Followers

Labels

Thursday, May 4, 2017

ROMÎNA – METATRON: DESCHIDE-TI OCHII

ROMÎNA – METATRON: DESCHIDE-TI OCHII


Foto

La sfîrsitul acestei Duminici de Paste, exista în aer un sentiment iubitor care curge din inima umanilor, extinzîndu-se în valuri de Lumina în jurul Planetei, purtînd aceasta senzatie de pace pe care multi o simt.

Acest sentiment iubitor vine de la energiile deplasate de inima voastra iubitoare, care în aceasta vacanta de devotament fata de Iisus, straluceste din suflet iradiindu-se prin intermediul si prin  inima fiecarei fiinte.

Iubirea este esenta sufletului, si sufletul incorporat în corpul omenesc, este extensiunea acestei Iubiri.

Exista atîta frumusete, gratie, usurinta, bucurie, bogatie si belsug, curgînd constant în jurul Pamîntului. Deoarece toate aceste binecuvîntari, sunt esenta Iubirii lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi.

Si chiar avînd toate acestea la dispozitia sa, la fiecare bataie a inimii sale, de ce fiinta omeneasca îsi închide ochii fata de totul, si se concentreaza în dificultatile materiale si de supravietuire a vietii materiale?


Dta, fiecare dintre voi, sunteti înfasurati cu o ploaie de binecuvîntari fara de sfîrsit si nelimitata, si chiar si asa va gînditi ca toate acestea fac parte dintr-un vis, din ceva pe care îl asteptati cu nerabdare, aproape imposibil, pe care numai o minune ar putea sa îl rezolve.

Acestea sunt dilemele fiintei omenesti din ziua de azi; el are totul, însa nu are ochi sa-l vada.

Totusi, totul face parte din învatare, lipsind numai practica zilnica, pentru a obtine mãestria conexiunii, si abilitatea aproape alchimica de a lua ceea ce are nevoie din eterul dimensiunilor superioare, si pur si simplu, sa le aduca la realitatea sa.

Nimeni poate face acest lucru pentru tine! Numai tu, daca asa o doresti.

În ce mod sa o faci! Prin inima ta, ea te va conduce pîna la aceasta realitate.

Nu exista magica! Toate binecuvîntarile sunt reale, si sunt disponibile pentru tine, acum, în timp ce citesti aceste cuvinte si respiri.

Este timpul deja ca fiinta omeneasca sa se trezeasca spre noua realitate a planetei Pamînt. Gaia sa înaltat deja, planurile elementale s-au înaltat deja, lipseste omul sa-si deschida cea de-a treia vedere (al trei-lea ochi), ochii sufletului sau, pentru a vedea lumea în care traiti cu o noua viziune, o viziune care vede numai Binele, Lumina, si Iubirea în totul si toti împrejur.

Din practica vine perfectiunea. Traim în prezent timpuri magice, si mãestria, daca este cautata, poate fi obtinuta asa de rapid, pe cît briza care sufla pe cîmpuri.

Mîine de dimineata, atunci cînd veti deschide ochii, priviti la lumea voastra cu ochii lui Iisus, si lumea voastra se va transforma.

Un Paste Fericit!

Eu Sunt Metatron, si va salut în Lumina si Iubire.

Canalizat de Adriano Pereira.

16/04/2017

Fonte: Mestres Ascensionados


Tradus. Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE