Followers

Labels

Sunday, January 29, 2017

ROMÎNA – TRUMP, PÃCÃLICIUL CARE POATE SCHIMBA PARADIGMA




Trump, Pãcãliciul care poate schimba paradigma.

De Claudio Alvarez Dunn (*)

Înainte de a scrie în profunzime, trebuie sa recunosc ca l-am vazut întotdeaun pe Donald Trump, ca un tip prost, un adevarat bãdãran al vietii.

Cu toate acestea, la un nivel mai înalt, îl presimt ca un pãcãlici care poate schimba istoria umanitãtii, interpretînd aceasta ca un succes pe deplin nesteptat, care se gaseste afara de toate probabilitatile, si care poate schimba lucrurile, asa precum pentru a misca într-adevar paradigmele.

Sã nu ne înselãm, Trump este un om de afaceri, si va continua sa-si apere propriile interese si investitii ( ca de exemplu, acelea pe care le are cu conducta de petrol, pe care vrea sã o treacã prin Standing Rock, între altele), însa de la o altã perspectivã, el urmãreste desfiintarea mafiei coporative, care ne-a tinut dominati în ultimii 100 de ani.

Statele Unite ale Americii s-ar putea sa nu mai fie niciodata aceeleasi, daca înainteaza proiectul de lege al lui Trump, care cautã sa facã un audit/control al Rezervei Federale. Senatorul Rand Paul, a anuntat în aceasta Miercuri, ca presedintele ales, Trump, a declarat sprijinul sãu proiectului ''Audit-ul lui FED'', pentru  fi prezentat în viitoarea sesiune a Congresului, de acord cu publicatia lui The Hill.

Pe de altã parte, diferite mass-media independente, semnaleaza ca elegantul Trump, a ordonat un audit pentru întregul AUR guvernamental si ne-guvernamental, în puterea lui SUA. Aceasta ar putea sa indice ca el considerã, daca este posibil sa se întoarcã la standardul monetar al aurului, pentru dolar, si sa iasã din acest fiasco al dolarului imprimat, fara valoare realã în spatele lui, sau urmarit de petro-dolari, care face milionari numai pe sauditi si acolitii lor din clanul Bush/Clinton. (Meritã sa amintim ca pentru o mãsurã asemãnãtoare, l-au omorît pe  J.F.Kennedy).

Daca la cele anterior spuse, adãugãm schimbarile imediate în Agentia de Protectie Ambientalã (EPA, care împingea schimbarea climaticã, pentru a stabili o nouã ordine mondialã), Centrul de Control al Bolilor (CDC, acuzat extra-oficial, de a contamina lumea cu zika si alte virusuri care cauzeaza autismul, de exemplu), si Departamentul Agriculturii (USDA, dominat de capitalul semintelor transgenice), se poate conclude ca în culisele scenelor, existã o luptã amplã pentru a elimina tentaculele elitei dominante si acolitii lor din guvernul corporativ al Statelor Unite.


Donald Trump a anuntat de asemenea în aceasta saptamîna, retragerea tarii din proiectul comertului liber, Acordul Transpacific de Cooperare Economicã (TPP), facînd sa iasã SUA din agenda de globalizare, care era împinsã de angajatii politici corporativi. Trump, încearcã astfel sa apere interesele tãrii lui, însa cu siguranta vor ploua articole comandate, sugerind ca Statele Unite aruncã pietre pe propriul acoperis. În aceasta stare de lucruri, merita sa amintim ca în plina campanie electorala, ex-presedintele Camerei Reprezentantilor Statelor Unite, Newt Gingrich, a explicat în ziua de 3 Martie, 2016, în fata camerelor de televiziune a întregii natiuni, ca Trump, nu putea sa fie candidatul republican deoarece nu era un ''initiat'' al societatilor secrete care dominau politica Statelor Unite.

(Încã sunt disponibile videoclipurile în Youtube, care le confirmã:  https://www.youtube.com/watch?v=Z8LJVDM9xVc  si  https://www.youtube.com/watch?v=JgnAWY0RoeE )

Aceste societati secrete însasi, sunt acelea care vînd arme celor doua pãrti ale aceluiasi rãzboi, si se asigurã recursurile tarii respective pentru beneficiul lor (ca în Libia, Irak, Afganistan si Siria, de exemplu, campanii sprijinite si aprobate de Hillay Clinton, spunînd în trecere).

De asemenea, sunt aceleasi corporatii cele care dominã presa si industria de divertisment (Time, Warner, Disney, Viacom, News Corp, Sony si NBC/General Electric), si ceea ce rezulta mai mult decît interesant, este de a vedea cum sunt finantate si sunt promovate manifestãrile anti-Trump, de la aceste platforme, care au sprijinit-o 100% pe Hillary Clinton.

În timpul înjuraturilor, Trump ia înjurat pe cei care au jefuit tara, ceva care practic a trecut neobservat printre mass-media de comunicare masivã, agãtati mai mult de surîsul si rochia lui Melania, si de cantitatea de asistenti, ca de cuvintele în joc.

Acum opt ani, aveam încredere cu totii cã Obama era acest ambasador al luminii, care avea sã ne scoatã din cloacele în care regimul de la Washington ne supusese cu razboaiele sale si bãile de sînge fara sens, prin întreaga lume. Însã acest lucru, nu sa petrecut.

În aceste zile negre, am citit urmãtoarea reflectiune: '' Azi, Trump apare ca un luptãtor curajos, cu bogatie suficientã, pentru a nu fi mituit sau cumpãrat, cu experienta în a construi imperii, care stie cum functioneazã elita, însã nu se teme de ei, si este dispus sã-si punã familia în risc. Mass-media a elitei vrea sa continuãm sa ramînem separati, ei stiu cã dacã nu ne punem diferentele noastre deoparte si rãmînem în spatele acestui nou presedinte, am putea foarte bine sã frustrãm eforturile pe care le face pentru a schimba tara.

De fapt, conteazã cu ele, asa cum vedem mereu mai multe marsuri si insurectii, în timp ce înarmeazã noi organizatii pentru a crea si mai multe nelinisti civile.

În fata acestora, avem nevoie sa fim uniti. Indiferent de ceea ce gîndim de acest nou presedinte, el este acel care a fost ales. Si dacã este într-adevar perfect asa cum este, atunci, al avea pe Trump ca presedinte, de asemenea este perfect. Si la urma urmei, cine este mai calificat ca Trump, pentru a duce la capãt acesta curãtenie?

Nu simt ca presedintele nostru sa fie de tipul care face discursuri despre unitate, pentrucã nu cred ca acesta sa fie obiectivul lui. Asa cum înteleg, scopul lui est sa fie un schimbãtor al jocului, si ca atare un luptãtor. Lumina pe aceastã planetã a crescut semnificativ în ultimii ani. Întunericul stie ca singurul mod de a ne învinge, este separîndu-ne. Cu aceasta în minte, chemarea la unitate si la milã/compasiune, trebuie sa vinã de la noi. Este munca noastrã sa fim apãrãtorii compasiunii si instigãtorii integrãrii. ASTA ESTE PENTRU CEEA CE AM VENIT. Este ceea ce voiam sa obtinem. Cine este mai calificat pentru aceastã muncã, decît noi?

În concluzie, cu toate cã asta este cu defecte, si multi dintre noi ne simtim preocupati, vom lua calea spre vibratia înalta, si îl vom tine pe el si familia lui în rugãciunile noastre, în timp ce lucreazã pentru a scãpa tara noastrã de elita controlatoare, riscîndu-si viata si pe aceea a familiei lui, în acest proces''.

Un Maestru ne-a amintit: ''Nu vã lasati înselati de ceea ce credeti ca se va întîmpla, pentru ca este numai o iluzie a perceptiilor vechilor energii. Cu alte cuvinte … înca nu este fãcut, si Lucrãtorul Luminii are responsabilitatea de a fi pacificatorul, si nu acel care se disperã pentru ca au decis cine este cine, si ce este ce.''

Elita, nu vrea sa-si piarda puterea, si cunoaste foarte bine vechiul joc de ''separã si vei învinge''. Cuceririle si machinatiile lor extreme ne-au trãdat ca umanitate/omenire, pînã la acest punct al cresterii noastre, motiv pentru care acum trebuie sa mergem pe propriul nostru drum, sau sa continuam în întuneric. Numai mila/compasiunea, iertarea si inclusiv recunostinta, ne vor permite sa învãtãm din aceastã lectie, pentru binele cel mai înalt al planetei.


(*) Autorul este instructor de Yoga, Reiki Master si maestru certificat de The School of Remembering, pentru a oferi lectia “Despertando el Corazón iluminado” (Trezind Inima iluminatã) cu tecnicile lui Drunvalo Melchizedek.


 Transltor to Romanian: Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE