Followers

Labels

Tuesday, June 2, 2015

Romîna -- INGERII, prin Ann Albers – 23-05-2015

                                     

INGERII, prin Ann Albers – Universul este desenat pentru a functiona într-un balet armonios de sincronizare divina.
23-05-2015


Dragii mei prieteni, va iubim mult.

Tot universul este desenat pentru a functiona într-un balet armonios de sincronizare divina. Daca acultati ghidul inimii voastre, va veti gasi cu usurinta transportati la acei care pot asista înaltarea, si de asemenea acele suflete care va pot ajuta si va pot înalta.



Dumneavoatra nu sunteti nici o data singuri, si nu exista nici un moment în care necesitatile voastre sa fie ignorate. Priviti la toata Creatia. Ecosistemele opereaza într-un delicat si frumos echilibru. Planetele se rotesc cu precizie în jurul stelelor, care la rîndul lor se învîrtesc într-un balet elegant în galaxii. Totul si fiecare fiinta în universul natural este condus, îngrijit si apreciat în ceruri.

Mintii omenesti, cu toate acestea, îi place sa se considere separata. Este ca un computer – un frumos si uimitor computer, caruia i-a fost dat sa se încarneze în aceasta viata pamînteasca. Este un instrument care poate fi folosit, însa nu are intentia de a impune o autoritate asupra inimii sale.

Astfel, atunci cînd aveti vre-o necesitate sau dorinta, înca înainte de a considera cum sa o folositi sau creati, opriti-va si asezati-va în liniste. Respirati si concentrati-va asupra a ceea ce doriti sa creati - poate vre-o problema care trebuie sa fie solutionata, sa superati vre-un obstacol, sau un vis pe care doriti sa-l vedeti manifestat în viata voastra. Fixati-va atentia acolo în primul rînd. Dupa aceea spuneti o mica rugaciune, ‘’Doamne prea-iubit, dragi Îngeri, î-mi place aceasta realitate pe care doresc sa o creez, as dori ajutorul vostru, va rog orientati-ma, faceti-ma sa stiu pasul urmator’’. Dupa aceea luati loc si respirati, si observati daca ceva vi se va presenta în minte. Poate fi o ideie rápida, cuvinte în mintea voastra, un sentiment sau numai ceva de stiut. Daca nimic nu se prezinta în constiinta voastra, relaxati-va, nu este nimic de facut în acest moment. Bucurati-va de ziua respectiva. Dati-ne preocuparile voastre. Divinul, vã va face sa stiti cînd va fi momentul potrivit pentru a actiona. Va vom ghida si va vom ajuta sa întelegeti orice energie pe care aveti nevoie sa o schimbati în inima si sufletul vostru, pentru ca acest bine sa fie fluid în vietile voastre.

Dragilor, sunteti o parte integrala a creatiei. Necesitatile voastre sunt importante pentru noi. Dorintele voastre nasc din inima lui Dumnezeu. Si acest Creator el însusi vrea în adevar sa va ajute cu viata spre care sunteti conduzi pentru a o trai. În terminologie omeneasca … nu va mai stresati, începeti sa cereti mai mult ajutor cerurilor, si aveti încredere ca sunteti iubiti si conduzi, catre ceva mai departe de tot ceea ce va-ti fi putut imagina.


Dumnezeu sa va binecuvînteze. Va iubim foarte mult.

Ingerii.


Mesajul lui Ann

Buna ziua tuturor.



Î-mi place sa vad cum Divinul creeaza acest frumos balet în care ne gasim cu totii pentru a ne ajuta unii pe altii. Acum cîteva saptamîni calatoream spre casa, dupa ce filmasem ultimul meu serial - Ann si Îngerii – ( Iubirea de sine Magica), si cu toate ca zborul era plin, am gasit un loc între o doamna dulce si un domn foarte amabil. Uneori stau tacuta în calatorii, de data aceasta voiam cu totii sa conversam. Sa vorbim despre cum le orchestreaza Divinul.

Doamna si cavalerul au început sa compare carierele lor paralele care erau în mod surprinzator de improbabile. Toti începusem cu o profesie si ne schimbasem vietile noastre în mod complect datorita unor lucruri care erau mai apropiate de inima noastra. Mie î-mi place sa scriu, termina cavalerul, care avea înca un servici fix si dadu-se o saritura în credinta sa, pentru a presenta carti minunate pentru copii, care se raspîndeau ca focul, în timp ce îi învata pe copii sa fie linistiti, într-un mod distrctiv si inspirat. Povestile încîntatoare o prezentau pe Annica, vrajitoarea buna care învatase sa nu trimita mesaje maturii sale, si avea o aventura întreaga învatînd sa se fereasca de devoratorii teribili de la web.
Cartile sunt pentru copii de 6 pîna la 10 ani, începînd sa-i învete obiceiuri bune, de la o vîrsta frageda, care poate cu usurinta sa le salveze vietile. Termina cu mari organizatii care îi iubesc, asa precum si profesori, muncitori sociali,etc. Am vorbit cu multe persoane ‘’din cealalta parte ‘’, care murisera clipind din ochi pe cînd conduceau masina, si am ramas uimita, vazînd pe cineva trimitînd un mesaj pozitiv fara sa faca critica. Am citit cîteva în timpul zborului, si erau istorii minunate cu personaje marete si ilustratii frumoase.

Acolo ma gaseam, dupa ce statusem în aer cu serialul lui Ann si Îngerii în ‘’ Traind în Fluxul Gratiei’’, si imediat dupa ce filmasem ‘’ Iubirea de Sine magica’’- tratîndu-se pe sine însusi cu respectul pe care îl merita sufletul sau, si permitînd sa straluceasca lumina sa – ma gaseam alturi de doua suflete frumoase, facînd exact acest lucru. Un segment din serialul viitor este despre a nu ascunde darurile sale, talentele sale, aptitudinile sale, etc. Asa cum aceste doua frumoase suflete nu le ascundeau pe ale lor. Am fost binecuvîntata nu numai cu o buna conversatie, mari istorii, carti bune, o ora întreaga cu surîsuri despre sincronizarea divina si aptitudinea de a împartasi ceva minunat cu acei dintre dumneavoastra care aveti copii, si doriti sa-i învatati sa fie în siguranta. Asa cum î-mi place sa spun, ‘’ Haide Ingerilor, Haide Doammne’’. Cînd îsi deschid inima lor si daca sunt condusi sa deschida gura, lucruri minunate pot izvora.

Va iubesc pe toti. Sa aveti o saptamîna binecuvîntata, fiind dulcele si minunatul Tu.


Ann

@Ann Albers. Todos los derechos reservados.

Translator:
Starchild

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE