Followers

Labels

Thursday, April 26, 2012

Ovo, moji najdraži Prijatelji, jest Tajna - arkanđel Mihael kroz Rona Heada


 


Naša poruka danas za vas jest da ostanete u vašem centru tijekom slijedeća tri tjedna. Veoma moćna poravnanja i valovi energije pojavit će se i promijeniti vas brže nego bilo što što ste do sad mogli iskusiti.

Naravno, svatko ima izbor prihvatiti ili se oduprijeti promjenama, ali promijena će se dogoditi. Prihvaćanje i pozdravljanje tih promjena stvorit će jednu vrstu promjene, a otpor će stvoriti drugu. To će označiti početak nužnih promjena u fizičkom obliku vaših tijela. Nije nužno da ćete išta primjetiti, ali bez njih vaše uzašašće u ovom tijelu ne bi bilo moguće.

Uz te nadolazeće energije prema vašoj zemlji će pristizati i energije vaših vlastitih viših jastava počevši se manifestirati u vašim fizičkim jastvima. Bez promjena o kojima govorimo, to ne bi bilo moguće za vas. To promjene se neće odviti preko noći. Poravnanja i energije s kojima one sada za vas započinju mogu uzrokovati nešto neugode, ali dopustite da se to u vama smiri. Ubrzo nakon toga, sve će postati prilično ugodno iskustvo. Kao što običavate reći: prepustite se struji.

Sebstvo koje ste uvijek intuitivno znali uskoro će se manifestirati tako da svi mogu vidjeti. Mogli biste biti iznenađeni i zadovoljni kao i svi drugi. Bit će i onih čija svjesnost to neće dopustiti. Njihove reakcije na ono što se događa vam mogu biti neugodne. Savjetujemo vam da im dopustite njihovu nelagodu i držite svoju pažnju na prihvaćanju tog dara koji vam poklanja Stvoritelj i vaša viša jastva. Vi ćete, u jednom trenutku, shvatiti da ste druga osoba od onoga kako se danas doživljavate. Ali osoba u koju se razvijate je sigurno u vama već sada kao što je i ogromno drvo u malom žiru. Dopustite sjemenu koje jeste da izraste i zadivi vas. Novi svijet koji vam je obećan, rodit će se na ovaj način.

Najvažniji spasitelji Zemlje se upravo sad prizemljuju. Oni se spuštaju u vaša vlastita srca i tijela. Oni su doista vi. Bit ćete sjedinjeni s drugima, da. No, prvo morate postati oni koji će graditi svijet koji ste izmaštali u postojanje. Dajte hvalu vašem Stvoritelju za ono tko ste i što ste jer u vama vi ćete pronaći najveći od svih darova. Mi znamo za video koji ste nazvali Tajna (The Secret). Ovo, moji najdraži prijatelji, jest tajna. Koju ste dobro skrili od vas samih. Sada je vrijeme da je odmotate. Zahvalite svom Stvoritelju, zahvalite sebi i zahvalite si međusobno. Zatim uživajte u sebi jer vi činite razliku.

Sada vam želimo dobar dan, do sutra.

izvor:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE