Followers

Labels

Thursday, May 11, 2017

ROMÎNA – UN APEL ADRESAT LUCRATORILOR LUMINII, PENTRU O MISIUNE IMPORTANTAUn apel adresat lucratorilor Luminii, pentru o Misiune Importanta

din 19 Mai, 2016 – de la Therese Zumi Summer


Duminica trecuta, în timpul meditatiei saptamînii pentru Eveniment, am descoperit ca singurul lucru în care mintea mea voia sa se concentreze, era în înlaturarea entitatii care învaluie planeta noastra si sistemul nostru solar, cunoscuta sub numele de Yaldabaoth.

Cele mai înalte ierarhii spirituale ne amintesc mereu, ca pozitia noastra este de suveranitate. Ei ne spun, ca ei sunt dispusi sa ni se alature noua pentru orice obiectiv care poate beneficia Totul. Ar putea exista un alt obiectiv major ca înlaturarea acestei entitati, pentru ca eliberarea noastra sa aiba loc în sfîrsit?

Stim acum ca aceasta entitate este pe moarte. Cu fiecare succes obtinut de fortele Natiunii Luminii, asa precum recenta îndepartare a bombelor strangelet, atît de pe planul fizic, cît si de pe planul eteric, slãbeste aceasta entitate. Sim acum ca centrarea este în înlaturarea asa numitelor bombe toplet, care apartin corpului de plasma al acestei entitati.


Ce este Yaldabaoth?

Aici sunt cîteva citari care pot sa ne ajute sa avem o “imagine” a acestei entitati. Prima este plecînd de la actualizarea situatiei planetare din ziua 5 Iulie, 2015:

Curatarea himerei continua.Problema principala continua sa fie acel vortice de
adaugare de plasma în jurul planetei Pamînt, plin de bombe strangelet
si toplet. Acest vortice se aseamana cu o caracatita, si tentaculele lui
se întind spre spatiul interplanetar, fiind bombele strangelet ca celulele
cancerigene  în corpul sau. Acest vortice, nu este un cîmp de plasma mort,
       este în realitate o entitate vie de natura negativa. Unul din principalele
obiective al operatiunii MOSS, este acel de a dizolva aceasta entitate,
ducînd-o catre Soarele Central Galactic, si acolo transformînd-o într-o esenta elementala de plasma pozitiva pura.

Recent, în interviul acordat lui ”Pregatiti-va pentru Schimbare”, Richard ia pus lui Cobra întrebarea:

 “ Ce este caracatita de plasma, asa cum ea este referita în cercurile ocultiste, si ce efect are ea asupra situatiei de pe planeta Pamînt, acum?”

La care Cobra a raspuns:

Este sursa originala a problemelor pe care le avem aici. Este un vortice
de plasma, care se întinde prin întregul sistem solar, si care are planeta Pamîntul
în centrul sau. Planeta Pamînt, este punctul de ancorare al acestei entitati,
si entitatea are bombe toplet de plasma în corpul ei, corpul de plasma. Pîna cînd
aceasta nu va fi înlaturata, Evenimentul, nu va putea avea loc. Deci,acesta este principalul, principalul obstacol în realitate, în sensul Evenimentului.

Evidentele Fizice ale Existentei acestei entitati

foto 2 – os aneis de plasma


Pe 10 Iunie 2015, a fost furnizat un link, pe care l-am gasit fascinant. Si asta a fost ceea ce am scris cititorilor mei, pe site, atunci:
Dvs, trebuie sa vedeti acest videoclip aici, multumita unei stralucitoare astronome australiene.
Tuburi de plasma gigante, au fost descoperite în spatiu: structuri enorme au fost observate în jurul Pamîntului, umplute cu particule încarcate din Soare:
Descoperirea a fost facuta de o studenta a Universitatii din Sydney – Australia.
Ea a descoperit ca plasma ramasese prinsa în liniile cîmpului magnetic al Pamîntului.
Se estimeaza ca acest vortice este situat la aproape 370 de mile (600km), deasupra solului.
Si, folosind o noua tehnicã, astronoma a fost capabila sa le situeze pe hartã în 3D.

Citînd pe Cobra:
Parti ale structurii vorticelui de marire a plasmei, au fost
recent detectate de stiinta oficiala:

Ce putem sa facem acum, pentru a ajuta?

Pe data de 2 Mai eu am împartasit un apel la meditare, care a fost intiat de Untwine, pentru a ajuta la reducerea riscului unei escalade critice, cu potential de a inflama un razboi intens final, în Aleppo, în Siria. Noi cerem deci: “ Va rugam sa va alaturati noua, la 20H – ora din Lisabona (16H din Brazilia), în toate zilele, daca va simtiti îndîmnati sa faceti acest lucru. Timing-ul acestei meditatii, coincide de asemenea cu timing-ul meditatiei noastre pentru EVENIMENT – Duminicile!”.


traducere: (cerere-de-ajutor-cu meditatie-urgenta si importanta)

Ideia mea acum este urmatoarea: sa continuam sa folosim aceeasi orã, adica, 20H Lisabona (16H din Brazilia), si sa continuam sa trimitem Lumina catre situatia din Orientul Mijlociu, si de asemenea sa dedicam 4, 5 minute pentru a trimite Lumina pentru dezintegrarea acestei entitati în forma de caracatita.
Daca o femeie poate opri un razboi utilizînd energia Zeitei, atunci dta îti poti imagina ceea ce 1000 de persoane pot face? Eu cred ca în realitate, acesta ar trebui sa fie scopul nostru principal acum, pîna cînd Evenimentul va deveni realitate.

O invocare pe care NOI putem sa o folosim:
Eu (spune numele tau), aici si acum, invoc pe Sinele meu Superior, Sursa, Soarele Central al Galaxiei, Confederatia Galactica, Planeta/Mama Geea, si pe toate Fiintele Înaltate ale Luminii, si în numele lor, eu declar acum si comand, ca în timpul acestor minute în care voi medita, ca fiecare respiratie a Sursei de Lumina si Iubire, pe care eu o expir, sa fie utilizata pentru a dizolva aceasta entitate cunoscuta sub numele de Yaldabaoth. Noi declaram si decretam si comandam, ca aceasta entitate sa fie înlaturata din toate liniile temporale, si din toate dimensiunile, începînd din acest moment pîna în Vesnicie. Aceasta este dorinta Sursei, si deci, este LEGEA, si pentru asta ESTE, si asa ESTE, si asa ESTE.
Tradus: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE