Followers

Labels

Friday, January 29, 2016

Romîna -- Gillian Mac Beth-Louthan - TREZIREA CUANTICÃ - Ianuarie, 2016
Anul 2016 si toate darurile sale
De Gillian Mac Beth-Louthan
Publicat în Sedona Journal

Pe masura ce liniile ceresti se reajusteaza în interior si în exterior, sus si jos, pentru sosirea iluminarii care se apropie, toti se vor simti inundati si deconcertati de un neasteptat si glumet vîrtej de interferente. Cîteva scuturaturi si bîzîit-uri în timpul acestor evenimente de aliniere, în cer, pot agita standardele lineare de gîndire umana, timp suficient pentru a obtine vreo lamurire despre adevar. Asa cum cineva ramîne înmuiat dupa o neasteptata ploaie de Primavara, nu exista o forma de a evita aceasta saturare completa, cu sau fara umbrela cosmicã. Se întîmpla o vindecare profunda, cu sau fara permisiunea voastra.
Celulele Pamîntului îsi au ordinele lor codate, si stiu ce trebuie sa faca; avanseaza într-un pas constant fara sa piarda ritmul. Fiecare durere în corpul vostru, este un strigat de ajutor; o teama, o trauma, sau o amintire, este literalmente o durere din trecut. Anul 2016, este conectat la "promisiuni si concluzii", concluzia cosmica si personala. Se cere în mod gentil, Omenirii, sa intre în viitorul nivel, a iubirii, a inimii, a sufletului si de serviciu pentru Univers.
99, 999

Concluzia cosmica si personala! A intre în viitorul nivel al iubirii, al inimii, al sufletului si serviciului pentru evolutia planetara, vindecîndu-ne în primul rînd, pe noi proprii. Caderea libera de la înaltimea numãrului nouã, catre urmatorul nivel de Lumina, poate fi mai rapida decît viteza timpului. Intrari si iesiri, toate într-o singura respiratie. Un salt cuantic, pentru cadouri necunoscute, soseste prin numarul nouã. Sunteti pregatiti pentru a fi mai mult decît sunteti acum? Nouã, este fotografia finala a coloanei ceresti de multiple alegeri. Daca credeti ca ati cîstigat, atunci, asa este.
2016, ne onoreaza cu învataminte atemporale si uneori nesfîrsite, a vibratiei numarului nouã, si tot ceea ce înseamna. Un salt cuantic pentru teoria corzilor, ne lasa suspendati, cu optiuni multiple si multidimensionale. Cadem liber în teoria corzilor, sau continuam sa urcam în deschiderea dimensionala? Cu toate acestea, aceasta aventurã se obtine numai, printr-un punct divin de vindecare de sine.
Vibratia numarului nouã, este legata de intrari si iesiri, totul în aceeasi suflare. O cadere brusca de la înaltimea numarului nouã, pîna la urmatorul punct al ecuatiei necunoscute. În 2016, totul este îmbunatatit, pe viu; peiotes* 5D tehnicolor, cu multi sacali prinzînd contur, în fundal. Din perspectiva altei dimensiuni, puteti întrezari aceste locuri ca printr-un voal foarte subtire, ca si cum ati vedea un miraj în desert. Portalurile, se deschid unul dupa altul, în toate locurile, dar nu si în imaginatie. Motivele ascunse, sunt foarte vizibile chiar si pentru cei care nu sunt atenti.
În acest an nouã, sosesc cadouri neasteptate care înfrumuseteaza tot ceea ce tînjim sa fim. Sa va îndoiti de voi proprii, este unicul lucru care poate sa saboteze alegerile dvs. viitoare. Nouã, este fotografia finalã, în parada cereasca a alegerilor multiple. Daca credeti ca ati cîstigat, atunci ati cîstigat deja! Pentru a conduce prin Calea Lactee, de adevar si întelepciune colactiva, este necesar un pilot adevarat. Sa zbori numai cu combustibilul credintei, trebuie sa crezi în magia a toate acestea, pentru a mentine pe linia de pltire holograma sa. Slabiti-va punctele voastre de montare, si mentineti-le libere.
Deveniti fluizi prin natura, pentru a permite mai multa expansiune. Rescrieti intinerariul vostru, pentru ca sa nu aveti restrictii, si permitei ca toate realitatile sa se amestece, si sa-si arate potentialul lor maxim. Vi se cere sa întruchipati, si sa devenititot ceea ce v-ati pregatit pentru a fi, în plinatatea acestui timp. Sa aveti o intentie fluida, si sa intrati în cea mai buna aventura a vietii voastre.
Gîndurile creatoare incomplete,care sunt deviate prin fluxul dimensional, asteapta ca cineva sa se alimenteze cu ele. Gîndurile cauta întotdeauna libertatea lor, nu raspund nici o data la un singur stapîn. Ele umbla libere, într-un spectru larg, si încearca sa evite orice restrictie. Gîndurile transcend timpul si spatiul, ceea ce le permite sa nasca din nou si din nou, sub noi forme. Pot ramîne prizoniere, ca un geniu într-o lampã, dar nu pentru prea mult timp; ele par întotdeauna ca gasesc o iesire.
ESENTA TUTUROR ADEVARURILOR ESTE NON SECTARA, SIMULTANA SI MULTIDIMENSIONALA
Esenta tuturor adevarurilor este non sectara, simultana si multidimensionala. Ele nu sunt atasate nici unei persoane, loc sau timp. Evita cu forta toata nevoia de proprietar si autorizatie. Componentele multidimensionale a tuturor gîndurilor se agita mereu, încercînd sa fie si mai mult. Afluxul de particule solare care sosesc pe Pamînt prin sute de forme diferite (CME, furtuni solare, meteori, clima, zorii zilei, etc.) va schimba ADU-ul Uman, ca un program de "software", care are nevoie de o actualizare în program.
Pe masura ce Omul se aliniaza cu elementele pamîntesti, cu atît mai mult va învata forma corecta de a se amesteca cu ele pentru a deveni prietenul lor. În antichitate, de vrajitorie, eram învatati cum sa comandam elementele Pamîntului, si cum sa se procedeze, ca ele sa ne respecte. În prezent, se cere sa deveniti prietenii lor, si în acest punct de prietenie, ele vor face totul pentru voi, asa cum face un prieten, cînd îi cereti cu amabilitate. Însa sa va amintiti mereu ca "toate Ordinele" sunt directionate imediat la usa din spate.
Fiecare persoana de pe Pamînt, are un proiector mental, care umple basica sa holografica aleasa, cu un labirint de gînduri, frici, preocupari, si ce s-ar întîmpla daca ... putem sa luam o umbrela pentru holograma zilei ploioase, si de asemenea putem sa luam un cosulet pentru picnic, pentru holograma unei zile cu soare. În cadrul fiecarei alegeri, exista posibilitatea de a obtine un rezultat diferit, intrînd în noile cãi de gîndire si creatie. Pe masura ce se încruciseaza tot mai multe fire pe planeta Pamînt, cu ajutorul mijloacelor electronice si virtuale, Pamîntul va intra într-o dimensiune mai fluidã, conform firelor încrucisate ale diferitelor universe care se unesc.
Fiecare alegere pe care Umanitatea o face, duce la un rezultat diferit. Exista multiple linii de timp, ca ramurile diferute ale aceluiasi copac, care adapostesc diferite versiuni de noi însine. Sa ne aflam într-o situatie de zi cu zi, nu va fi ceva neobisnuit, pe masura ce toate partile luminii noastre originale si fragmentele noastre de suflet, coincid într-un punct central, un "centru-plex" de personalitati si vieti multiple.
Toate aceste fisuri domensionale (gaurile de rîme) permit ca Umanitatea sa se vindece prin timp si spatiu, si de asemenea ne dau sansa de a merge înapoi si sa re-vizitam, vindecam, corectam si sa acceptam ceea ce a fost anulat de noi proprii. De cîte ori oamenii nu au spus: " daca as putea sa ma întorc si sa încep din nou ..." si aici este, într-adevar au accesat la o poarta în timpul planetar care va permite sa o faceti. Fiecare dintre voi, va avea posibilitatea sa mearga în interiorul inimii sale, si sa vada cu ochii vostrii umani, ceea ce are nevoie de vindecare, sau sa fie aruncat la pamînt, ca un taur ademenit. Fiecare aspect al timpului sculptat de voi proprii ca oameni, va învata pe masura ce alegerile multiple ale vietii voastre, devin animate prin credibilitate.
Efectul oglinzii sparte, nu aduce ghinion, dar ne ofera ocazia sa ne vedem ca o bijuterie cu fatete multiple. Bunul, raul si urîtul al Umanului, se vede pe sine propriu si alege din aceasta perspectiva. Fiecare particula minuscula de viata, reîncepe sa fie utilizata, se recicleaza, si se considera fara sa intereseze sub ce forma. Fiecare lacrima, capriciu sau dorinta, este reciclata într-o alta octavã a Fetei lui Dumnezeu.
2016 va aduce furtuni de timp de la o sursa nedeterminata. Aceste furtuni sunt unul dintre efectele secundare ale întreruperii fluxului de timp, cauzate de ceva care schimba curentul sau, (experimente stiintifice, extraterestre, calatori ai timpului, etc.).O furtuna de timp apare ca modele de lumina deplasîndu-se eratic în aer, în forma de vîrtej. Totul pe Pamînt va fi afectat în mod direct si vom avea de asemenea o deplasare de timp, pe masura ce intram si iesim din liniile actuale (prin dorinte, capricii, portale, gînduri).
O furtuna de timp este o metoda de transport a timpului/spatiului, care poate fi experimentata în multe moduri. În trecut, a fost experimentata de oameni care au fost luate de ea, atunci cînd un vîrtej de lumina i-au tinut în zone de timp necunoscute, pentru a vedea si în general pentru a-i învata un aspect mai înalt de ei însisi. Cînd o fisura spatiala (gaura de rîme) calatoreste destul de aproape de o stea sau planeta, ruta sa temporala poate fi schimbata. Obiectele trimise prin una din ele, vor ajunge la destinatie, dar întotdeauna într-o alta perioada de timp. A fost utilizata tehnologia de întîrziere a timpului pentru a-l încetini, pentru a avansa viteza sa, sau pentru a-l întîrzia, într-o zona localizata, pentru a recupera ceea ce a fost trimis catre domeniul de timp.
"Time vortals" sunt portaluri private, care permit ca aspectele de lumina mai înalte ale fiintei voastre, sa calatoreasca pentru a se uni în mod constient cu celelalte parti ale voastre extensive care exista în alte dimensiuni ale timpului. Acestea va permit, sa va eliberati de iluzia timpului linear, si sa calatoriti în interiorul tuturor dimensiunilor realitatii. Puteti sintoniza toate aspectele dvs. proprii, din trecut pîna în viitor. Pot transmite energia de vindecare catre trecutul vostru, sa elibereze orice trauma si bagaj emotional sau karmic, pe care îl aveti înca cu el, si sa elibereze în final, nevoia permanenta de a va trage înapoi la acum, unde nu mai apartineti.
CUTELE DE TIMP
Universul se schimba si destinul este pe aceleasi sine. Pe masura ce o parte foarte substantiala a galaxiei avanseaza, tot restul, la urma, o va însoti ca un convoi cu 100 de vagoane. Universul a reînceput sa scrie traseul, si a schimbat bazic planul sau divin (Da?). Exista o schimbare de aspect, perceptibila în tot ceea ce se gaseste sus, si tot ceea ce se gaseste jos, în valul violent al timpului, si calcînd pe frîne, pe neasteptate, si simtind ca totul se învîrteste pentru ca sa stea fata în fata cu sine însasi. Toata lumina se opreste, si face un minut de reculegere umila, înainte de a începe sa se miste. Ceasul cosmic îsi schimb directia, si-si readuna impuls în timp ce o face. Universul se deplaseaza, tîrînd destinul cu el.
Acest efect uimitor, creeaza "cutele de timp" în multe moduri. Exista mai multe aspecte ale voastre care se extind departe înapoi în timp, printre stele, din trecutul Caii Lactee, în Creatia originala. Acesta este singurul original fara copii ale definitiei de Lumina, care nu poate fi reprodus complet; însa exista multe copii ale luminii voastre originale, o data ce ea a decis sa se extinda, si sa se raspîndeasca prin multe spatii de viata si de timp.
Pe masura ce liniile de timp se intersecteaza, se freaca si se rup, noi cai se vor deschide în timp; ca o persoana care sufera de leziuni cerebrale, si creierul gaseste noi conducte neuronale de vindecare. Creierul uman imita caile cosmice de transport si informatii. Cînd se închide un canal, se deschide altul; ca marmotele aglomerate pe o cîmpie, care creaza noi tunele pentru a permite o iesire pentru toti.
Cutele timpului de asemenea se pot crea prin traume emotionale sau fizice, fie trecînd, sau iesind din vreunele. Oamenii simt ca se schimba, însa nu o mentioneaza. Conform se desprinde tot mai multa energie, sub forma de impulsuri electronice si fire virtuale intersectate, cu totii ne gasim în obiectivul planetar. Omenirea va descoperi ca schibarile vin mai repede, fara timp de asteptare.
De fiecare data ca traversati spatiul si timpul în gînd sau în cunoastere, în munca sau în intentie, soseste o alta versiune a Sinelui vostru, prin fisura spatiala (gaura de rîme), la fel ca Alice prin oglinda, atunci cînd mergea sa viziteze regina, spunînd astfel. Se pot vedea mai multe fete, în timp ce ea lupta cu multele sale frici sau eu-ri.
În interiorul golului de Timp si Spatiu, exista oameni care se deplaseaza din realitate în realitate, prin punctul zero, unde coexista materia si antimateria. Este locul unde formele de viata pozitiva si negativa se ciocnesc, distrugînd si creînd din nou. Este un loc de trezire si un loc de uitare. Este începutul si sfîrsitul, Alfa si Omega. Este caminul continuitatii creative, un loc unde realitatile se pot îndoi si modela.
Cei pe îi numiti "calatori", pot detine împreuna "cutele de timp", ca un ac de siguranta, si sa repare rupturile dimensionale realizate în mod natural, sau de catre fiintele omenesti. Ca si cum ar calari cai salbatici, ei ne permit sa reparam o ruptura în timp si în spatiu, folosind o "cusatura de timp" diferita. Calatorii vin si reîncep sa coasa timpul, într-o forma proportionata, care permite fuziunea. Fiecare interface se ramifica, creînd astfel o noua linie de Timp. Calatorul, vine sa repare ceea ce este rupt si destramat în sufletele planetei Pamînt, facînd reparatii de timp, în timp ce anunta ca "soseste momentul, o sansa de a repara totul".
Cu ajutorul calatorului, putem sa evitam ca valurile timpului sa se transforme în tsunami. Paradoxurile abunda ca, Cubul lui Rubik*, despre care a fost adevarul stiintific, care în prezent se prabuseste ca un biscuit vechi. Sunt revizuite legile timpului, pentru a adauga luarea de constiinta Umana. 2016, vã va cere tuturor, sa învatati sa navegati pe un val cosmic, pe masura ce intra si iese din tsunami, si din cutele de timp. Veti învata sa creati un nivel multidimensional. În loc sa pastrati manifestarile voastre legate de Pamînt, veti crea într-o frecventa/linie de timp, si veti întîlni creatia voastra, într-o alta linie.
Combinatia de linii de timp si sineu-ri paralele, nu mai poate continua sa fie ignorata. Nu mai suntem ceea ce ei erau înainte, nici nu vom mai fi niciodata. Uneori Eu-l nici macar nu stie diferenta, în timp ce ei întreaba doar ce este în neregula cu aceasta imagine. Totul pare a fi ceva distorsionat. Majoritatea se întreaba doar pentru o clipa, si dupa aceea îsi continua drumul sau, fericita. Însa, toti se simt ca straini, într-o tara straina. Nimic nu pare a se potrivi. Oamenii pe care i-ati cunoscut toata viata, va vad ca si cum ati fi monstrii cu doua capete. Cu toate ca pareti a fi aceiasi, mirosul, biologia, miscarile usoare, vor fi diferite, si subconstientul de asemenea, astfel încît, pîna si animalele vor sti ca aceasta, nu mai este aceeasi persoana.
A calatori prin cutele timpului, poate fi ca si cum ai lua o gripa interdimensionala; de fiecare data cînd trecem printr-o transferenta de timp la orice nivel, corpul se încarca de fapt, si poate nu mai are acelasi tip de sînge pe care îl avea, sau anticorpii, pe care îi avea pîna acum. Cu atît mai putin, va avea amintirile pe care le avea, cu aceeasi încarcatura dramatica, sau aceleasi cicatrici, fizice sau emotionale. Corpul se va imti greoi si decazut, dezechilibrat.
Constiinta, fiins împinsa de la o realitate la alta, nu mai are capacitatea de a se fuziona cu ea însasi. A reusi sa te cunosti pe tine însuti, prin intrarile si iesirile din portile timpului, va fi o tema pentru 2016. A învata sa accepti tot ceea ce este al tau, si a te învata pe tine însuti în mod dragastos, iertarea interdimensionala.
Pentru ca, pe masura ce va observati, intrînd si iesind din timp, va avea loc o mare trezire, ceea ce va permite ca un moment puternic de revelatie, sa-si gaseasca un ecou prin toate Universurile. Acest fapt, creeaza un moment alchimic, care într-adevar vindeca rupturile în spatiu si în timp. Poate ca a fost la fel chiar, planul Creatorilor tot timpul; sa ne faca sa ne întoarcem 180º, pentru a ne dea sa stim, mai multe aspecte alle diferitelor noastre Eu-ri. Fie liniile de timp, sau vietile trecute, sau teoria corzilor, toate se aseaza la masa vietii, si se alimenteaza cu aceste noi proceduri.

*De asemenea numit Cubul magic. Este un cub al lui Rubik clasic, fiecare dintre cele sase fete este acoperita cu noua autocolante de sase culori uniforme (în mod traditional, alb, rosu, albastru, portocaliu, verde si galben). Un mecanism de axe, permite ca fiecare sa se roteasca independent, amestecînd astfel culorile. Pentru a rezolva puzzle-ul, fiecare fata, trebuie sa consiste dintr-o singura culoare. (wikipedia)
Gillian MacBeth-Louthan
PO box 217
Dandridge, Tennessee
37725-0217
*Planta cactacee fara spini, de înaltime mica, si acoperita de peri matasosi, care contin mescalina, alcaloid care produce efecte narcotice. (Translator Google) N/T
*** 2016 si toate darurile sale

*** Esenta tuturor adevarurilor, este non sectara, simultana si multidimensionala

*** Cute de timp
www.thequantumawakening.com

thequantumawakening@gmail.com


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE