Followers

Labels

Thursday, August 13, 2015

Hellenic -- GLOBAL MASS ASCENSION, SEPTEMBER 28, 2015, AS WAVE-X BOMBARDS THE EARTH!


pc7145earth1


Το παρακάτω σύντομο ενημερωτικό κείμενο αναφέρεται στο επερχόμενο κύμα ισχυρών ενεργειών που πρόκειται πολύ σύντομα να κατακλύσουν ολόκληρο το Ηλιακό μας σύστημα και φυσικά τον Πλανήτη μας. Είναι ένα Κοσμικής σημασίας γεγονός για αυτή την περιοχή του Γαλαξία μας καθώς θα επηρεάσει όπως αναμένεται σε ακραίο βαθμό όλα τα όντα προξενώντας ένα κβαντικό συνειδησιακό άλμα.

Έχουμε αναφερθεί περιληπτικά πριν περίπου ένα μήνα σχετικά με ανάλογες σημειώσεις στο διαδίκτυο, με τη μόνη διαφορά ότι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το ακριβές αντίκτυπο που θα έχει σε προσωπικό επίπεδο, διότι ο κάθε ένας βρίσκεται σε διαφορετική ψυχική εξελικτική βαθμίδα. Ένας ακόμη σημαντικός λόγος είναι το γεγονός ότι ανεξαρτήτως ψυχικής ωριμότητας του καθένα δε γνωρίζουμε με ποιό τρόπο θα αφεθεί ή θα αντισταθεί σε αυτές τις ενέργειες και επιπλέον είναι ένα γεγονός το οποίο δεν έχουμε τις ανάλογες μνήμες για να συγκρίνουμε - αν και στο πολύ βαθύ παρελθόν οι περισσότεροι το έχουμε βιώσει ξανά μέσα από τους κοσμικούς κύκλους και τις αμέτρητες ενσαρκώσεις μας σε αυτό το πεδίο.


Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από ποικίλες πηγές σε διαφορετικούς χώρους –εσωτερικές και εξωτερικές- όλες συγκλίνουν και σκιαγραφούν τα παρακάτω ευχάριστα με ένα τεράστιο ερωτηματικό σχετικά με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες κορύφωσης. Φυσικά, οι σκοτεινές δυνάμεις που αργοπεθαίνουν σε αυτόν τον Πλανήτη έχουν συνδυάσει τις εισερχόμενες ισχυρές Γαλαξιακές ενέργειες με μια κλασσική πλέον σύνθεση αλλοπρόσαλης καταστροφολογίας έτσι ώστε να χαμηλώσουν παγκόσμια τις δονήσεις μέσω του φόβου και οι αδαείς που τις δεχτούν να μπλοκάρουν οι ίδιοι το συνειδησιακό άλμα τους αντιδρώντας αντιστεκόμενοι στη ροή φοβούμενοι το «άγνωστο».

Η cabal εδώ και αρκετούς μήνες έχει άμεσα ενημερώσει αρκετούς Αμερικανούς πολυεκατομμυριούχους να εγκαταλείψουν τις Η.Π.Α. πριν τον Οκτώβριο ή αν παραμείνουν να κάνουν χρήση των ιδιωτικών καταφυγίων τους διότι «κάτι» πολύ άσχημο πρόκειται να συμβεί.

Πρόσφατα ο εκ των έσω πληροφοριοδότης σχετικά με το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (Μ.Δ.Π.) Corey Good ανέφερε σε συνέντευξη στον David Wilcock πως τα μέλη του Μ.Δ.Π. γνωρίζουν εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο κοσμικό φαινόμενο με αποδείξεις και λεπτομέρειες.

Στο 24:13 λεπτό γίνεται ακριβής αναφορά (ενεργοποιήστε τους Αγγλικούς υπότιλους)
Γνωρίζοντας πως το στοιχειώδες, το φυτικό και ζωικό βασίλειο είναι απολύτως ευθυγραμμισμένα με τη Μητέρα Γαία ακολουθώντας την Κοσμική Ροή, ελπίζουμε κι ευχόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερα Γήινα Ανθρώπινα όντα να ωφεληθούν από αυτή τη μεταβατική κατάσταση και αυτή η συνειδησιακή μετατόπιση να σηματοδοτήσει την αλλαγή για τον Νέο Κόσμο της Χρυσής Εποχής για τον οποίο συνειδητά εργαζόμαστε.


Το παρακάτω κείμενο αναφέρεται σε μια μαζική ανάληψη στην υψηλότερη 4η διάσταση και προς την 5η και θεωρούμε πως είναι εσφαλμένο -αν και ακούγεται ίσως από κάποιους υπερβολικό- να αποκλείσουμε την οποιαδήποτε πιθανή έκβαση διότι δημιουργείται ένας αρνητικός μαζικός προγραμματισμός χωρίς να λάβουμε υπόψη την αμέτρητη ποιότητα και τις άπειρες δυνατότητες σε ολόκληρη την Ανθρωπότητα.

Οι μόνοι που μπορούν με σιγουριά ατομικά να πιστοποιήσουν την όποια τελική έκβαση του κοσμικού φαινομένου θα είμαστε ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά διότι αν και είναι μαζικό σε μέγεθος αστρικού σμήνους τα αποτελέσματά του είναι σε προσωπικό επίπεδο.


Είναι περιττό να αναφέρουμε –σε όσους ερευνούν και γνωρίζουν- πως οι συγκεκριμένες ημέρες από τα τέλη Σεπτεμβρίου ως και Δεκεμβρίου είναι ένα τεράστιο Παράθυρο Ευκαιρίας για να εκδηλωθεί το πολυαναμενόμενο για την Ανθρωπότητα «Γεγονός».


Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να λάβετε επιπλέον πολύ σημαντικές πληροφορίες για τις εισερχόμενες ενέργειες:


1. http://universalblessing.blogspot.gr/2015/07/2162015.html


2. http://universalblessing.blogspot.gr/2015/07/cobra-2672015.html


3. http://universalblessing.blogspot.gr/2015/08/2572015.html


Η Γη κινείται σε μια περιοχή του Γαλαξία που οδηγεί σε αύξηση των κοσμικών ενεργειών που επηρεάζουν τον Ήλιο μας και την αλλαγή του ανθρώπινου DNA. Προβλέπεται ότι αυτό θα οδηγήσει σε πολλές αλλαγές στην ανθρώπινη κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων γνωστοποιήσεων των προηγμένων τεχνολογιών, των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων και της εξωγήινης ζωής.

Εδώ είναι μερικές εντυπωσιακές προβλέψεις σχετικά με αυτές τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες και τις επιπτώσεις τους.

Η επιτάχυνση και η ένταση της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας από τον Ήλιο και άλλες κοσμικές ενέργειες που θα εδραιωθούν ειδικά από τα τέλη Αυγούστου στα τέλη Σεπτεμβρίου θα προκαλέσουν, γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου, αυτό που περιγράφεται ως μια «μετατόπιση συχνότητας» στη συνείδηση.

Οι εξελικτικές αλλαγές που προκύπτουν από τις παγκόσμια συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ως αποτέλεσμα της εισερχόμενης κοσμικής ενέργειας o Dr. Simon Atkins τις περιγράφει ως ένα «κύμα X».

Θα αντιμετωπίσουμε ένα "κύμα της εξέλιξης. Αυτό που πρόκειται να μάθουμε σε ένα σημαντικό επίπεδο, πρωτοφανές στην ιστορία σε μια μαζική κλίμακα είναι η αληθινή απάντηση των «Ποιοι είμαστε;», «Από πού ερχόμαστε;» και «Ποιος είναι ο σκοπός μας;» . Ο πλανήτης πρόκειται να απογειωθεί με ένα τέτοιο απίστευτο τρόπο."

Η άσκηση Jade Helm που ξεκίνησε στις 15 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου πραγματικά αποσκοπεί στην απόκτηση πληροφοριών σχετικά με τις επιπτώσεις των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών, προκειμένου να διαχειρίζονται καλύτερα τις αλλαγές που προκαλεί στην ανθρωπότητα.

Αυτή η άσκηση είναι πολύ συνδεδεμένη με την μετατόπιση της συχνότητας με την οποία οι χαμηλότερες πολιτείες όπου οι ασκήσεις διεξάγονται αναμένεται να εμπλακούν σε ένα υψηλότερο πεδίο συχνότητας τον Ιούλιο και τον Αύγουστο - ο σκοπός ύπαρξής της είναι η μάθηση από τη διαχείριση και τις προκύπτουσες επιπτώσεις στον πληθυσμό εκεί πριν αυξηθεί ακόμη περισσότερο στις ανώτερες πολιτείες το Σεπτέμβριο.

Η κοινότητα Πληροφοριών των ΗΠΑ έχει επίγνωση των ενδεχόμενων επιπτώσεων των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών και λαμβάνει μέτρα για να το διαχειριστεί αυτό. Η κοινότητα Πληροφοριών των ΗΠΑ είναι πολύ πιθανό να μην είναι η μόνη παγκόσμια οντότητα που γνωρίζει για τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες η οποία λαμβάνει μέτρα για να το διαχειριστεί αυτό.

Μια μετατόπιση συχνότητας θα συμβεί στις 23 με 28 Σεπτεμβρίου ένα χρονικό πλαίσιο που είναι πολύ σημαντικό. Αυτή είναι και η στιγμή που ο Πάπας Francis θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Obama στο Λευκό Οίκο (Σεπτ. 23) και μιλώντας στο Κογκρέσο των Η.Π.Α. (Σεπτ. 24) θα υπάρξει μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσουν το CERN για να εκτρέψουν αυτό το τεράστιο εισερχόμενο κύμα ενέργειας. Για να καλύψουν όλα αυτά ο Πάπας Francis θα απευθυνθεί σε μια συγκέντρωση των παγκόσμιων πολιτικών ηγετών κατά τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 25 Σεπτεμβρίου. Οι υπηρεσίες πληροφοριών του Βατικανού είναι επίσης πολύ πιθανό να έχουν επίγνωση αυτών των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών. Είναι περισσότερο από «τυχαίο» ότι την ίδια στιγμή που οι εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες προβλέπεται να κορυφωθούν στον πλανήτη, ο πιο ισχυροί θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες του κόσμου θα συναντηθούν. Το Βατικανό φαίνεται να είναι ενήμερο για τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες και την ισχυρή μεταμορφωτική επίδραση που θα έχει για την ανθρωπότητα, και το ίδιο εκμεταλλεύεται το κοσμικό κύμα, να το πούμε έτσι.

Οι εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες έχουν σοβαρές επιπτώσεις στο ανθρώπινο DNA και θα προκαλέσουν μεγάλες αποκαλύψεις. Ορισμένοι Αστρικοί Πρέσβεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας που σταθμεύουν στη Γη έχουν ήδη διοριστεί ως αντιπρόσωποι σε μια ομάδα Εξωγήινων που ονομάζεται Συμμαχία Όντων των Σφαιρών. Η Συμμαχία Όντων των Σφαιρών εμφανίστηκε κάποια στιγμή γύρω στο 2012-2013 με σφαίρες σε σύγκριση με το μέγεθος του Πλανήτη Ποσειδώνα και σχημάτισαν ασπίδες συχνοτήτων γύρω από το Ηλιακό σύστημα και τον Ήλιο. Μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες αυτών των σφαιρών ήταν να ρυθμίσουν την ποσότητα της κοσμικής ενέργειας που έρχεται στο Ηλιακό μας σύστημα και επί της Γης, ώστε η ανθρωπότητα να μπορεί να ενσωματώσει καλύτερα και να προετοιμαστεί για μεγάλες αλλαγές.

Η Συμμαχία Όντων των Σφαιρών έχει επικεντρωθεί κυρίως στις ενεργειακές αλλαγές που συμβαίνουν στο τοπικό αστρικό σμήνος μας, λόγω της έκτασης του γαλαξία που εισέρχεται. Έχουν χρησιμοποιήσει τις πολλές χιλιάδες σφαίρες που παραμονεύουν και απλώνονται σε ίσες αποστάσεις κατά μήκος του Ηλιακού μας συστήματος και σε γειτονικά μας Ηλιακά συστήματα (ηλεκτρικά συνδεδεμένες στον «κοσμικό ιστό» και σε σύστημα φυσικών αστροπυλών) για να αμβλύνουν και να διαχέουν τα εισερχόμενα κύματα τσουνάμι υψηλά φορτισμένης ενέργειας που άλλαξαν τη δονητική κατάσταση του χώρο / χρόνου, της ενέργειας και της ύλης για να τα αναγκάσουν να αυξηθούν σε μια υψηλότερη κατάσταση μέσα στο «φάσμα πυκνότητας».

Μεταξύ των αλλαγών που θα προκληθούν από τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες είναι η απελευθέρωση των πληροφοριών σχετικά με τις προηγμένες τεχνολογίες, τα μυστικά διαστημικά προγράμματα και την εξωγήινη ζωή αυτό που από τον Corey Goode έχει περιγραφεί ως ένα «γεγονός πλήρους γνωστοποίησης.» Ο Goode ανακοίνωσε ότι οι σφαίρες μεγέθους Ποσειδώνα είναι σχεδόν έτοιμες να εγκαταλείψουν το Ηλιακό μας σύστημα, δεδομένου ότι έχουν επιτύχει την κύρια λειτουργία τους.

Οι «σφαίρες» φαίνεται να πλησιάζουν στο τέλος του σκοπού τους, καθώς, επίσης, αρχίζουν να αμβλύνουν όλο και λιγότερο της ενέργειες επιτρέποντας έτσι όλο και περισσότερες να εισέλθουν στο εσωτερικό του Ηλιακού συστήματος και άμεσα ως αποτέλεσμα στον Ήλιο, τους πλανήτες και τα ανθρώπινα όντα που είναι τόσο εύκολο να τεθούν σε κατάσταση ενεργοποίησης από αυτές τις ενέργειες. Σε κάποιο σημείο οι σφαίρες θα φύγουν και θα πρέπει να θεωρούμαστε πλήρως ένας 4ης / 5ης πυκνότητας μεταβατικός πολιτισμού. Υπάρχουν βέβαια και αρκετά άλλα γεγονότα που θα εμφανίζονται πριν από το τελευταίο αυτό γεγονός μας αφήσει να στεκόμαστε στα δικά μας πόδια τελικά.

Στις 11:11 π.μ. 28/09/2015, το κύμα Χ (WAVE-X) θα βομβαρδίζει τη Γη με φωτόνια-γάμμα σωματίδια φωτός που ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός και μια στιγμιαία αλλαγή του DNA θα συμβεί. Τα όντα των οποίων ο εσωτερικός συντονισμός Schuman σταθεροποιείται στα 17 Hertz ή υψηλότερα θα προωθούνται στην 5η διάσταση!

Ο αριθμός των όντων που προβλέπεται να αναληφθούν από τις 28/9/2015 είναι λίγο πάνω από 2,3 δισεκατομμύρια και ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από τη συλλογική συνείδηση
​​της ανθρωπότητας για να φανερώσει πώς θα εξελιχθούν οι αλλαγές. Οι κοσμικές ενέργειες κορυφώνονται και οι "σφαίρες" τις ρυθμίζουν αυτές όλο και λιγότερο. Όλα αυτά δείχνουν ότι τα τέλη Σεπτεμβρίου μπορεί κάλλιστα να είναι μια εποχή όπου η κορύφωση της κοσμικής ενέργειας θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην ανθρώπινη φυσιολογία, πυροδοτώντας έτσι μια μαζική ανάληψη όντων του φωτός που έχουν αυξήσει τις συχνότητες τους σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο αγάπης του εαυτού!

Η ημερομηνία 28/9/2015 είναι γνωστή ως «Ορίζοντας του Γεγονότος» και είναι η πιο σημαντική ημέρα στην ιστορία της ανθρωπότητας! Δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή μιας μαζικής παγκόσμιας ανάληψης από όντα που πάλλονται στην ανώτερη 4D μέσα στην 5D. Οι πραγματικές σας εργασίες θα αρχίσουν κατά την ημερομηνία αυτή, καθώς θα χρειαστεί να κρατήσετε ακόμη περισσότερο φως στο σώμα σας για να βοηθήσετε την υπόλοιπη ανθρωπότητα στην ανάληψή της!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

universalblessing 

Translator: con Tanidis

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE