Followers

Labels

Thursday, June 4, 2015

ROMÎNA -- LANT DE INTERVENTIE al ALIANTEI GALACTICE si al CONFEDERATIEI


 CHAIN



LANT DE INTERVENTIE al ALIANTEI GALACTICE si al CONFEDERATIEI


Salutari, frati de pe Pamînt.


Cine va scrie aici, este ASHIRION de la Sirius, membru al inter-legaturii între Confederatie si Federatia de la Sirius, în serviciul Comandamentului de Salvare si trezire a omenirii. Recent evenimentele de pe scena política si militara, pun structura sociala si económica a lumii voastre de fiecare data într-o conditie si ruta de complicatii pe scenariul mundial pentru viitorii ani. Recent scena echilibrului militar între nord-americanii si rusii,  a fost superata în mod considerabil de catre rusi, lasînd într-o situatie delicata si de temut pe îngînfata si aroganta postura nord-americana. Ceea ce termina prin a introduce pe scena política si industriala, probleme delicate în managementul mundial si al intereselor care sunt înca contrólate între cele trei superputeri majore care sunt: SUA, China si Rusia, disputînd lideranta mondiala pentru 2020, cu suprematia în multe aspecto, care includ tehnologia electrónica si reversa, si derivatiile lor,  secrete înca publicului.


Plecînd de la aceasta chestiune si datorita solicitarii diferitelor entitati ale Pamîntului, plecînd de la planul astral al planetei voastre, a fost chestionata Prima Directiva*, si daca nu ar fi posibila o interventie a frotei Aliantei galactice, sau a Merkabas-urilor Confederatiei Pamîntului. Problema nu este doar în relatie cu Prima Directiva, iubitii mei fii si frati, însa în situatia psihica si emotionala a omenirii, care nu are înca în majoritatea sa, capacitatea de a acepta existenta vietii dincolo de capacitatea sa existentiala, nu numai omeneasca, dar a altor forme de viata, multe considérate negative din causa aparentei lor fizice.

Pentru ca ceasta situatie sa fie reala pentru a începe o interventie, avem nevoie ca cel putin 10% din populatia omeneasca sa ceara interventia echipelor Arhanghelului Mihai, si falangelor sale, pentru a incepe un proces mai intens. Pentru asta, cer ca atunci sa fie realizat un lant planetar, prin intermediul acelora interesati în cererea mondiala de interventie a echipelor iubitului Arhanghel Mihai, care este unul din numele pe care voi îl cunoasteti din vechile scrieri ebraice.

Aceasta solicitare are doua aspecte care trebuie sa fie îngrijite, deoarece a fost prevazut ca asta sa se întimple cînd situatia va fi mai delicata în societatea voastra.

Planeta voastra, este bine locuita de mai multi ani, cel putin în ultimii 60 de ani, de catre diferite grupuri stelare care locuiesc pe Pamînt, cu consimtamîntul guvernelor întunecate si secrete, în schimbul puterii si a tehnologiei reverse. Aceste grupuri, nu în majoritate, însa într-un percentaj semnificativ, are interese în cercetarea si extragerea de recursuri genetice si naturale a Pamîntului si ale omenirii, si stau între grupurille care vor putea sa apara în asociere cu Sinistrul Guvern Secret, pentru a se presenta ca si cum ar fi falangele lui MIHAI, terminînd prin a manipula înca si mai mult, omenirea.

Aceasta situatie va putea fi oprita si evitata numai daca, fiecare fiinta care realizeaza solicitarea, se gaseste cu inima sa sincronizata în PACEA INTERIOARA. Daca nu, va fi înselat(a), de catre fortele sinistre, care nu vor sa-si piarda puterea asupra omenirii.

Deci, pentru a realiza acest lant este necesar mai înainte o schimbare interna a omenirii, pentru  se putea stabili frecventa necesara contactului cu fiintele ARMONICE ale Aliantei Galactice, si a echipelor Cristice ale Confederatiei.

Aceasta modificare nu cere numai o DREAPTA GÎNDIRE SI DREAPTA ACTIUNE, însa mai presus de toate, sprijinul echipelor sale spirituale, care sunt relationate cu Îngerul Pazitor, sau Ancorarea CQE, pentru a stabii un mai mare echilibru mediunic în persoane, pentru a le pregati pentru contactul cu adevaratele falange superioare, si nu prin momeala care va trebui sa apara , în multe situatii viitoare, sustinute si sprijinite de catre guvernele în faliment si discreditate.

Prin urmare, iubitii mei, pentru ca sa fie realizat acest procedeu, în afara de cei 10% din populatia activa omeneasca, este necesara o pregatire interna pentru ceea ce va veni în cazul schimbarilor pe scena politica, económica si în puterea mondiala, în partea militara si guvernamentala.

Aceasta schimbare este deja planificata de mult timp, si voi toti va trebui sa va adaptati ei, de mod ca sa transcendeti multe conceptii, si sa transmutati altele în schimbarea de putere, pe care o veti avea mai departe, independent de a exista sau nu o interventie externa a vreunei forme extraterrestre, în societatea voastra. Schimbarea începe deja gradual, pe masura ce voi veti fi mai accesibili, în sectorul sensorial, fata de viata în afara realitatii voastre.

Ei bine, prieteni, aceasta tema, înca va da mult de vorbit si voi ramîne în observare, pentru ca în mod gradual sa putem explica divesele subiecte, care vor fi ridicate de catre cititori în decursul timpului, si în limita posibilitatilor scribului canalizator, vom raspunde indoielilor si reclamatiilor voastre.

În Pacea Inimii voastre,

Eu sunt ASHIRION de la Sirius Alpha.

Prin Rodrigo Romo, Campinas
20/05/2015



* Prima Directiva: Alianta Galactica, navele sale, membrii sai si aliatii, nu vor putea interveni în alegerile si în dezvoltarea normala a unei planete.

Translator: StarChild

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE