Followers

Labels

Monday, November 19, 2012

Η παρέμβαση του κόσμου σώζει τον Ομπάμα και αποτρέπει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο by Benjaqmim Fulford


Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ

Η παρέμβαση του κόσμου σώζει τον Ομπάμα
και αποτρέπει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ben Fulford

12 Νοεμβρίου 2012


Η Οικογένεια Του Δράκου και οι κυβερνήσεις του μη δυτικού κόσμου ενήργησαν αποφασιστικά για να επανεκλεγεί ο Μπάρακ Ομπάμα ως πρόεδρος, επειδή μια νίκη του Ρόμνυ θα σήμαινε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με πολλές πηγές.

Ο Ομπάμα είχε αποκοπεί από την προεκλογική χρηματοδότησή του από τον Πάπα και την Βασίλισσα τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές και θα είχε χάσει αν η Οικογένεια Του Δράκου και άλλοι δεν παρενέβαιναν χρηματοδοτώντας τον, σύμφωνα με την CIA και Ασιατικές κυβερνητικές πηγές. Ο Ομπάμα επέστρεψε την εύνοια με τη συμμόρφωση στο αίτημα να απομακρύνει τους πράκτορες του Μπους και των Ναζί από την κυβέρνηση και το στρατό, λένε οι πηγές.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Τίμοθυ Γκάιτνερ, η Χίλαρυ Κλίντον, ο Έρικ Χόλντερ και άλλοι πράκτορες του Μπους απολύθηκαν. Η εκκαθάριση στο Πεντάγωνο και σε υπηρεσίες, συμπεριέλαβε τον αρχηγό της CIA Ντέιβιντ Πετρέους, τον υποναύαρχο Τσαρλς Μ. Γκάουετ, τον στρατηγό των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ Κάρτερ Χαμ, τον ταξίαρχο Τζέφρυ Α. Σινκλαίρ, και τον διοικητή του Ναυτικού των ΗΠΑ Τζόζεφ Ε. Ντάρλακ, σύμφωνα με τη CIA και πηγές άλλων υπηρεσιών.

Ο Ομπάμα έχει τώρα ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο συμβούλων και υποβολέων από εκείνο της πρώτης θητείας του. Η ατζέντα που αναμένεται να ακολουθήσει, είναι να θέσει τις βάσεις για μια μετάβαση από το σπαθί στο άροτρο στο στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα.

Επίσης, αναμένεται από αυτόν να επιβλέψει τη διάλυση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας.

Οι υπέρ του Ομπάμα ψήφοι αντανακλούν το γεγονός, ότι εξελέγη χάρη στους μη Ευρωπαίους. Πήρε πάνω από το 70% των ψήφων των ισπανόφωνων, των Ασιατών και των Εβραίων, σχεδόν το 100% των ψήφων των Αφροαμερικανών και μόνο το 39% των ψήφων των Ευρωαμερικανών. Υπήρξε επίσης τεράστια υποστήριξη από τις 180 χώρες του κόσμου, που πάσχουν και έχουν κουραστεί από την ατελείωτη αμερικάνικη και ευρωπαϊκή πολεμοκαπηλία.
Ο Ομπάμα είναι τώρα ένας υψηλής προτεραιότητας στόχος δολοφονίας της φατρίας Μπους/ναζιστών, σύμφωνα με διάφορες πηγές.

Η κατάσταση μπορεί πράγματι να οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο ενάντια στο φρούριο Τέξας των Μπους. Επειδή ο Ομπάμα πήρε μόνο λίγο περισσότερο από το 30% των ψήφων των ανδρών Ευρωαμερικανών μπορείτε να είστε βέβαιοι, ότι υπάρχουν πολλοί αναστατωμένοι λευκοί άνδρες, πολλοί από τους οποίους ανήκουν σε ένοπλες ομάδες, που θα μπορούσαν να αγωνιστούν με τους Ναζί, δημιουργώντας μια ενδεχομένως ασταθή κατάσταση.

Η Κοινωνία Του Λευκού Δράκου δεν είχε ανάμιξη στην απόφαση να υποστηριχθεί ο Ομπάμα, αλλά συμφωνεί με αυτήν, με κάποια επιφύλαξη, επειδή η εναλλακτική επιλογή ήταν ο Γ’ Π.Π.

Η συντριπτική εβραϊκή υποστήριξη προς τον Ομπάμα, παρά την υποστήριξη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου προς τον Ρόμνυ, καθιστά αρκετά σαφές ότι οι Εβραίοι είναι απηυδισμένοι και κουρασμένοι από το να χειραγωγούνται στον φόβο και στον πόλεμο από τους Νεοναζί Σιωνιστές κακοποιούς. Το ισραηλινό κατεστημένο στρατού και μυστικών υπηρεσιών έχει, επίσης, καταλάβει τελικά, ότι με δόλο του έχει ανατεθεί το έργο του διαμεσολαβητή για τους ναζιστές Αμερικανούς και Ευρωπαίους μεγιστάνες και πλέον δεν ακολουθούν το πρόγραμμα. Ο Νετανιάχου, ο οποίος έχει δολοφονήσει τον ψυχίατρό του και ήταν μέρος της πυρηνικής τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Μαρτίου στην Ιαπωνία, μάλλον θα καταλήξει στη φυλακή, όταν όλα αυτά τελειώσουν.

Ο πράκτορας της CIA «πρεσβευτής Στήβενς» της φατρίας του Μπους ήταν σίγουρα πίσω από την πυρηνική τρομοκρατική επίθεση και το τσουνάμι εναντίον της Ιαπωνίας στις 11 Μαρτίου, σύμφωνα με την MI6 και πηγές των γνωστικών Ιλλουμινάτων. Βασανίστηκε για οκτώ ώρες μετά τη σύλληψή του στη Λιβύη και ξέρασε για το σχέδιο να ξεκινήσει ο Γ’ Π.Π. με μια ψεύτικη επίθεση εναντίον αμερικανικών δυνάμεων στον Περσικό Κόλπο. Ενώ ήταν εκτεθειμένος όπως ένα σκουλήκι στο αγκίστρι, πήγε σε διάφορα μέρη ζητώντας βοήθεια, πράγμα το οποίο βοήθησε επίσης στην αποκάλυψη του δικτύου για το οποίο δούλευε, λένε.

Τον ναύαρχο Γκάουτη, ο οποίος ήθελε να βοηθήσει τον Στήβενς, τον πήραν με χειροπέδες και δεν έχει εμφανιστεί δημόσια μετά τη σύλληψή του, πράγμα που σημαίνει ότι υφίσταται πιθανώς έντονη ανάκριση, λένε πηγές του Πενταγώνου. Ο Γκάουτη σχεδίαζε να επιτεθεί στον ίδιο τον στόλο του και να κατηγορήσει γι’ αυτή την πράξη το Ιράν, προκειμένου να ξεκινήσει ένας πόλεμος, σύμφωνα με τις πηγές αυτές.

Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου έλαβε επίσης μια απ’ ευθείας κλήση από έναν ανώτερο στρατηγό του Πενταγώνου, ότι ο τυφώνας Sandy ήταν απλώς μια πρόγευση του τι θα συμβεί εάν ο Ρόμνυ δεν εκλεγεί. Τώρα θα δούμε τι αντίποινα θα βάλει σε πράξη η φατρία Μπους-Ναζιστών, τώρα που οι άνθρωποί τους έχουν εκκαθαριστεί μετά τη νίκη του Ομπάμα.

Υπάρχουν, επίσης, πυκνά σύννεφα παραπληροφόρησης, που τώρα διαδίδονται ανοιχτά, και θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να ξεκαθαριστούν και να αποκαλύψουν περισσότερα πράγματα γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει.

Για παράδειγμα, πολλές πηγές λένε, ότι ο πατέρας Τζορτζ Μπους πάσχει από γεροντική άνοια και βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι και ότι ο Τζεμπ Μπους διοικεί τώρα τη συμμορία. Ωστόσο, ο Νηλ Κήναν λέει, ότι ο Μπους έλαβε πρόσφατα μια θεραπεία αναζωογόνησης στο Χονγκ Κονγκ αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει ακόμη πλήρως τον έλεγχο.

Αυτό ακούγεται παρατραβηγμένο, αλλά πηγές των μυστικών υπηρεσιών του ιαπωνικού στρατού λένε, ότι ο πρώην Ιάπωνας πρωθυπουργός Νακασόνε εμφανίστηκε πρόσφατα σε μια κηδεία, όπου έδειχνε πολύ νεότερος από τα 94 χρόνια του, κάνοντας πολλούς να εικάζουν ότι έχει «αντικατασταθεί»*. Άλλοι γνωστοί γεροντοκράτες, όπως ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, εμφανίζονται επίσης κατά καιρούς ανανεωμένοι, σαν να έχουν υποβληθεί σε κάποιο είδος θεραπείας.

Η άλλη παραπληροφόρηση περιβάλλει αυτά που είχε κατά νου ο επικεφαλής της CIA Πετρέους. Κάποιες πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι σχεδίαζε να επιβάλει τον εαυτό του ως αυτοκράτορα ρωμαϊκού τύπου μετά τη δολοφονία του Ομπάμα σκηνοθετώντας ένα πραξικόπημα.
Άλλοι λένε ότι ήταν ένας πατριώτης, που τον απέλυσαν για να τον εμποδίσουν να καταθέσει σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη στον Στήβενς.

Αυτό που είναι σαφές, ωστόσο, είναι ότι οι μαζικές απολύσεις, που ανακοίνωσε ο Ομπάμα, σηματοδοτούν μια σημαντική αλλαγή στη δομή εξουσίας των ΗΠΑ.

Πολλοί Ιάπωνες μεσίτες ισχύος έχουν βαθιά αναστατωθεί από την ήττα του Ρόμνυ, κυρίως οι άνθρωποι των Γιουνιχίρο Κοϊζούμι και Γιασουχίρο Νακασόνε. Αυτό σημαίνει ότι καλοπληρωμένες προσπάθειες να δημιουργηθεί ένα νέο ναζιστικό καθεστώς μαριονέτα στην Ιαπωνία είναι τώρα καταδικασμένες.

Αυτό ήδη γίνεται ορατό. Ο Κυβερνήτης του Τόκιο και γνωστός δελεαστής της Κίνας** Σιντάρο Ισιχάρα παραιτήθηκε για να ξεκινήσει ένα νέο εθνικό πολιτικό κόμμα, μετά την ήττα του γιού του στην προσπάθειά του να αναλάβει το αναζωπυρωμένο Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα. Ωστόσο, ο Ισιχάρα δεν βρίσκει καθόλου οπαδούς και έχει διαπράξει πολιτική αυτοκτονία. Οι κινήσεις για να τοποθετήσει τον χαρισματικό δήμαρχο της Οσάκα Τόρου Χασιμότο, φίλο του Ισιχάρα, ως νέο ηγέτη της Ιαπωνίας, φτάνουν, επίσης, τώρα σε ένα τέλος.

Αντ' αυτού, φαίνεται τώρα πιθανό, ότι το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα και τα κυβερνώντα Δημοκρατικά κόμματα θα συγχωνευθούν και θα επιλέξουν ένα νέο ηγέτη, μέσω μιας ανοικτής και δίκαιης εκλογικής διαδικασίας.

Η μετάβαση της κινεζικής ηγεσίας, επίσης, εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη, αλλά η αναδυόμενη κοινή αίσθηση είναι, ότι οι δημοκρατικές και άλλες μεταρρυθμίσεις, που η νέα γενιά διενεργεί, θα μοιάζουν με το μοντέλο της Σιγκαπούρης περισσότερο παρά στα μοντέλα των Η.Π.Α. ή της Ευρώπης.

Οι Ευρωπαίοι, από την πλευρά τους, εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση στα τυπογραφεία για νέο χρήμα και το αποτέλεσμα είναι μια αργή κατάρρευση της λειτουργίας των κυβερνήσεων και των κοινωνιών σε πολλές από τις χώρες τους. Το χρήμα θα ρεύσει και πάλι όταν οι πόλεμοι και η τρομοκρατία τερματιστούν.*Προφανώς ο αρθρογράφος αναφέρεται στην αντικατάσταση υπέργηρων ή αποθανόντων σημαντικών προσώπων με ένα κατασκευασμένο κλώνο τους. Πρόκειται για εφαρμογή μυστικής τεχνολογίας της ελίτ, για την οποία έχει γίνει λόγος και από άλλες πηγές

**Η λέξη «δελεαστής» προτείνεται από τον αυτόματο μεταφραστή της Google, σαν απόδοση της λέξης «baiter» στη φράση «Tokyo Governor and well-known China baiter Shintaro Ishihara». Εδώ, μάλλον μόνο ο αρθρογράφος θα μπορούσε να βοηθήσει, αποκαλύπτοντας τι ακριβώς θέλει να πει, γιατί τα διάφορα λεξικά περιέχουν μόνο το ουσιαστικό «bait», που σημαίνει δόλωμα.

Μεταφραστής: Νίκος

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE