Followers

Labels

Sunday, July 31, 2016

Romîna -- ÎNTELEPCIUNEA ÎNGERILOR DE SHARON TAPHORN 11 Iulie 2016ÎNTELEPCIUNEA ÎNGERILOR DE SHARON TAPHORN
11 Iulie 2016Asculta.
Sa auzi cu inima deschisa.

Exista un sfat foarte întelept destinat numai dumitale, cu toate ca deasemenea ar putea servi pentru o mie dintre dvs., pentru ca multi experimenteaza aceleasi încercari, în felul lor. Sa auzi cu inima si mintea deschise, pentru ca dta., se poate ca nu vei asculta ceea ce vrei sa auzi, însa ceea ce ai nevoie sa auzi. Exista întelepciune în cuvinte. Sa nu cauti activ aceste cuvinte, lasa-le ca ele sa soseasca, si sa nu te îndoiesti ca sunt destinate, numai, dumitale.

Priveste catre viitorul apropiat cu un suspir de usurare, ia o respiratie profunda, si recupereaza-ti sensul tau de echilibru, pentru ca sa gasesti claritatea si întelegerea de care ai nevoie pentru ca sa mergi înainte cu încredere. Permite ca drama vietii zilnice sa  se îndeparteze de la perceptia ta, si concentreaza-ti energia în cresterea ta personala, si în binestarea ta.

Mantra pentru ziua de azi este : « Atunci cînd aud cu inima mea si mintea complect deschise, aud adevarata semnificatie a mesajului care mi-a fost trimis de catre providenta divina».
Si asa este.
Dumneavoastra sunteti, întotdeauna, foarte iubiti si ajutati.
Îngerii si Ghizii.

Thank you, Mahalo, Merci, Gracias, Velen Dank, Grazie, Multumesc, Spasivo, Obrigado, Dank, Chokran, Dekuji


Sharon Taphorn


Translator : Star Child
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE