Followers

Labels

Sunday, January 8, 2017

ROMINA – KRIS WON - CANALIZAREA LUI ESPALLAN – A 5ª DIMENSIUNE, 6 IANUARIE, 2017


ROMINA – KRIS WON - CANALIZAREA LUI ESPALLAN – A 5ª DIMENSIUNE, 6 IANUARIE, 2017


Excelentele pentru Rasa Umanã/Omeneascã,

Vibratii de origine cosmicã scaldã suprafata Pamîntului si pregãtesc atmosfera pentru începutul atît de asteptat al Ascensiunii/Înaltarii a fiecãrei creaturi însufletite si neînsufletite a Creatiei lui Dumnezeu pe aceasta frumoasã Planetã Abastrã.

Ascensiune incomparabilã a tuturor creaturilor Geei, ceva niciodatã experimentat de vreo creaturã, în vreun moment al trecutului. Este deci, o experientã ineditã pentru a fi trãitã si experimentatã de voi în acest moment de Spatiu-Timp. O mare asteptare care si-a dat roadele sale. Acum este timpul potrivit si conditiile din motive diferite suficient de mature, pentru ca o astfel de Ascensiune cãtre o Noua Lume în a 5ª Dimensiune, sã fie manifestatã pentru Fiinta Umanã Pamînteanã.

O nastere majorã pentru Geea va fi, o datã ce nu existã nastere fãrã durere. Durerea, pasul obligatoriu pentru ca sa se dea procesul de Ascensiune, va trebui sa fie luat si experimentat de Rasa Umanã/Omeneascã. Anunt aici ca vor avea loc diferite evenimente. Voi trebuie sã deveniti constienti de acest lucru, pentru ca sã va pregãtiti corpurile voastre, mintile voastre, si sufletele voastre. Evenimente, prin care voi toti în mod necesar va trebui sa treceti.

Mesajele noastre adevãrate, vor fi amestecate cu imitatii, a unor minti perverse, a carei unicã intentie este de a semãna nemultumirea, frica, sau neîncrederea între populatie. De multe ori a semãna toate acestea, pînã chiar  si între parteneri valorosi pe care i-am avut la începutul Procesului de Purificare si de Trezire, care au terminat prin a-si abandona respectivele misiuni pentru care încarnaserã, si din nefericire uitate, din lipsa de rãbdare si angajament fata de Cauzã. 

Am vãzut cu tristete pe multi din cei care au servit - bãrbati si femei, care îsi luaserã angajamentul cu ghizii lor si cu noi, renuntînd la misiunile lor în acest proces de Ascensiune, si care fãcînd ecou îndoielilor mintilor lor, au slabit hãturile si s-au îndepartat de la întreaga intentie initialã de a coopera cu Fortele Luminii, care vã elibereazã pe voi din jugul oprimitor care vã mentinea pînã acum prizonieri în Matrix a iluziei si a înselãrii. Cu durere si tristete dezvãluim cã de la aceste persoane vor fi retrase instrumentele care le fuseserã acordate pentru a realiza munca lor, si vor rãmîne singuri.

Viata, este ceea ce Este, si fiecare îsi alege destinul de acord cu deciziile pe care acest suflet le ia, fie ele corecte sau gresite, fie ele motivate de angajamentul personal interior, sau din cauza lipsei de încredere în sine propriu, si abandonul proiectului comun, înainte de a-l lua.

Din fericire nu toatã lumea reactioneaza astfel, si continuãm sã avem ajutorul de nepretuit al acelor bravi si neînfricati colaboratori, care ar fi dispusi sã facã sacrificii de plãceri sau beneficii personale, pentru a-si duce la capãt obiectivele lor, în beneficiul Cauzei. Tinînd cont de acesti pionieri care-si dau timpul lor si cunoasterea lor, si de multe ori pînã si credibilitatea lor, ne înclinãm capul nostru în semn de respect si recunostintã.

În curînd veti fi martorii a mari evenimente. Nu vom înainta acum în ce consistã, pentru a nu alerta si avertiza pe cei care încã în prezent continuã sã persiste în a mentine populatia în ignorantã si în necunoasterea cã Forta care miscã dezvoltarea evolutivã a tuturor civilizatiilor care locuiesc Universul, este fara exceptie IUBIREA.

IUBIREA si COOPERAREA, între toate Fiintele.

Dau prin a fi terminatã aceastã comunicare.

Pîna la un contact viitor al nostru, în Iubire si în deplinã Cooperare cu Planul Cosmic de eliberare al vostru.

ESPALLAN.

Canal: Kris-Won

Tradus din portughezã : Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE