Followers

Labels

Wednesday, March 16, 2016

Romîna -- Arhanghelul Zadkiel prin Linda Robinson -- O chemare la Iubire 02-01-2016

Arhanghelul Zadkiel prin Linda Robinson
O chemare la Iubire
02-01-2016
Salutari, iubitilor.
Acesta este Arhanghelul Zadkiel, împreuna cu sfînta Lady Amatista si Regatul Îngeresc de Lumina. Astazi emitim si cerem o chemare la Iubire.
Dumneavoastra si planeta dvs. continuati sa primiti multe valuri de energie puternica. Rezultatul impactului acestei energii va fi reflectat în forma în care conduceti gîndurile si actiunile dvs. Prin urmare, va cerem o chemare la Iubire.
Aceata chemare la Iubire, începe cu individul, si este replicata în masele omenirii si în Etere. Dvs. toti, sunteti conectati într-o mare retea de viata si vesnicie. Poate ca o vizualizati ca o retea mare de fir de matase, în care fiecare punct de intersectie, contine Sufletul si Spiritul individului. Este o retea vasta si se întinde dincolo de imaginatie. Contine un punct pentru fiecare Fiinta, incluind pe cei apartinînd tuturor dimensiunilor Universului, atît cele vizibile, cît cele invizibile. Firele de matase conecteaza punctele, si acestea se pot considera ca fire de Lumina sau energie.
Imaginati-va un zefir usor trecînd prin unul din punctele de intersectie. Acest zefir, este replicat prin retea, si fiecare punct de intersectie sau Fiinta, simte zefirul. Acest lucru poate avea loc constient sau subconstient, însa este reflectat în stiinta generala a fiecarei Fiinte.

Efectele gîndurilor si actiunile unui individ pot fi comparate cu efectele zefirului. Ceea ce un individ face, afecteaza totul. Dvs. si toate Fiintele, sunteti conectati la Unitatea Creatiei. Noi, cei din regatele invizibile, de asemenea suntem conectati cu dvs. Prin urmare, orice gînd au actiune, oricît de mic ar fi, poate sa aiba un mare impact, replicîndu-se în reteaua Creatiei.
Atunci cînd considerati ca faceti parte dintr-o retea mare a Creatiei, va dati seama ca fiecare Fiinta, vine de la acelasi Izvor, cu toate ca fiecare dintre dvs. exprime individualitatea sa, în diferite forme. Firul comun, este ca, dvs. cu totii, veniti de la acelasi Izvor.
Fiecare dintre dvs., purtati o Scînteie Divina de Lumina în centrul inimii dvs. Aceasta este Lumina care se reflecteaza ca o parte a marii retele a Creatiei.
Pentru a începe chemarea de Iubire, poate ca doriti sa începeti calatoria dvs. cu constiinta ca dvs. cu totii, sunteti conectati în aceasta mare retea a Creatiei.
Atunci. poate ca doriti sa orientati centrarea dvs. catre centrul inimii dvs. Lasati ca atentia dvs, sa fie depozitata în aceasta zona, si centrarea dvs., în Scînteia Divina, care straluceste mereu, si va aminteste conexiunea dvs. cu Creatorul. Va aminteste ca, fiecare Fiinta cu care inter-actionati, de asemenea, are o Scînteie Divina, în centrul inimii ei.
Cînd va concentrati în Scînteia dvs. Divina, aceasta devine mai stralucitoare, atunci cînd atentia dvs. este pusa în ea, ea se mareste. Facînd acest lucru, începeti sa aveti senzatia Iubirii vesnice care locuieste acolo. Din nou, cu cît mai mult va concentrati în acest sentiment de Iubire, el va deveni mai puternic. poate ca veti vedea ca aceasta Iubire, începe sa creasca, pîna cînd înconjoara întreaga dvs. Fiinta, si emaneaza aceasta forta catre toti în jurul dvs. Puteti sa continuati cu aceasta practica si sa vizualizati aceasta Iubire înconjurînd planeta dvs., si emanînd catre Etere.
Începeti sa va dati seama ca sentimentele voastre de Iubire sunt replicate în marea retea a Creatiei. Cu cît mai mult va concentrati în Iubire, în centrul inimii voastre, cu atît mai puternica va fi replica de Iubire.
Reflecindu-se în reteaua Creatiei, începeti sa vedeti ca, petrecînd un timp  în fiecare zi concentrîndu-se în Scînteia voastra Divina, radianta voastra de Iubire si Lumina poate fi de mare beneficiu pentru omenire si Omniversul.
Un reflex posterior în Unitate si în interconexiune, poate sa va ajute sa va dati seama ca, gîndurile si actiunile voastre sunt puternice. Energia voastra este emanata prin umanitate si Omnivers. Atunci cînd gîndurile  si actiunile voastre sunt pentru binele comun, acest lucru creaza o energie care promoveaza Iubirea si Lumina. Fiecare gînd sau actiune individuala este puternica. Prin urmare, va cerem sa fiti diligenti în gîndurile voastre, si sa stabiliti intentia voastra pentru binele comun.
Atunci cînd mai multi indivizi îsi monitoreaza gîndurile lor, si stabilesc o intentie pentru binele comun, un sentiment de Iubire începe sa se împrastie prin pînza Creatiei. O senzatie de Lumina pacifica este disponibila pentru toate Fiintele. Dvs. cu totii sunteti un far de Lumina Iubitoare.
Iubitilor, va suntem recunoscatori ca ati raspuns la chemarea Iubirii. Ne alaturam voua atunci cînd va întoarceti în interiorul dvs, pentru ca sa va concentrati în Scînteia Divina a dvs., si trimiteti Iubire si Lumina prin reteaua Creatiei.
Suntem Arhanghelul Zadkiel, Sfînta lady Amatista si Regatul Îngeresc de Lumina. Si va înconjuram cu Iubire. Asa sa fie.
Toate drepturile rezervate. Linda M. Robinson.

Se permite punblicarea sa, daca informatia nu va fi schimbata, condensata sau sa i se adauge ceva, i se va da creditul autoriei, incluind numele si site-ul web.

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE