Followers

Labels

Monday, November 7, 2016

Romîna -- Fratii Sirieni ai Luminii : '' Liniile Timpului indica acum, mari schimbari'' (via Shogun Amona) – 04-11-2016



Fratii Sirieni ai Luminii : '' Liniile  Timpului indica acum, mari schimbari'' (via Shogun Amona) – 04-11-2016

Dragi frati ai Pamîntului – va spunem bine ati venit în iubirea si lumina Unitatii. Suntem Fratii Sirieni ai Luminii.

Suntem fericiti si multumiti de a intra în contact cu dvs, în acest mod. Exista multe intervale de timp întretesîndu-se acum la nivel galactic si la nivel terenal/pamîntesc.

Va rugam sa întelegeti ca timpul – asa cum dvs, îl experimentati la  nivel terenal – este foarte relativ, depinde de ceea ce se petrece la nivel galactic, si la nivel interdimensional. Daca observati timpul, el este ca o pîlnie – o linie care pare a fi mai scurta, sau mai larga, depinzînd de nivelul de constiinta – si daca (linia) timpul(-ului)soseste la acum(realitatea), nu este nimic altceva decît un punct. Timpul se desfasoara – daca este vazut prin Constiinta pura a Sursei – de la o linie, la un punct – la timpul zero, sau oricum ati dori sa-l numiti.


În acest moment, liniile timpului indica si fixeaza, si pun mari schimbari în miscare – si se gasesc acum într-o secventa foarte favorabila si promitatoare. Desigur ca dvs, ati descoperit ca exista multi factori în joc, care exercita o influenta în rezultatul si calitatea unor asemenea evenimente. Fiti constienti ca dvs, si constiinta dvs,  -  intentia dvs, constienta – reprezinta energiile cele mai puternice si semnificative.

Dvs, sunteti fiinte creatoare, si daca va aflati într-o aliniere complecta – zicînd astfel, în iubire si armonie – atunci, sunteti cu adevarat puternici. Deci, va cerem sa va îndreptati atentia si concetrarea, la tot ceea ce va da iubire si bucurie. În aceasta stare, dvs, sunteti cu adevarat puternici, si în acest fel, cîmpul vostru de energie se transforma la orice lucru în interiorul vostru, si iradiaza catre afara, departe în mediul dvs, si împrejurimile dvs.

Conectati-va cu Geea – cu inima Pamîntului – si permiteti-va sa fiti sustinuti si inspirati de natura – de animalele si iubitoarele lor energii – care întotdeauna se afla acolo. Va iubim ca frati – ca tovarasii nostrii cosmici de jocuri si partenerii nostrii. Suntem Fratii Sirieni ai Luminii – Fratii vostri stelari.

Cu Iubire, Bucurie si Încredere …........ Shogun Amona


Tradus din original în engleza de PetraSt


Tradus din engleza de Gloria R.





No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE