Followers

Labels

Thursday, February 7, 2013

Nederlands - Lord Emanuel 06:02:2013

clip_image002

6 februari 2014

Werkers van het Licht

Ik BEN het, Lord Emanuel. Gegroet Lieve Mensen, omdat het altijd mijn diepste genoegen is om vandaag bij jullie te zijn.  Het is bijna iets wonderlijks, wel?  Deze technologie, dit ‘internet’ dat me met jullie over de hele wereld laat communiceren.  En op dit moment wil ik graag het harde werk en toewijding erkennen van de werkers van het Licht die nu ijverig de boodschappen aan het vertalen zijn in diverse talen zodat zij toegankelijker zijn voor degenen wier dagelijkse taal geen Engels is.

Ik dank jullie persoonlijk, mijn Lieve Harten.  Jullie bereidwilligheid en toewijding blijft niet onopgemerkt in de Hogere rijken en jullie worden buitenmate Geliefd. Neem even een ogenblik mijn Lieve Mensen om dat te ontvangen. Want jullie werken zo hard uit naam van het Licht, jullie geven zo veel van jezelf, en zo bereidwillig en zo on-egoïstisch en het is nu tijd dat jullie de waarde begrijpen van wat het is dat je doet. Het is nu tijd dat jullie jezelf waarderen, dat je jezelf de Liefde en steun laat ontvangen die voor jullie in de Hogere rijken beschikbaar is. Want jullie werken in zeer moeilijke omstandigheden. Velen van jullie zitten in families die jullie perspectief niet begrijpen en jullie Waarheid niet accepteren. Dit kan zeer pijnlijk zijn. Velen van jullie worden als ‘abnormaal’ gezien door je vrienden en bekenden. Velen van jullie werken onvermoeid voor weinig of geen financiële winst of vragen weinig of geen dank voor de eervolle taak die je iedere dag van je leven doet.

Ik weet zeker dat jullie allemaal beseffen dat je, door gewoon op deze zoete Aarde te bestaan, ‘genoeg doen’. Gewoon door op deze planeet ‘geïncarneerd’ te zijn is voldoende, jullie zijn voldoende en dit is ook waar voor ieder van de mensheid of ze zich daar nu bewust van zijn of niet.

Maar degenen van jullie die ‘Lichtwerkers’ worden genoemd, werkers van het Licht, dit is zeker waar voor jullie. Want door gewoon geïncarneerd te zijn op deze planeet zijn jullie een kanaal voor het Licht en voegen jullie aan het Licht van de Aarde toe door dat in het stoffelijke plan te gronden, in het stoffelijke rijk. Dus, door ‘niets’ te doen, ‘doen’ jullie meer dan je mogelijk kunt bedenken of kunt peilen of begrijpen op dit moment in jullie stoffelijke werkelijkheid.

Dus, jullie zien, mijn Lieve Mensen, bijna ieder van jullie ‘doet meer’ dan ‘alleen op de planeet bestaan’.  Jullie, mijn Lieve harten, door stoffelijk toe te voegen aan het Licht en dat Licht naar iedereen te schijnen, die je ontmoet, jullie Lieve Mensen, helpen de Waarheid en het  Licht verspreiden door alles en in myriaden van andere wijzen.

Het is nu tijd dat jullie de grootte van je hulp en  bijdrage begrijpen en het verschil dat jullie maken, het is verbijsterend mijn Lieve Mensen, het is werkelijk versteld laten staan en degenen van ons in de Opgestegen Rijken zijn verbaasd en in ontzag voor wat jullie gedaan hebben. Jullie prachtige Moeder, planeet Aarde, jullie schitterende Moeder is nu opgelicht zoals nog nooit op haar werd gezien in 13 millennium jaren, het is echt een gezicht om naar te kijken, mijn Lieve Mensen, en als je kon zien wat wij van het Opgestegen Rijk konden zien, zou je zeker in verwondering naar adem snakken, de enormheid van wat er bereikt is op deze Aarde is weergaloos en de hele galaxy is jullie aan het toejuichen.

Ontvang dit nu, Lieve Mensen, weet dat het door JULLIE komt dat dit bereikt is geworden en het is door JULLIE dat het Goddelijke Plan, voor het herstel van jullie prachtige planeet, zal worden vervuld.

Het is nu tijd, Lieve Harten om sterk te staan in je weten dat jullie ver voorbij de verwachtingen zijn gegaan en er mee doorgaan, van wat jullie hier beneden kwamen doen om te doen.

Nu is het tijd Lieve Harten om sterk te staan in het weten dat jullie hebben, en mee door te gaan, om aan verwachtingen voorbij te gaan van wat jullie hier kwamen doen. Tijd om te weten, tijd om de enormiteit te begrijpen van jullie bijdrage en de enormiteit van het verschil dat jullie gemaakt hebben en mee verdergaan.

Nu is het tijd om goed voor jezelf te zorgen, om je zelf te koesteren, om elkaar te ondersteunen en jullie Broeders en Zuster te waarderen voor de verbazende geschenken die jullie allemaal zijn en de schoonheid die jullie naar deze planeet brengen. Ieder van jullie is een Goddelijke Geschenk op deze Gezegende Aarde en jullie worden Geliefd, mijn Dierbare Harten als het kostbare geschenk dat jullie zijn. Hier is mijn Belofte aan jullie. IK BEN Lord Emanuel, neem nu tijd Lieve Mensen om jullie waarde te ontvangen en je die te herinneren.


Vertaling: Winny


Archives available at

  
Contact Us

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE