Followers

Labels

Saturday, April 15, 2017

ROMÎNA – Îngerii prin Ann Albers – Respiratia voastra va conecteaza cu toti, si cu tot ceea ce a trait si va trai pe planetã.







Îngerii prin Ann Albers – Respiratia voastra va conecteaza cu toti, si cu tot ceea ce a trait sau va trai pe planetã.

01–04-2017

Dragii mei prieteni, va iubim foarte mult.

Faceti o respiratie. Inhalînd, alegeti sa va centrati în energia bucuriei. Gînditi-va la ceva care sa va faca, sau v-ar face sa va simtiti bucurosi. Respirati. Simtiti lipsa de greutate a fiintei voastre, efervescenta, dansul de a se minuna traversînd celulele voastre. Stati cît de mult timp puteti, în aceasta energie.

În contrast, inhalati din nou. Într-o singura respiratie, inhalati energia tristetei. Gînditi-va la ceva, sau la cineva care v-a facut sa va simtiti tristi. Simtiti greutatea în corpul vostru, greutatea si densitatea energiei acesteia acoperindu-va. Simtiti celulele încetinindu-si ritmul lor, senzatia de a nu fi capabil sa va miscati cu usurinta.

Acum, schimbati aceasta energie din nou. De aceasta data inhalati energia iubirii. Gînditi-va doar la ceva sau la cineva pe care îl iubiti, si în timp ce respirati, permiteti ca aceasta energie sa umple fiinta voastra. Simtiti expansiunea energiei voastre, lipsa de greutate si fluxul. Mentineti-l astfel, pîna ce va veti simti mai usori, cu o senzatie de fericire majora. Daca o doriti, inhalati iubirea noastra pentru dvs.

Exista o întreaga sinfonie de energii în realitatea voastra tridimensionala – totul, începînd cu ura abjectã, pîna la cea mai intensa iubire spirituala. În fiecare respiratie dvs alegeti energiile pe care doriti sa le inhalati, sa le împuterniciti, sau sa circuleze. Respiratia dvs, va conecteaza cu orice persoana, si cu orice lucru care a trait sau va trai pe planeta voastra, Pamîntul.

In majoritatea timpului dvs alegeti energiile pe care le inhalati si care circuleaza inconstient. Cu toate acestea, atunci cînd respirati cu intentie, faceti ca ''sintonizatorul'' vostru zicînd astfel, sa selectioneze doar frecventele cele mai rafinate si frumoase de pe pamînt, si le circulati pentru beneficiul omenirii.

Asa ca, inhalati iubire. Inhalati, bucurie. Inhalati sanatate, bunastare, pace si milã. Inhalati, succes pentru proiectele care va intereseaza. Inhalati, energia unui tovaras de viata divin. Inhalati, energia belsugului. Pur si simplu sa aveti intentia, centrati-va în ceva care sa va faca sa simtiti energia pe care doriti sa o primiti, si respirati.
Oricare va fi energia pe care o inhalati, începe sa devina aceasta. Umpleti-va celulele cu frumoasele energii pe care alegeti sa le inhalati. Începeti sa iradiati un cîmp plin de energiile alegerii voastre, si acest cîmp devine un magnet pentru ceea ce sustine aceste energii.

Daca doriti sa ajutati pe altcineva, mentineti-l/o în inima voastra. Inhalati orice doriti sa împartasiti cu el/ea - pace, iubire – si dupa aceea exhalati. Energia pe care o emiteti va sosi la ei/ele, într-un cîmp care se gaseste dincolo de întelegerea omeneasca în acest moment. Respiratia dvs, va conecteaza în forme pe care nici nu le imaginati înca.

La nivel energetic, dvs sunteti conectati inclusiv cu cei din ceruri. Ei simt iubirea dvs. Ei pot trimite iubirea lor, dvs, în fiecare respiratie de asemenea. Respiratia transporta energie.

Respirati dragilor. Dvs, puteti fi – doar cu circulatia respiratiei voastre – o binecuvîntare si o contributie pe pamînt. Inhalati iubirea noastra. Exhalati-o pe a voastra. Cu aceasta, pemiteti ca respiratia Divinului sa treaca fara obstacol prin dvs.
Mentineti iubirea în circulatie.

Dumnezeu sa va binecuvînteze. Va iubim foarte mult. Sa inhalam.
Ingerii.

© 2016 Ann Albers. Toate drepturile rezervate.

Tradus : Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE