Followers

Labels

Wednesday, October 30, 2013

Romanian - Jesus - Your egos are like teenagers. 19:10:2013

Mesaj transmis de Isus prin John Smallman



Ego-urile voastre sunt ca adolescentii


Toti suntem Unul, si in fiecare zi acest adevar se infiltreaza in constiinta umanitatii din ce in ce mai mult, pe masura ce voi toti – marea majoritate- va apropiati de momentul trezirii voastre. Este un lucru stabilit, voi va veti trezi, este inevitabil, si nimic nu poate impiedica acest lucru, asa ca indreptati-va atentia pe pacea si bucuria interioara pe care le gasiti atunci cand va interiorizati in liniste, rugaciune sau meditatie, stiind ca aceasta este Vointa Divina pentru toti. Facand doar acest lucru este extrem de vindecator pentru voi si pentru toti cei cu care interactionati. Pentru asta ati venit pe Pamant, o puteti face minunat si este tot ce este nevoie sa faceti. Este cu adevarat foarte simplu. Daca va indreptati atentia asupra anxietatilor si fricilor voastre, este daunator pentru voi, chiar daca aceste stari par deseori foarte importante pentru ca va cer o cantitate enorma de atentie; doar continuati sa practicati eliberarea acestor stari, confruntandu-le doar atunci cand aveti de-a face cu problemele care cauzeaza aceste stari in momentul de ACUM.

Ati fost creati in bucurie pentru bucurie, aceasta este starea voastra naturala de a fi, si cand sunteti atenti la ceea ce va nelinisteste sau va face nefericiti, sunteti efectiv extrasi din acea stare naturala de bucurie. Dupa cum bine stiti, daca va ingrijorati nu se schimba nimic, doar adaugati aceste griji la stresul si nefericirea pe care le simtiti. Fiti iubitori, iubiti-va pe voi insiva si pe ceilalti, indiferent de situatie si abtineti-va sa judecati. Daca o eroare a fost facuta, iertati-o, corectati-o daca este posibil, si apoi intorceti-va la starea voastra interioara de pace, unde lasati gandurile de grija, judecata si frica care rasar sa curga pe langa voi, la fel ca vremea, fara sa interactionati cu ele. Se aseamana un pic cu ploaia, daca te imbraci adecvat si iti iei o umbrela, ploaia nu mai este o problema.

In fiecare zi va apropiati de momentul pentru care v-ati rugat si ati sperat, si gandul ca se va intampla aduce acel moment si mai aproape, si pentru ca voi stiti asta, are sens pentru voi sa fiti bucurosi, veseli si optimisti. Atunci cand observati durerea si suferinta celorlalti din exterior, amintiti-va ca aceasta va trece. Nimeni nu traieste nimic fara sa fi fost de acord la un nivel profund al fiintei lor sa traiasca. Daca este posibil, oferiti ajutor fizic sau confort celor care au nevoie, ganditi-va la ei cu iubire si trimiteti iubire pentru orice om care aparent este prins in situatii dureroase sau catastrofale, astfel incat sa depaseasca repede si usor suferinta lor si sa inainteze catre trezirea lor.

Trezirea, asa cum fiecare mesaj transmis va spune, este scopul vostru, si nu numai al vostru propriu ci si al fiecarui om de pe Pamant. Nu pot sublinia suficient de puternic acest lucru si adevarul divin al Unitatii a tot ce exista. Senzatia separarii pe care o experimentati ca oameni este o iluzie, indiferent de cat de real o simtiti, si cu cat va implicati zilnic in activitati pamantesti si in procese care par atat de importante pentru existenta voastra, cu atat este mai dificil pentru voi sa accesati pacea voastra interioara, acolo unde sunteti conectati intotdeauna cu Sursa. Numai de acolo puteti avea sentimentul de Unitate, de conexiune intre voi toti si Sursa care va inalta si inspira, pentru ca in acest fel voi accesati campul de Iubire Divina in care voi sunteti vesnic invaluiti, si de care sunteti imbratisati.

Este esential pentru sanatatea voastra atat fizica cat si spirituala sa va faceti timp in fiecare zi sa mergeti in interiorul vostru si sa simtiti cu bucurie imbratisarea divina care va cuprinde, pentru ca facand asta va face constienti de faptul ca sunteti fiinte spirituale ale caror adevarata natura este Iubirea. Si prin deschiderea inimilor voastre catre acceptarea a tot ce va este oferit, veti simti acea Iubire. Atunci cand mentineti aceasta cunoastere in atentia voastra in timp ce parcurgeti activitatile voastre zilnice, face posibil ca voi sa actionati din adevarata voastra natura in toate situatiile, chiar si atunci cand sunteti sub atac, si sa raspundeti cu iubire si compasiune indiferent de provocarile pe care le traiti.

Da, bineinteles, ego-urile voastre vor continua sa caute si vor simti imediat orice atac sau provocare, justificat sau nejustificat , indreptate catre voi, si va vor incuraja sa reactionati cu forta pentru a stabili limitele si pentru a va apara– si aproape intotdeauna aceste atacuri par nejustificate, nu-i asa? Dar atunci cand faceti contact regulat cu adevarata voastra natura in perioadele de odihna, relaxare, meditatie sau rugaciune, intensificati in mod constant puterea Iubirii care curge prin voi mereu, prin inlaturarea restrictiilor si obstacolelor aflate in calea in curgerii sale, si astfel, fiind mai constienti de aceasta Iubire, puteti sa raspundeti la orice atac sau provocare cu Iubire, indiferent de chemarile ego-ului de a merge la razboi!

Fiind oameni, ego-urile voastre sunt mereu cu voi, dar pe masura ce va focusati mai atent si constient asupra Iubirii care este adevarata voastra natura, care este Viata voastra, deveniti din ce in ce mai constienti ca ego-urile voastre nu sunt foarte intelepte, ci conduc la situatii care nu cauzeaza pace, si atunci veti putea mai usor sa ignorati sau sa ocoliti “ghidarea” lor, precum si cererea lor de reactii impulsive. Ego-urile voastre sunt ca adolescentii, intotdeauna isi exprima puternic drepturile, individualitatea si cer recompense imediate si satisfactie, ca daca nu...! Este mai degraba o afirmatie generala, pentru ca evident, nu toti adolescentii se comporta asa, de fapt majoritatea nu se comporta asa, dar este o analogie pe care multi dintre voi o pot intelege, chiar si adolescentii dintre voi, si exista mult mai multi printre voi decat va puteti imagina, acum ca a venit Noua Era.

Deci, inca o data mesajul este despre Iubire, care este eterna si divina voastra natura, si cum sa va contopiti in ea, aducand-o in constiinta voastra astfel incat conexiunea sa fie constanta si nu sporadica, nesigura sau capricioasa. Sensul vietii este sa fiti intotdeauna constienti de adevarata voastra natura si, atunci cand faceti acest lucru manifestati si actionati din adevarata voastra natura, si nu din mini-personalitatile confuze si infricosate pe care ego-urile voastre le-au construit pentru voi, facandu-va sa credeti in ele si sa va petreceti viata aparandu-le.

Se pare ca atunci cand sunteti in starea limitata de constiinta, pentru a actiona din Iubire si nu din ego, trebuie sa va deschideti in fata abuzurilor si tradarilor. Prin acest lucru va veti simti extrem de vulnerabili, lipsiti de aparare, slabi. Dar, asa cum veti descoperi, voi nu sunteti deloc asa! Cand sunteti vulnerabili pentru ca va contopiti si actionati din Iubire si prin Iubire voi sunteti de fapt invincibili! Atunci cand sunteti atacati sau tradati, ego-urile voastre de fapt sufera si sunt ranite, nu adevaratul vostru EU, si pe masura ce va deschideti inimile in Iubire, adevaratul EU devine tot mai prezent, iar importanta si influenta ego-ului scade, si ceea ce va ranea sau supara nu mai exista sau nu mai are forta.

Voi nu sunteti ego=urile voastre, niciodata nu ati fost si niciodata nu veti fi. Ego-urile sunt ca niste piloti automati si scopul lor este sa va atraga atentia catre problemele care necesita rezolvare fizica in momentul prezent – ca de exemplu: soba este fierbinte nu o atinge! Acum trebuie sa te intorci! Lumina de la semafor este rosie! – lucruri care pot cauza vatamari corporale voua sau altora, atata tot. Dar datorita eficientei lor la aceste sarcini voi le-ati dat autonomie asupra voastra, le-ati dat lor puterea, dar ego-urile nu au nici inteligenta si nici intelepciunea sa foloseasca aceasta putere in mod corespunzator.

Atunci cand va veti revendica puterea, prin preluarea ei in mod constient de la ego-urile voastre si  de la reactiile impulsive si automate care apartin ego-urilor, si veti intentiona sa traiti cu dragoste in fiecare moment, veti experimenta o pace si o multumire asa cum nu ati mai experimentat vreodata. Voi puteti fi raniti sau jigniti numai daca voi alegeti sa fiti. Adevaratul vostru EU nu ar alege niciodata acest lucru, si nici Dumnezeu, pentru ca nu exista decat Iubire eterna si neconditionata si acceptare, restul este o iluzie. Atacul si provocarea sunt o iluzie, nu apartine Realitatii si fac parte din iluzia, din durerea, suferinta, confuzia si tradarea care exista aproape in mod constant acolo unde exista ego-ul prin urmare acesta apara in mod vicios aceste iluzii. Sa nu va lasati pacaliti de aceasta parte din voi aproape nebuna si aproape imperceptibila dar care totusi pare foarte reala –  in altii aceasta parte deseori pare imensa, puternica si amenintatoare – isi traiesc vietile in frica constanta si incearca sa va convinga ca aceste frici sunt reale, chiar coplesitor de reale.

Pe masura ce va deplasati tot mai ferm, hotarat, si desigur fiind constienti ca voi sunteti Iubire pura si nu altceva, acea mica parte terifiata din voi, ego-ul vostru va fi integrat si inclus cu iubire in voi, si toate fricile se vor dizolva pe masura ce ajungeti la cunoasterea ca VOI toti sunteti Unul cu Dumnezeu.


Fratele vostru iubitor, Isus

Webpage: 
Translator: Ankaa

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE