l sau Superior, si mai departe. Multi dintre noi, ne-am dat seama deja ca o cunoastere majora a înlocuit nevoia de a medita timp îndelungat, sau a se aseza într-un anumit mod, sau a folosi mudras, sau a cînta mantras, sau orice altceva pe care dta îl faceai pentru a te conecta. Toate aceste instrumente au jucat un rol important atunci cînd traiam în matrix, însa acum ea se dizolva, si este demontata împreuna cu tot ceea ce credeam ca era adevarul. Este alegerea noastra sa eliberam tot ceea ce este vechi, si sa deschidem spatiu pentru ceea ce este nou !

Acum este timpul de a vedea aceasta demontare, cu o bucurie majora, recunoscînd ca ea reprezinta prenuntul unui nou Pamînt desfasurîndu-se, atît în interior cît si afara din noi însisi.
Functionarii guvernelor si liderii mondiali care au servit agendele întunericului, si-au primit avizul, pentru a dezocupa si a deschide spatiul pentru fiintele din dimensiunile superioare.
Cîtiva voluntari din al 3-lea val, ies. Vasele/corpurile lor, vor fi folosite de fiintele din dimensiunile superioare, care vor intra (în vasele lor fizice), cu intentia de a uni noua realitate, la constiinta noastra.
Cei care nu se vor înalta cu planeta, vor avea o experienta diferita de aceasta care este informata în acest mesaj.

Multe schimbari au fost facute de Creator, plecînd de la punctul creatiei noastre, cu mai multe protectii, pentru a garanta ca nici o distorsiune sa poata avea loc din nou. Acesta este cu adevarat un moment de sarbatorire, precum un timp de a continua sa mergem în interiorul nostru. Multi dintre noi experimenteaza epurari grele, în pregatire pentru noul camin. Acest lucru se datoreaza eliberarii noastre de oricare sistem, programari si componente ale lui matrix, care sunt legate împreuna cu cea de-a 3ª si a 4ª dimensiune, în interiorul vasului nostru fizic. Totul este conectat direct cu structura noastra de ADN(sau DNA), si sistemul nervos va cere re-estructurarea, reconfigurarea, asimilarea pentru ca sa ne simtim în voie, conform corpul nostru continua sa se schimbe, catre o structura cristalina, niciodata înainte experimentata !!!

Un nou plan a fost creat, sa ceri (dta) interventiunea Divina, pentru a ajuta la eliberarea tuturor sistemelor de credinte, programari, durere, memorii, tensiune, elemente de control, si mult mai multe ale vechii matrix. Spunînd urmatoarele :
EU ALEG SA PERMIT, SA ACCEPT SI SA PRIMESC TOATA LUCRAREA DE VINDECARE CARE A FOST FACUTA PENTRU MINE ACUM, ÎN CEA MAI BUNA SI ÎNALTA CALE. MULTUMESC, ESTE FACUT !!! Spune asta cu voce tare, în strafundul inimii tale.

CHEIA ESTE ca dta TREBUIE SA ACCEPTI ACEASTA LUCRARE, ÎN MOD CONSTIENT, SI SA fii constient, ca faci alegerea pentru ca sa te eliberezi, si sa te predai procesului. Asta nu este facut în numele tau. DTA, TREBUIE SA FACI ALEGEREA ÎN MOD INTENTIONAL.
Ce mare cadou primim ! Acum trebuie în mod constient SA ALEGEM lucrarea, si vindecarea care a fost facuta pentru noi !
Sa aveti un minunat sfîsit personal de saptamîna!Ma simt foarte entuziasmata, si pur si simplu nu reusesc sa o ascund …
Cu iubire, din inima mea, pentru a ta,

©Alexandra Meadors
Traducere si Divulgare (în portugheza): A Luz é Invencível ☼


Traducere în romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE