Followers

Labels

Friday, July 19, 2013

Greek - SaLuSa 12:07.2013


SaLuSa, 12-07-2013


Οι στιγμές που περιμένατε είναι εδώ για τον καθέναν από εσάς, που επέλεξε να ακολουθήσει τη δική του εσωτερική καθοδήγηση και να αφήσει πίσω τους παλιούς τρόπους. Παρακαλούμε, αφεθείτε βαθιά στον δικό σας εσώτερο εαυτό και ανακαλύψτε περισσότερα. Αυτές είναι οι ώρες, που η ενέργεια του σώματός σας αυξάνεται και η συχνότητα είναι πολύ υψηλότερη από οποιαδήποτε προηγούμενη στιγμή στην ιστορία της Γης σας. Νιώστε την έλξη της Αγάπης, με την οποία περιβάλλεστε, και ακούστε την κατευθυντήρια φωνή εντός και μην αφήνετε το μυαλό να σας μπερδεύει σχετικά με την αληθινή πραγματικότητά σας.
Ο καθένας έχει τον δικό του δρόμο να ακολουθήσει, όσον αφορά στη διαδικασία της Ανέλιξης και, μόλις γίνει ένα ακόμα βήμα, θα ενώστε απλά τις δυνάμεις σας και θα δημιουργήσετε εκείνη τη Γη της Επαγγελίας, με τη βοήθειά μας. Παρακαλούμε να γνωρίζετε, ότι όλα θα διευθετηθούν μόλις έχετε σαφώς αποφασίσει να αφήσετε το παλιό και να ακολουθήσετε το νέο, που σας καλεί με συνεχώς αυξανόμενη ένταση.
Μας βλέπετε να πετάμε στους ουρανούς σας και αισθανόμαστε τις σκέψεις σας να είναι τις περισσότερες φορές σκέψεις αγάπης και όλοι σας ρωτάτε πότε θα συμβεί η Αποκάλυψη. Σας λέμε ότι ήδη συμβαίνει, ίσως όχι ακριβώς με τον τρόπο που έχετε σκεφτεί ότι θα γίνει, όμως, παρακαλώ, αφήστε περιθώρια και για εκείνους που μόλις αφυπνίζονται και θυμηθείτε πώς εσείς πρωτοανακαλύψατε ότι υπάρχουμε.
Όλα είναι σύμφωνα με τα σχέδιά μας και, παρακαλώ, να έχετε κατά νου, ότι αυτά αλλάζουν συνεχώς και, αν τώρα η Αποκάλυψη κινείται αργά, αύριο μπορεί να συμβεί να αποκαλύψουν οι ηγέτες σας όλα τα γεγονότα που έχουν κρυμμένα για πολλά χρόνια. Μην επιτρέπετε στους εαυτούς σας να κυριεύονται από αυτόν τον φόβο ή τις αμφιβολίες, γιατί σας επιβραδύνουν στην πορεία σας. Απελευθερώστε τους με τον πιο άνετο τρόπο που ξέρετε και επικεντρωθείτε πλήρως στο όμορφο μέλλον που είναι ήδη εκεί, περιμένοντας τον ερχομό σας.
Θεωρούμε ότι δεν είναι εύκολο να γίνει, αλλά σας βλέπουμε ως θαυμαστά και ισχυρά όντα του Φωτός, που βρίσκεται σταθερά πίσω από όλες τις αλλαγές, οι οποίες συντελούνται και μεταμορφώνουν την πραγματικότητά σας σ’ εκείνο το Όνειρο, που όλοι έχουν με έναν ορισμένο τρόπο. Εμείς σας καθοδηγούμε και είναι η μεγαλύτερη χαρά μας να είμαστε μαζί σας, γιατί κι εμείς ακολουθούμε τα μονοπάτια μας και κάνουμε όλα όσα μπορούμε για να έρθουμε πιο κοντά σ’ εσάς.
Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξακολουθούν να αφήνουν τον εαυτό τους να πιστεύει, ότι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας, εμείς περιμένουμε υπομονετικά μέχρι να αποφασίσουν, ότι είναι καιρός να το προσπαθήσουν, γιατί ο καθένας έχει αυτή την ικανότητα, επιλέγοντας απλά να μην το πράξει τώρα. Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε αυτή την επιλογή, καθώς αυτό θα ήταν προσβολή της ελεύθερης βούλησής σας. Αυτοί είναι οι Συμπαντικοί Νόμοι, που όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε, αλλά με αυτό προσκαλούμε όλους όσους επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, να βρουν απλά ένα ήσυχο μέρος και να μας σκεφτούν και, αν είστε έτοιμοι, σίγουρα θα ακούσετε ή θα αισθανθείτε τον θερμό χαιρετισμό μας .
Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και ανυπομονώ να ανακαλύψετε, ότι οι ικανότητές σας βελτιώθηκαν πολύ περισσότερο από όσο νομίζατε. Οι καιροί αυτοί είναι καιροί αλλαγών και όλοι όσοι ευθυγραμμίζονται με τη ροή, θα δουν αληθινά θαύματα και θαυμάσια πράγματα να συμβαίνουν στον δρόμο τους για το Σπίτι. Σας αγαπάμε όλους και με τις ανερχόμενες δονήσεις έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε περισσότερη από την αγάπη μας. Νιώστε την.Channeller: Madad
 
 
Μετάφραση: Νίκος

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE