Followers

Labels

Friday, January 29, 2016

Romîna -- Kris Won, Januarie 17, 2016


Kris Won, Januarie 17, 2016

Suiera vînturile, rîurile îsi varsa apele lor turbulente în marea calmã, pasarile emit veselele lor croncanituri în timp ce zboara deasupra coastei si a pamîntului în interior, si omul se întoarce obosit la caminul lui dupa o lunga si grea zi de munca.

Ritmul frumoasei planete Pamînt se mentine viu, si va continua viu. În ciuda a ceea ce se spune în unele locuri în internet, de unde se pare ca se pretinde sa se ridiculizeze opera pe care Arhitectul Universal, Supremul Facator, a planificat pentru aceasta omenire si a regatelor care o însotesc.


Dumnezeu are un plan care trebuie sa fie îndeplinit în aceste timpuri care ne ocupa, si nimic, nici nimeni va putea sa împiedice ca acesta sa se îndeplineasca, doara pe cine sa doara, si cît de mult unii se aplica ca sa-l împiedice sau sa îl ignoreze, împinsi de propriile lor interese meschine si egoiste, si îndepartati de la vointa lui Dumnezeu, datoria patentei lor ignorante.

În schimb, cei care nu sunt motivati unic si exclusiv de propriile lor interese, si care se intereseaza de bunastarea societatii unde traiesc, acestia vor vedea recompensata dorinta lor de a servi si de a îmbunatati lumea, într-o forma pe care nu va puteti nici macar imagina.
Pentru ca o epoca de lumina si splendoare soseste, unde copii vor putea sa alerge linistiti, si oamenii vor putea sa se miste cu libertate si cu încredere, fara sa fie mereu preocupati de siguranta familiei lor si a caminelor lor.
Vor fi o mie de ani de pace si prosperitate, în timpul carora fiinta omeneasca a acestei planete, va trai profund fericita si încrezatoare, usurata de fricile care o încatuseau înainte. Si va trai recunoscatoare fata de Creatorul tuturor lucrurilor, a tuturor regatelor, a întregii naturi vizibile si invizibile.  
Si Dumnezeu îsi va contempla opera sa, si îi va da oportunitate omului sa continuie sa fie bun si drept, pentru ca sa se poata prelungi pentru o mie de ani înca, bucuria de a trai într-o lume unde raul nu mai are deja suprematie.
Fiintele omenesti, fiarele si pasarile, plantele, copacii, stîncile si muntii, toti vor trai un avans marcat în evolutia lor, pentru ca momentul atît de asteptat al ascensiunii/înaltarii, catre alt plan evolutiv a sosit, si aceasta saritura nu va fi exclusiva a fiintei omenesti, însa o vor experimenta de asemenea celelalte regate ale naturii, însotind norocosul destin al omului încarnat.

Cîtiva barbati si femei, în relatie cu numarul de locuitori ai planetei, vor fi pionierii acestei schimbari, si vor fi purtatorii de cuvînt ai acestei noi ere care începe, si nu vor mustari ca sa instruiasca pe alti umani cu vointa, care, preocupati cu o planeta care putea sa mearga catre totala si completa sa distrugere, vor avea forta interioara si conducerea pentru a ajuta sa se promoveze dreptatea, egalitatea si fraternitatea între fiintele omenesti care populeaza orasele si satele acestei lumi, si care vor pune în aceasta forma, prima piatra pentru a eradica rautatea si perversitatea care abundau peste tot în ea.
Si acest pumn de barbati si femei, înflacarati, cu o misterioasa putere care va aparea în interiorul lor, vor duce la capat rolul lor, si vor modifica lumea întreaga, cu ajutorul Fratilor din Stele, fiintele desencarnate, Fratii Intratereni, si rugaciunile calugarilor si calugaritelor, sacerdotilor si închinatorilor rugatori ai acestei umanitati însasi.

Geea, Pamîntul, se va vedea libera în aceasta forma de toti cei care, într-o forma deschisa sau acoperita, au decis sa împiedica realizarea Planului Divin, pentru momentele actuale.

Si Geea, se va înalta ca Pasarea Fenix, din lumea poluida si cheltuita în care se gasea, pentru a se converti în una dintre planetele membre ale Federatiei Galactice, urmînd astfel, planurile Creatorului Universului.

Canal: Kris-Won


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE