Followers

Labels

Wednesday, November 25, 2015

Romîna -- Arhanghelul Metátron: Codurile de Lumina au fost deja actionate în ADN-ul vostru cosmic si în sufletele voastre stelare Solange Marín

Joi, 12 Noiembrie, 2015

Dragi Fii ai Luminii Divine a aceluia care ESTE Totul, a lui Dumnezeu/Tata/Mama, a Sursei Universale de Lumina si energie, care misca la infinit scînteile divine a sufletelor voastre. Va salutam, cu iubire neconditionata, în aceasta zi în care începeti sa va bucurati de frecventele cosmice înalte, care au fost actionate ieri cu portalul 11:11.

Dragii mei frati, binecuvîntarile pe care le-ati primit atunci cînd v-ati aliniat cu aceasta lumina minunata care a adus cu sine activarea Codurilor de Lumina în ADN-ul vostru cosmic si în sufletele voastre stelare, sunt multe.


Voi stiti despre intrarea energiilor diamantine în sistemele voastre. Cu aceasta oportunitate a fost actionata aceasta energie prin intermediul acestor Coduri Divine de Lumina, pentru ca sa puteti avansa în cele din urma, cu viteza necesara în acest moment de neegalat al evolutiei voastre.

Misiunea celor care sunt încarnati în serviciul Umanitatii în acest moment, este o mare provocare pe care sufletele voastre si-au însusit-o în mod constient, si daca va este greu, este deoarece munca de a supera cea de-a treia dimensiune, pentru a trece la a cincea nu este usoara, are nevoie de multa munca, constanta si vointa, si voi, cel putin o mare majoritate, v-ati însusit cu curaj acest compromis.

Sufletele voastre cunosteau procesul perfect înainte de a încarna, si cu toate acestea ati decis sa acceptati misiunea si sa o duceti înainte; deci, este iubirea neconditionata care misca vietile voastre, si va permite sa mergeti pe poteca aleasa, si este din acest motiv, ca acel care nu este aliniat cu aceasta forta invizibila de iubire neconditionata, si  nu întelege marea sa importanta, simte un impas în viata sa, si într-adevar nu reuseste sa se încadreze în Planul Divin.

Energia dimantina se activeaza numai în frecventele celei mai mari iubiri neconditionate, si putem sa trecem la un alt punct al evolutiei. Astfel este cum multi reusesc sa trezeasca talentele lor, sa vada succesele 3D într-o perspectiva diferita, cu o mai mare obiectivitate, si mai putina suferinta în vietile lor. Drama lui 3D a ramas în urma, este timpul sa se vibreze din ce

în ce mai înalt, de fiecare data într-o mai mare pureza, într-o mai mare constiinta. Începeti sa va amintiti originea voastra fara nostalgie, deoarece aveti siguranta întoarcerii acasa, la Sursa. Este legatura permanenta cu constiinta Universala, si întelegerea unitatii, a constiintei unice, a energiei unice, a evolutiei ca UNU, cu UNU.

Deci, iubitii mei, vin  numai sa confirm ceea ce simtiti si stiti în sufletele voastre. Schimbarea a sosit pentru ca sa ramîna, pentru ca sa lucreze asupra sfîrsitului dualitatii, si a intra în sintonie cu originea voastra, puterea voastra ... constiinta voastra sa trezit, si este mai atenta ca niciodata, semnele ascensiunii sosesc fara încetare, deci deschideti bine ochii sufletului si continuati înainte, în spatiul intemporal unde lumina constienta ocupa totul, si se topeste în UNU, ca UNU, unde exista numai spatiu pentru pace, pentru bucurie, si pentru siguranta a cine suntem, si încotro mergem.

Va binecuvîntez cu Raza Platina Cristal, va îmbratisez de la cel mai înalt al constiintei cosmice si învalui Fiintele voastre de Lumina, cu aceste frecvente divine care v-au fost oferite. Voi sunteti Lumina. Voi sunteti Iubire.

Eu Sunt Arhanghelul Metatron, Lumina Diamante
EU SUNT !

Canalizatoarea : Solange Marin(Aurora Radianta)
Data: 12/11/2015
Locul: Caracas, Venezuela.

Eu, Solange Marin, canalizatoarea acestui mesaj, autorizez pe toti acei care doresc, sa divulge verbal sau în scris. Cer numai ca numele canalizatoarei sa fie mentionat si textul sa fier respectat integral. Dac rasuna cu tine si doresti, te rog, divulga-l mentionînd: compartiendoluzconsol.wordpress.com


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE