Followers

Labels

Saturday, June 4, 2011

SVENSKA: Hilarion 29 maj – 4 juni, 2011

Veckomeddelande från Saint Hilarion
Via Marlene Swetlishoff
29 maj – 4 juni, 2011Älskade Kära,


Då ni för era vardagliga liv, tag tid att vara ute i Naturen och sug i er Solens strålar i åtminstone fem minuter varje dag. Det finns helande och energigivande kvaliteter i dessa strålar som är mycket välgörande för de som vandrar på Energihöjningens (Ascension) väg. Visualisera små solar som kommer in i varje chakra med start uppe i kronchakrat och sedan hela vägen ned till rotchakrat, och försök att se dem pulsera och expandera. Denna övning kommer att hjälpa er att komma samman med er Ljuskropp och konstruera en starkare kontakt.
 

Att även promenera 15 minuter varje dag är fantastiskt för att se till att era energifält flödar som de ska och att inga blockeringar uppkommer. Djup magandning är mycket hjälpsamt för att inhalera de nya praniska energierna som nu finns i atmosfären runt omkring er. Att dricka två glass vatten det första som sker vid uppstigandet på morgonen är bra, likaså ett halvt glas ca en och en halv timme före varje måltid och ett glas innan ni går och lägger er, och självklart, närhelst ni är törstiga. Dessa dagliga aktiviteter tillsammans med era vanliga spirituella rutiner, kommer att göra det mycket lättare att acklimatisera er till de högre frekvenserna.

 

De underliga vädermönstren kommer att fortsätta och det är bra att ni alla ber om beskydd åt de människorna då vädermönstren visar sig på olika platser över hela Världen. Detta är de tunga energierna som blir upprensade just nu och det finns inga andra sätt för dessa rensningar att ske och inga vägar runt var och när de sker. Kom ihåg, att varenda en av er är på väg att bli strålande Varelser av Ljus, så också er Planet, då Hennes kärna strålar mer Ljus inifrån koncentrerade cirklar genom alla lager till ytan och ut till atmosfären.
   


Detta är en god tid att gå djupt inom er själva för att finna stillhet så länge som ni har möjlighet, därför att anknyta med er kärna är absolut nödvändigt för att upprätthålla harmoni och balans under dessa kaotiska tider. Avse alltid det Högsta Goda för alla och var beredda på att många omkring er kommer att försöka göra er till ”avstjälpningsplatser” på grund av era Ljus. Kom då ihåg att det är en indikation på att de Kosmiska Energierna av Kärlek som flödar på er Planet arbetar med reningen av alla som inte kommer och inte kan stiga in i femte dimensionens frekvenser.Håll fast vid era Högsta visioner av det Högsta Goda för alla, Älskade Kära, för ni är grunden för allt som är gott och hälsosamt under dessa förändringens tider.Till nästa vecka...Jag ÄR Hilarion.
 
Marlene Swetlishoff – www.therainbowscribe.com
Svensk översättning: Maria Sundstedt - www.st-germain.se

©2011 Marlene Swetlishoff

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE