Followers

Google+ Followers

Labels

Friday, January 24, 2014

Romanian -- Noile Scripturi asa cum au fost scrise de Isus/Sananda Capítolul 4

Noile Scripturi
asa cum au fost scrise
de
Isus/Sananda

Capítolul 4

de Kathryn E May, PsyD în 08/11 /2013


Sunt Eu, Sananda.


Fiind o comunitate de suflete, participãm la un fenomen care niciodatã a fost încercat înainte  în acest fel, oriunde în Cosmos. Veti nota cum de data asta, abordajul meu este diferit, si cum sunt capabil sã vorbesc cu voi despre mostenirea voastrã si conexiunile voastre biologice – conexiunile existente în corpul omenesc – cu Fratii vostrii si Surorile voastre din Stele. Acum douã mii de ani, nu puteam vorbi atît de direct despre aceste adevãruri. Desigur cã am vorbit cu ucenicii mei, família si prietenii despre família noastrã stelarã, însã toate referintele si aceste lucruri au fost editate începînd de la învãtãturile mele, si a fratilor si surorilor, care au servit cu mine.

Nu vor exista secrete asupra contactelor actuale care au fost fãcute cu alti locuitori de pe planete si sisteme stelare îndepãrtate, o datã ce voi reîncepe sã merg cu voi din nou pe aceastã iubitã Planetã Pãmînt. Contactele au fost dese în ultimii ani, si au existat o serie de cazuri în care tehnologiile “alienigene-strãine” au fost îndosate de cãtre Pãlãriile Negre, ca si cum le-ar fi apartinut lor, în loc sã fie folosite pentru binele întregii Umanitãti, care a fost de fapt intentia. De asemenea au existat contacte în trecut – si ele nu mai sunt autorizate de cîtva timp – de cãtre acei pe care voi îi numiti ca “grays”, sau Reptilieni. Ei doreau sã detinã un control complect al planetei. Pãlãriile Negre, pe teren, care erau influentati de cãtre ei – acei pe care îi numim “aspiranti” – aveau aceeasi inclinare. Fiecare factiune sa gîndit, cã putea fi mai desteaptã ca celelalte, pentru a obtine suprematia.

Puteti fi siguri acum, cã masinatiile Întunecatilor sau întors însfîrsit împotriva lor, garantînd ca nici o factiune a Întunecatilor , sã nu mai ajungã niciodatã la ceea ce ei imaginau. Au subestimat întotdeauna puterea Luminii, si determinarea si rezistenta fiintelor omenesti, care au trãit si lucrat în Luminã. Acum supra încãrcãm structurile de putere ale Pãlãriilor Negre, care au fost întotdeuna înclinati a se lega unii cu altii, cînd lucrurile devin dificile. Aceastã tendintã prin sine proprie, aratã puterea cea mai sublimã a Luminii, pentru cã avem o dorintã înãscutã, dacã necesar, de a veni în ajutorul acelora care au nevoie de noi.

Drumul a fost lung si dificil, însã pe zi ce trece, dupã ceasul Pãmîntului, drumul rãmîne mai clar, Lucrãtorii Luminii mai puternici, si reuniunea fortelor Luminii, nu mai poate fi negatã. Voi puteti numi asta de un val enorm de Iubire si bunãvoitã; care ridicã spiritele obosite de toate, aducînd mîngîiere unde existã durere, alinînd traumele fizice si psicologice, pe mãsurã ce persoanele se trezesc si recunosc acest nou sentiment de a fi în Iubire. Voi sunteti în iubire cu noi, cu tovarãsii si vecinii vostrii, cu copilasii vostrii, si cu prietenii vostrii. Vedeti aura Luminii, în jurul acelora unde niciodatã o vãzuseti, pe mãsurã ce începeti sã o vedeti pe a voastrã.

Da, ati fost probati, asa cum plãnuiati sã fiti. În aceastã agonie, adesea a fost mai rãu decît ati crezut cã aveau sã fie etapele de planificare cele mai optimiste , însã este din cauza asta, cã a fost atît de important, pentru cã Eu-l Superior al vostru, se gãsea mereu acolo, pentru a vã proteja si alina durerea, pentru ca sã nu abandonati. La sfîrsit, aproape toti v-ati agãtat de viatã cu mare tenacitate, în ciuda plîngerilor voastre, în timpurile grele. Nimeni nu stie asta mai bine decît mine. Eram constient de ceea ce avea sã vinã în viata mea, ca Isus, si cu toate acestea au existat momente de durere insuportabile. Ca si voi, am simtit durerea trãdãrii atît de intens, pe cît am simtit durerea fizicã.

Sã fie cunoscut, cã Iuda nu ma trãdat, el a fost cel mai de încredere prieten al meu, si drag. A fost singurul cãruia îi puteam încredinta dificila rãspundere, de a divulga locul unde mã aflam, atunci cînd avea sã soseascã momentul. Nu mai exista nimeni cu o asemenea fortã de credintã si loialitate mie, pentru cã Eu stiam cã el putea face asta fãrã un moment de ezitare, sau orice rest de pocãintã.

Chiar dacã majoritatea persoanelor care sau întors împotriva mea la sfîrsit, nu ar fi fost apropiate mie, chiar si asa, a rãmas un profund sentiment de abandon, vãzînd alte fiinte omenesti sprijinind un atac împotriva unuia din propria sa specie. Orice copil, care ar fi fost provocat de o multime la scoalã, sau ar fi fost renegat de família sa din cauza vreunei greseli ideologice, a simtit acest adînc sentiment de groazã si disperare. De ce ne  întoarcem împotriva acelora care sunt ai nostrii ?

Aceasta este munca noastrã acum, dragilor. Trebuie sã ne reunim, vindecînd separãrile si dualitatea, care pune o fiintã omeneascã împotriva alteia, cu scopul de a garanta, cã de data aceasta, în tranzitia cãtre Noua Erã de Aur, nimeni nu se va întoarce împotriva tovarãsilor sãi, pentru a urmãri, judeca sau condamna pe nimeni. Zilele rãzboaielor religioase, rãzboaiele de ideologie bazate pe ura unora împotriva altora, si a rãzboaielor  de lãcomie, nu vor mai fi permise. Rãzboiul în sine însusi, nu este justificat niciodatã, cînd persoanele recunosc cã sunt mai puternice la muncã împreunã, decît atunci cînd se gãsesc în opozitie.

Voi ati rãmas atît de scufundati în gîndurile de deficit, competitie si teamã, cã este obviu cã majoritatea, probabil toate rãzboaiele de pe planetã au fost în mod deliberat instigate, pentru profitul acelora care detin puterea, si în special a acelora care se gãsesc în spatele puterii.  Nu a fost greu acelora care se gãseau la putere, sã fomenteze discordia între populatiile care erau asuprite, mînioase si înfometate.

Un vechi truc, este de a pune un foc criminal, cu scopul de a fi singurul alergînd pentru al stinge eroic, cîstigînd faimã, avere si aliati în procesul respectiv. Toate aceste adevãruri vor fi dezvãluite la sfîrsit. Veti învãta Adevãrata Istorie a planetei voastre, si cînd o veti face, inima vostrã se va revãrsa de iubire pentru tovarãsii vostrii de suferintã, si veti simti alinare, pentru cã tot ceea ce bãnuiati, nu era ceea ce pãrea sã fie. Cînd veti întelege cine beneficia într-adevãr cu preconceptia voastrã, de avea neîncrede unii în altii, si în conflictele voastre religioase, veti simti cã va fi mult mai usor sã lãsati la o parte toate convingerile care v-au fost implantate în creierele voastre de copii inocenti, fãrã permisiunea voastrã.

Nu existã o calitate, bãnuialã, sau urã umanã inerentã pentru acei care par,  superficial, a fi putin deosebiti de voi. Observati cum cîinii de toate rasele abordeazã, în mod natural, pe altii dînd din coadã, cum pãsãrile de toate speciile zboarã împreunã, si cît de usor o familie de elefanti, sau ursi, sau gîste convietuiesc, si chiar ajutînd unii pe altii, cînd teritoriile lor nu sunt restrînse, de manierã a crea, nevoie. Nu a fost un pas de intuitie dificilã, pentru ca, conducãtorii vostrii, sã înteleagã, cã tot ceea ce aveau sã facã pentru a controla “turma” lor, era de a-i limita resursele, si de a informa cã vinovatii erau emigrantii, evreii, femeile, negrii, armenii, sau siitii.

Da, voi ati fost tinta de enorme experiente de control social, si de control al mintii. Cîtva timp, au avut ceva succes, însã au existat întotdeauna unii care au întrevãzut înselãtoriile, si au agitat masele în favoarea libertãtii, dreptãtii si egalitãtii. Eu am fost una din aceste persoane, si voi de asemenea sunteti ...

Nu sunteti singuri. Numãrul vostru creste în fiecare zi, deoarece mass-média de comunicare mediaticã, îsi pierde forta, datoritã posibilitãtilor deschise de comunicare a Adevãrului prin frontierele politice si sociale ale internetului. În timp ce Forumul  deschis al internetului invitã pe comerciantii fricii si fraudei, este mai putin controlat, si deci, va fi o sursã mai bunã pentru Adevãr, mai mult decît vreuna din statiile de comunicare mediaticã pe care le au acum, care au devenit masini de propagandã pentru firmele care plãtesc facturile lui. Nu poate fi în alt mod. Ori de cîte ori banii întrã în actiune, existã posibilitatea abuzului de putere.

Acum vom aborda o problemã actualã în multe minti. Ce este Ascensiunea (Înãltarea), si cînd, dacã este cã vreodatã, va avea loc ? Majoritatea este  familiarizatã cu istoria Învierii mele. A fost exemplul pe care am dorit sã-l dãm, despre ceea ce este Ascensiunea (Înãltarea). Dacã existã acei care se îndoiesc cã este o viatã dupã moarte, Eu pot sã asigur, nu este o viatã dupã moarte; este Viata Eternã. Fiecare persoanã terminã aceastã încarnare prezentã, mergînd spre Luminã, pentru asi relua viata ca suflet într-un corp de Luminã, care este ceea ce puteti gîndi ca fiind starea voastrã “normalã”, o datã ce permanenta pe Pãmînt, este doar o scurtã etapã, a vietii voastre ca suflet.

De data aceasta nu veti cãlãtori doar cãtre a 5ª dimensiune, dar veti fi capabili sã o faceti fãrã moartea corpului pe care îl locuiti, asa cum a fost fãcut în trecut. De data asta , veti avea optiunea de a mentine corpul cu voi, pentru a fi complect vindecat si transformat într-un corp sãnãtos. Veti fi capabili sã faceti modificãri ale aspectului, mãrimii, formei, si, possíbil, pînã chiar în sexul corpului pe care îl veti mentine, imediat ce vã veti misca cãtre a cincea dimensiune.

Asta vi se poate pãrea magie,dar clar cã este magie, de acord cu standardele voastre, are loc în dimensiunile mai înalte, pentru cã creatia are loc de acord cu combinatia de gîndire si sentiment, si nu prin manipularea de substante materiale cu mîinile voastre, asa cum întelegeti asta aici. Aceasta este lumea pe care o puteti astepta, este Tara Promisã, care a fost anuntatã în textele vechi, însã este mult mai bunã decît orice lucru pecare îl putem exprima prin cuvinte, în acest text.

În viitorul vostru, lumea a celei de-a 5ª dimensiuni, va fi într-adevãr locul unde leul doarme cu mielul, pentru cã toate creaturile omenesti si de alte specii, vor fi mentinute cu o dietã de produse vegetale si fructe, si nimeni nu va dori sã-si consume pe fratii si surorile sale. Schimbãrile climatice, vor face posibilã o planetã complect acoperitã cu o vegetatie abundentã, si persoanele si animalele vor fi libere sã-si exprime realizarea sufletelor lor, fãrã ca sã se preocupe cu lucruri ca banii, foamea, rãzboiul, sau pericolul fizic.

Comunicarea va fi telepaticã, imediatã si perfect înteleasã, si transportul la distante lungi va fi realizat individual, sau în nave spatiale comunitare. Nu este un vis de fictiune stiintificã, însã este realitatea actualã, în multe planete din Cosmos – acest lucru si mult mai mult. Fratii vostrii si Surorile voastre din Stele, înconjoarã acum planeta voastrã, în August 2013, pentru a vã aduce tehnologiile lor, cunoasterile lor, si ajutorul lor, pentru a realiza visul Ascensiunii, pe care tot Cosmosul îl asteaptã.

Voi sunteti atît de iubiti, atît de respectati si admirati în tot Multiversul, cã toti ochii sunt îndreptati pentru a observa minunatul vostru progres, ridicîndu-si vibratia pentru a putea da sãritura cãtre lumea care vã asteaptã. În acest, si în viitoarele mesaje, vã voi încuraja sã vã concentrati energiile voastre, pentru a crea o legãturã puternicã între centrele emotionale ale creierului vostru, si inima voastrã. Este organizarea lui EU, care vã permite sã trãiti in Iubirea Purã, în profundã conexiune cu Sursa, Cu Mine, si cu Eu-l Superior al vostru, care este partea sufletului vostru, care rãmîne în dimensiunile superioare în Unitate cu Dumnezeu.

Voi sunteti Rasa Creatoare, fãcutã asemãnãtoare Creatorului vostru. Asta nu înseamnã cã sunteti complect identici Creatorului, însã înseamnã cã, în progresul vostru în directia  Iluminãrii (incorporînd, literalmente, Lumina), voi veti creste de fiecare datã mai aproape de perfectiunea lui Unu.

Ne îndreptãm cu totii cãtre acest final glorios – de a deveni Unu cu Creatorul nostru. În decursul cresterii voastre, ati venit mai aproape de noi, mai capabili sã ne auziti vorbind cu voi, în visele voastre, în momentele voastre de reverie, si acum, prin intermediul acestor mesaje. Aceasta a accelerat traiectoria progresului vostru, si acum ne face possíbil sã ajungem la toti pe planetã.

Treziti-vã, Dragilor. Renuntati la instrumentele de sclavie la locul de muncã. Priviti în jurul vostru, frumusetea pe care ati pierdut-o în ochii copiilor, în apusurile strãlucitoare, si în zorii sclipitori. Mama Pãmînt se curãtã, sunteti protejati de toate pericolele nucleare s i de poluirea toxicã. Era distrugerii planetei, si a sclaviei întregii Umanitãti sa terminat.

Nu vor mai exista rãzboaie, genocide, sau pierderi catastrofice de vieti masive, în timp ce continuati sã ascensionati cu iubita voastrã planetã. Într-adevãr ea a lãsat deja regatul mortii, pentru a renaste si a se reînoi. Face tranzitia pentru a continua sã vã ajute, pentru a vã sustine, si a vã oferi de toate, vouã tuturor.

Începeti cu cunosterea cã:- toate fiintele vii, sunt fiinte constiente, fiecare animal, vegetal si mineral, este compus din constiinta Creatorului. Voi, ca parte a Creatiei a Tuturor lucrurilor, aveti o relatie vie cu toate fiintele constiente în jurul vostru, si în tot Cosmosul, fie cã o recunoasteti sau nu.

Mama Pãmînt este plinã de iubire pentru copiii ei, asa ca si Noi. Dumnezeu Tatãl/Mama rãmîne cu voi în Iubire si Luminã, pentru a vã îndemna sã continuati înainte, în cel mai emotionant, triumfãtor Drept de Trecere cunoscut deja. Nici un suflet va fi lãsat în urmã, nici un Fiu al lui Dumnezeu va fi ignorat sau preferat. Toti si fiecare aveti valoare, si toti sunteti egal respectati. Ridicati-vã, Fii Pãmîntului. Este într-adevãr ora de a cunoaste Creatorul(ii), vostru(i), si veti avea plãcerea de a învãta cît de iubitori, compasivi, toleranti si bine-dispusi ei sunt.

Puteti auzi pe Dumnezeu Tatãl/Mama, vorbind tuturor ascultãtorilor, si fiecãruia în înregistrarea de radio istoricã, pe care o veti gãsi în www.BlogTalkRadio.com/HollowEarthNetwork. Arhivul este disponibil tuturor, cu data de 10 August 2013. Veti rãmîne surprinsi si încîntati, de a participa la conversatie. Vrem sã vã cuoastem, sã vorbim cu voi, si sã auzim vocea voastrã, în tovãrãsia fratilor vostrii si surorilor voastre în spirit, família inimilor voastre. Vã voi însoti, de asemenea, în aceste conexiuni.


Pînã pe data viitoare, Eu sunt Sananda, acel pe care l-ati cunoscut ca Isus.
Transcris de Kathryn E. May, 10 August, 06:00 EDT


Permisiunea pentru a traduce, trebuie sã fie cerutã prin intermediul canalului, si aprobatã de cãtre traducãtorii  oficiali, pentru noile scripturi ale lui Sananda. 


  Traduccere: Florika 
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE