Followers

Labels

Thursday, January 16, 2014

Romanian - Ashtar via Philipp: A New Message – The Love Transformation

Ashtar via Philipp: A New Message – The Love Transformation


Andrew : După un decalaj de patru luni , Ashtar revine cu un nou mesaj prin Philipp privind Mama Divină a " Tsunami of Love " - sau cum Ashtar îl numește „The Love Transformation.”  Ashtar începe mesajele sale cu o introducere care este personalã a lui Philipp, însã cu această ocazie, Philipp a solicitat ca introducerea personalã să fie inclusã ...

Philipp : De data aceasta , introducerea este o parte a mesajului pentru a arăta cititorului că, canalul se gãseste pe aceeași poziție, în care canalul simte ca și cum prietenii noștri l-ar fi abandonat, dar, de fapt, ei sunt foarte aproape, dar nu pot face munca pentru canal. Ne gãsim cu toții în aceeași barcă și, posibil, cititorul se poate identifica mult mai mult cu mesajul lui Ashtar prin citirea introducerii personale.

Steve : Aparent un canal bine-cunoscut german, a sugerat că Philipp nu este canalizarea lui Ashtar. Dar eu pot confirma că am cerut Arhanghelului Mihai prin Linda ( la cererea lui Philipp ) sã confirme dacă el este canalizarea lui Ashtar și AAM a spus că el este canalizarea atât lui Ashtar cît și a unui grup care funcționează cu Ashtar ( la fel ca și cu Matei , Silver Birch sau oricine altcineva ) .


Ashtar:  Iubirea de Transformare. Canalizat de Phillip. Ianuarie 13, 2014
            

Draga Philipp, nu este că m-am retras de la tine. Sunteți într-o fază de inaugurare foarte intensã care necesită ca sã vã concentrati în voi însisi. Noi nu ne retragem nici o datã într-un asemenea timp [faza de inaugurare] dar luãm loc pe scaunul din spate. Toate aceste sarcini legate de o fază de inaugurare - și noi intenționat nu folosim termenul de "teste", deoarece există prea multă judecată și frica de exemplu, de a nu trece testul asociat cu aceasta - avem nevoie de atentia dumneavoastră completă și neseparatã.

Fiecare fază a inaugurãrii este un cadou pentru voi și sunteti doar voi, acei care pot accepta și desface acest cadou. Noi știm foarte bine cât de dificil acest cadou poate fi. L-ați primit și îl țineti în mâinile voastre, agitându-l și întrebându-se ce ar putea fi înăuntru. Vreti să-l desfaceti imediat, dar vã luptati cu cravata fixatã. Ca urmare, treceti prin faze de furie și frustrare, care ar putea dura zile, săptămâni și chiar luni.
Simtiti cã sunteti complet singuri, abandonati și pierduti. Vă confruntati cu multe forme de frică și vă simțiți foarte descurajati. Dar apoi, dintr-o dată, momentul dezvăluirii este aici. Integrati darul in Fiinta voastrã, vã ridicati mai presus de toate dificultățile, vă întindeți aripile și vã transforme în fluture, care este cel Nou Tu. Deci, data viitoare - atunci când veti merge printr-o astfel de fază și veti experimenta toate frustrarea și furia - vă rugăm să știti că aceasta este o parte din cadoul pentru voi. Durează doar până în momentul Divin exact atunci când sunteti în măsură să desfaceti cadoul, atunci când ati integrat toti precursorii necesari pentru a putea fi capabili să vã bucurati de cadoul vostru, în cea mai mare măsură.

Ați observat că faza de inaugurare vine la tãrmul vostru, loviturã dupã lovitură. Care este motivul pe care ea îl contine? Voi toți ați auzit informații despre "Eveniment", "Tsunami of Love", sau orice termen pe care îl preferați. Eu folosesc termenul de "Iubirea de Transformare", deoarece toate acestea sunt despre transformarea de voi însisi  în adevăratul Voi Însisi care este Iubire, Iubire și numai Iubire. Aici sunt unele lucrări preliminare pentru ca voi să le faceti înainte de a putea fi capabili să treceti prin Iubirea de Transformare. Dar ne  grăbim să adãugãm că ați făcut deja cea mai mare parte, din aceastã muncã preliminarã.

Voi sunteti diamante în brut care au nevoie doar de câteva finisaje si acesta este procesul în care sunteti în prezent angajati. Vestea bună este aceasta, că fazele de inaugurare actuale sunt în curs de a termina. Și intensitatea acestei faze de finisare vă arată cât de aproape vă aflați în fața Iubirii de Transformare care vã va lovi din senin! Aș dori să subliniez că Iubirea de Transformare nu este Înălțarea ta. Ascensiunea, așa cum cu totii, știți foarte bine acum, este un proces care se desfasoarã pas cu pas. Dar aceastã Iubire de Transformare este unul dintre elementele-cheie ale călătoriei dumneavoastră de Ascensiune.

Vă veți aminti de voi cei adevărati, Sinele vostru dulce. Acesta va aduce înapoi toatã întelepciunea și calitățile pe care le-ati acumulat în timpul călătoriei dumneavoastră. Veți deveni adevaratul vostru Sine. Vă puteți imagina posibilitățile pe care acest cadou le deține în magazin pentru voi? Probabil că nu, până când îl veti desface! Cuvintele nu pot exprima cît de mult asteptãm cu nerãbdare Iubirea de Transformare, care vã va  curãta de toate bagajele vechi - sunteti atât de aproape de ea.

Vă felicitãm din strãfundul inimilor noastre care nu ati încetat în munca voastrã pentru a aduce acest eveniment, care este motivul pentru care se gãseste în sfârșit aici în pragul ușii dumneavoastre. Îti doresc si tuturor acelora care citesc aceste cuvinte,  atât de multã distractie la desfacerea tuturor darurilor voastre. De abea pot să aștept ca să vă întâmpin după Iubirea de Transformare.


Cu atât de multă dragoste, Fratele tău Ashtar
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE