Followers

Labels

Thursday, January 19, 2017

ROMÎNA - MAREA PROVOCARE A ANULUI 2017 – JESHUA (IiSUS)


Jeshua (Iisus), prin Antera, 2 Inuarie, 2017.


Salutari! Azi, în acest început de an al lui 2017, vorbesc inimilor tuturor persoanelor acestei planete. Pentru ca toate sunt aliniate cu energiile superiore ale iubirii si ale milei, chiar daca stiu aceasta sau nu. Nu exista nimic în afara de asta care sa fie real! Iubirea este o realitate, iubirea este adevãrul! Si cît despre acele fiinte omenesti care si-au exprimat energiile care nu sunt iubitoare, stiu ca ele vorbesc si actioneaza impinsi de suferinta, si deci, vã apartine voua sã îi iubiti si mai mult.
Stiam ca 2016 va fi un an provocator, fara nici o îndoiala. Si într-adevar asa a fost. Însa în mijlocul a tot haosul, si toate cuvintele si actiunile durerose cu care cîtiva sau amestecat, încã vedem aparitia energiei inimii în lumea întreagã! Aceasta este provocarea pentru toti – sa ramîneti concentrati în inima, si sa vã fie mila de toti, chiar de cei care creeaza energii nocive. Nu exista nimic mai important ca asta. Nu are importanta cît poate fi de nociv comportamentul, cît de dure pot fi cuvintele … iubirea este raspunsul.
Nu vorbesc aceasta ca niste cuvinte goale. Multe persoane au spus acelasi lucru. Însa ceea ce omenirea ca un tot experimenteaza acum, este sa înteleaga într-adevar ceea ce înseamna acest lucru. A se misca catre o constiinta mai înãltatã care cere si mai multa iubire/compasiune, aceasta este foarte clar. Însa, ce înseamna acest lucru pentru fiecare dintre voi? Cum se manifesteza aceasta, atunci cînd voi sunteti confruntati cu energiile negative ale altora, vina, ura, si formele nocive de a se purta a unor persoane?

Aceasta este marea provocare pentru acest an, si pentru anii viitori. Stiu, cu toata siguranta, ca fiecare persoana vie, este capabila sa înfrunte aceasta provocare. Ca constiintã, omenirea/umanitatea are nevoie de acest lucru, pentru ca sã poatã sã se deplaseze cãtre nivelul urmãtor. Si cu toate ca noi avusesem speranta ca asta avea sã fie ceva mai usor decît ceea ce a terminat prin a fi anul trecut, chiar si asa, aparitia ennergiei inimii, în mare scala, are loc acum.
Uneori, omenirea are nevoie sa ajungã la un extrem, sa se scufunde în urã si în vinã, înainte ca sã rãsarã cu valori mai bune. Acum, aceasta provocare se gaseste în fata tuturor. Fiecare persoanã este responsabilã cu ce contribuie pentru omenire/umanitate, în termeni de gînduri, cuvinte si actiuni. Pentru fiecare individ, aceasta provocare se va manifesta într-un mod diferit, care îl va impulsiona cãtre nu nivel superior de iubire, si îl va purta sã aleagã iubirea, în loc sa se deplaseze cãtre alte tipuri de energie. Independent de ceea ce ati fãcut în trecut, fiecare dintre voi poate acum sã-si înalte contributiile sale, la un nivel de vindecare, în loc sã sucombeze. Aceasta este alegerea ta, în fiecare moment, si eu continuu sã astept ca lucrãtorii Luminii, sã arate calea, sã arate altora ce sã facã, pur si simplu numai cu exemplul.
Si cer mereu ca toate persoanele, independent de religie sau credintã, sa se gãseascã la înãltimea acestei provocãri. Acesta oportunitate  este în curs de a fi construitã de cîtva timp. Omenirea se gãseste la un pas de o schimbare, de un deceniu. Acum, cã momentul a sosit, este nevoie numai ca majoritatea persoanelor sã-si deschidã inimile, sã reziste tentatiei de a le închide, si sã arate calea altora. Dacã acest lucru se va petrece în acest an, vom vedea cîteva schimbãri mari. Sansele sunt cã va dura mai mult de un an, însa credem asa de puternic în omenire, cã vom mentine ajutorul nostru, acelora care progreseazã cu vindecarea, si aduc pacea, bunãstarea si armonia, planetei.
Citind aceste cuvinte, multi vor gîndi '' Da, eu am citi deja asta mai înainte'', sau ''Ah, da, eu stiu ce înseamnã asta.'' Însã, ei nu o pun în practicã! Si este din aceastã cauzã cã, eu transmit acest mesaj din nou. De fiecare datã cînd o persoanã ascultã o lectie profundã, o primeste la un nivel putin mai profund. Începe atunci, sã o aplice putin mai mult în viata sa, si de fiecare datã în mai multe domenii ale vietii sale, pînã cînd la urmã, ajunge sã o înteleagã cu adevãrat.
Vã multumesc tuturor pentru contributiile voastre, si vã binecuvîntez pe voi toti!

Jeshua, prin Antera

Drepturi Autorale © 2017 Antera si Omaran.
Se permite sa fie împãrtãsit acest text cu altii, cu conditia sã fie prezentat în totalitatea lui, si cu creditul datorat sursei.

Center for Soul Evolution in Mt Shasta, CA
Uma organização sem fins lucrativos.

Traduccere: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE