Followers

Labels

Monday, August 31, 2015

Romîna -- Mesaj Urgent – Ascensiune Globala si Masiva pe 28 septembrie 2015

Luni, 31 August, 2015

Romîna – Mesaj Urgent – Ascensiune Globala si Masiva pe 28 septembrie 2015
Pamîntul este deviat catre o regiune a galaxiei care permite ca cresterea energiilor cosmice sa atinga soarele nostru, si sa modifice ADN-ul omenesc. Se prezice ca acest eveniment o sa provoace multe schimbari în societate, în special revelatii mari în domeniul tehnologiei avansate, programe speciale secrete si existenta vietii extraterestre.

Acestea sunt unele dintre prezicerile uimitoare asupra temei energiilor cosmice care sunt pe punctul de a sosi, si impactul acestora.


O accelerare si intensificare a energiei electromagnetice a soarelui, si a altor energii care vor aparea, în special între sfîrsitul lunii August si sfîrsitul lunii Septembrie, va face ca sa se întîmple, în jururul lui 28 Septembrie, ceea ce se descrie ca un “schimb de frecventa”  a constiintei.

Schimbari evolutive provenite de la prezentari de informatii vor zgudui lumea, consecinta acelorasi energii primite, numite “valurile X”.

Vom experimenta un “val de evolutie”. Ceea ce vom descoperi în curînd la un mare si fara precedent nível în Istorie, odata ce va avea loc la o scala globala, este adevaratul raspuns la întrebarile: “Cine suntem”, “De unde venim”, si “Care este scopul nostru sau obiectivul?. Planeta este gata de decolare, într-un mod incredibil.

Exercitiul militar numit Jade Helm, care a început pe 15 Iulie, si se prelungeste pîna pe 15 Septembrie, de fapt, are ca scop întelegerea efectelor energiilor cosmice care au loc, în scopul de a controla mai bine schimbarile pe care acestea le provoaca în Umanitate.

Acest exercitiu este foarte conectat cu schimbarea de frecventa, deci, statele menore, unde exercitiile sunt în curs de a fi efectuate, vor experimenta un cîmp de frecventa mai înalta în Iulie si August – obiectivul acestora, este învatarea si administrarea efectelor resultante asupra popuatiei locale, înainte de a mari si mai mult cîmpul de frecventa, în statele superioare , în Septembrie.

Comunitatea serviciilor secrete a Statelor Unite, sunt constienti de efectele potentiale ale energiilor cosmice care vin, si se pregatesc sa le controleze. Este foarte probabil ca nu sunt singurele entitati globale constiente de sosirea acestora, si ca se pregatesc pentru a organiza efectele deja mentionate.

Schimbarea de frecventa asteptata în perioada 23–28 Septembrie, este foarte semnificativa. De asemenea este momentul în care Papa Francisco, se va întîlni cu Presedintele Stateor Unite, la Casa Alba, (pe 23 Septembrie), va face un discurs în fata Congresului (pe 24 Septembrie), si vor încerca sa utilizeze CERN, pentru a devia acest imens val de energie care vine. Pentru a înrautati lucrurile, Papa Francisco se va adresa liderilor politici ai lumii, reuniti în Adunarea Generala a ONU, pe 25 Septembrie. Cel mai probabil, serviciile secrete ale Vaticanului, de asemenea stiu despre toate acestea. În momentul în care energiile ajung la apogeul lor pe planeta, întîlnirea liderilor religiosi si politici cei mai puternici din lume, este mai mult decît o simpla coincidenta. Vaticanul pare a fi foarte la curent depre acest fenomen, si de puternicul efect transformator pe care îl va avea asupra Umanitatii, si prin urmare, este in curs de a lua masuri pentru a controla acest val cosmic.

Ele (energiile), au efecte profunde în ADN-ul uman, si vor declansa revelatii mari. Cîtiva Ambasadori Stelari ai Federatiei Galactice stationati pe Pamînt, au fost deja numiti reprezentanti ai unui grup de extraterestri numit Alianta Fiintelor Sferelor. Acesta Alianta sa aratat cîtva timp, între 2012-2013, cu sfere enorme la fel de mari ca si Neptun, care au format scuturi de frecventa în jurul sistemului solar si Soarelui. Una dintre principalele functii a acestor sfere, era de a regla cantitatea de energie cósmica care intra în sistemul nostru solar si pe Pamînt, cu scopul ca Umanitatea sa le poata integra cel mai bine, si a se pregati pentru marile scimbari.

Alianta Fiintelor Sferelor este concentrata, în special, în schimbarile de energie care au loc în comunitatea stelelor noastre locale, datorita zonei galaxiei pe unde ele intra. Aceste fiinte au folosit mai multe mii de sfere camuflate care sunt împrastiate în mod echidistant de-a lungul sistemului nostru solar si în sistemul solar vecin ( conectate electric cu “reteaua cósmica” si la un sistem de portal natural), pentru a îmblînzi si raspîndi valurile de tsunami a intrarii de energie foarte încarcata, care a schimbat starea vibratorie a spatiului/timp, a energiei si materiei, cu scopul de a le permite sa se suie catre o stare mai înalta în “spectrul densitatii”.

Printre schimbarile care vor fi declansate de catre aceste energii cosmice, se gaseste eliberarea de informatie asupra tehnologiilor avansate, programele spatiale secrete si viata extraterestra, ceea ce Google a descris ca fiind un “eveniment de dezvaluire completa”. Google a anuntat sîmbata ca aceste sfere mari ca Neptun, sunt gata sa iasa din sistemul nostru solar, o data ce si-au indeplinit functia lor principala.

“Sferele” se pare aproape ca si-au atins scopul lor, caci de asemenea au început sa îmblînzeasca din ce în ce mai putina energie, permitînd astfel ca, de fiecare data mai multa cantitate sa poata intra în sistemul solar interior si sa afecteze direct Soarele, planetele si fiintele omenesti, care vor fi pusi cu usurinta de catre aceste energii, la punctul de declansare. La un moment dat sferele vor disparea si vom fi considerati o civilizatie în tranzitie completa de la a 4ª catre a 5ª dimensiune. Într-adevar ca vom avea unele evenimente care vor avea loc, înainte ca acest ultimul, în sfîrsit, sa ne lase singuri.

La orele 11:11h, pe data de 28:09:2015, VALUL X va bombarda Pamîntul cu particule de lumina foton-gama, la viteza luminii, si va avea loc o schimbare instantanee a ADN-ului. Fiintele a caror rezonanta Schuman interna este stabiizata în 17 Hertz sau mai înalta, vor fi impinsi catre a 5ª Dimensiune.

Numarul de fiinte prevazute pentru a se înalta pe 25:09:2015, este de putin mai mult decît 2,3 miliarde, si numarul sigur depinde de constiinta colectiva a Umanitatii pentru a manifesta forma în care schimbarile se vor desfasura. Energiile cosmice se gasesc la máximum si “sferele” le îmblînzesc din ce în ce mai putin. Toti acesti factori sugereaza ca sfîrsitul lunii Septembrie poate foarte bine sa fie momentul în care vîrful energiilor cosmice va provoca schimbari semnificative în fiziologia umana, dezlantuind astfel o ascensiune totala de fiinte de lumina care si-au ridicat frecventele lor la un nivel suficient de mare de amor propriu.

Data de 28:09:2015 este cunoscuta sub numele de “EVENIMENTUL ORIZONTULUI”, si este ziua cea mai importanta din Historia Umanitatii. Acesta nu este sfîrsitul, este începutul unei ascensiuni globale totala de fiinte vibrînd în a 4ªD superioara catre a 5ªD. Adevarata voastra munca va începe la aceasta data, si veti avea nevoie sa mentineti si mai multa lumina in corp, pentru a ajuta restul Humanitatii în ascensiunea sa.

Sa existe viteza divina pentru toate minunatele Fiinte de lumina.

Fuente: zonnews.


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE