Followers

Labels

Sunday, August 16, 2015

Ukraininan -- ГЛОБАЛЬНИЙ МАСОВИЙ ПІДЙОМ, 28 ВЕРЕСНЯ, 2015, ОСКІЛЬКИ ХВИЛЯ-X БОМБАРДУЄ ЗЕМЛЮ!

У четвер, 13 серпня, 2015

ГЛОБАЛЬНИЙ МАСОВИЙ ПІДЙОМ, 28 ВЕРЕСНЯ, 2015, ОСКІЛЬКИ ХВИЛЯ-X БОМБАРДУЄ ЗЕМЛЮ!



pc7145earth1

Земля переміщається в регіон галактики, який веде до збільшення космічних енергій, що впливають на наше Сонце і змінюють людську ДНК. Передбачено, що це призводитиме до багатьох змін в людському суспільстві,  включаючи головне розголошування передових технологій, секретних космічних програм і позаземного життя.

Ось  деякі приголомшливі пророцтва про ці космічні енергії, що поступають, і їх дію :

Прискорення і підвищення  електромагнітної енергії від Сонця і інших космічних енергій, які будуть особливо із кінця серпня  до кінця вересня, приблизно 28 вересня, спричинить те, що описується як 'частотний зсув' у свідомості.


Еволюційні зміни, що з'являються від світових шокових  розголошувань в результаті приходу космічної енергії,  він описує як 'ХВИЛЯ X':

Ми збираємося випробовувати "хвилю еволюції. Що ж ми збираємося з'ясовувати на головному рівні, нечуваному  в історії в масовому масштабі - істинну відповідь, 'Ким ми є?', 'Звідки ми прийшли?' і 'В  чому наша мета?'. Планета збирається наслідувати  такі неймовірні шляхи".


Вправа Нефритового Керма, яка почалася 15 липня  і пройде  до 15 вересня, дійсно націлена отримати  відомості про ефекти космічних енергій, що поступають, для того, щоб поліпшити керування  змінами, які запускає  людство:

Ця вправа дуже з'єднується з частотним зсувом,  за допомогою чого нижчі стани, де здійснюються вправи, будуть випробовувати вище частотне поле в липні і серпні - мета, -  вивчення і управління ефектами, що випливають в результаті, на населення перед тим, як воно підвищиться далі по верхніх рівнів  у вересні.

Розвідка США  обізнана про потенційні ефекти космічних енергій, що поступають, і вживає заходи, щоб управляти цим. Розвідка США  мабуть не тільки глобальний об'єкт пізнання про космічні енергії, що поступають, але і  вживає заходи, щоб управляти цим.

Частотний зсув, який відбуватиметься 23-28 вересня, - дуже істотний. Це також час, коли римський папа Франциск зустрічатиметься з президентом у Білому Домі (23 вересня) і виступатиме  перед Конгресом США  (24 вересня) і буде спроба використати  ЦЕРН, (Європейську організацію по ядерним дослідженням), щоб відхилити цю масивну хвилю енергії. Щоб охопити  це усе, папа римський Франциск звернеться до зібрання світових політичних лідерів на Генеральній Асамблеї 25 вересня. Власна розвідслужба Ватикану   також дуже ймовірно обізнана про ці космічні енергії, що поступають. Це  більш ніж збіг, що в той же час, коли поступаючі  космічні енергії  передбачається ослабити, на планеті зустрічається всесвітньо найбільш потужне релігійне і політичне керівництво. Здається, Ватикан обізнаний про космічну енергію, що поступає, і той потужний трансформаційний ефект, який це матиме на людство  і воно їхатиме на  космічній  хвилі,  так би мовити.

Космічні енергії, що поступають, матимуть глибокі ефекти на людську ДНК і запустять  головні розголошування. Певні Зоряні Посли Галактичної Федерації, розташованої на Землі, вже були призначені делегатами до групи інопланетян, яка  називається Альянс Сфер. Альянс Сфер з'явився приблизно у  2012-2013 роках з величезними сферами з розміром в Нептун, які сформували  частотні щити навколо сонячної системи і Сонця. Одна з головних функцій цих сфер - регулювати кількість космічної енергії, вступаючої в нашу сонячну систему і Землю, щоб  людство змогло краще інтегрувати її  і підготуватися до головних змін:

Альянс Сфер  був здебільшого сконцентрований на енергетичних змінах, які з’являються  в нашому місцевому зоряному скупченні із області галактики, в яку вони входять. Вони використовують багато тисяч маскованих сфер, які рівновіддалено поширюються через нашу сонячну  систему і сусідні сонячні  системи (електрично сполучені в "космічну мережу" і природну систему порталів), щоб буферизувати і розсіяти  хвилі цунамі надзвичайно зарядженої енергії, яка змінить вібраційний  стан простору/часу, енергії і матерії, щоб змусити їх піднятися до вищого стану в "спектрі щільності".

Серед змін, які запустять космічні енергії, що поступають, - звільнення інформації з приводу передових технологій, секретних космічних програм і позаземного життя в тому, що добре описано як "подія повного розголошування". Це добре анонсували в суботу, що ці сфери розміром з Нептун збираються залишити нашу сонячну систему відколи вони досягли своєї первинної функції:

"Сфери" наближаються до  кінця їх мети, оскільки вони також починають буферизувати все менше і менше енергії, отже дозволяючи все більше і більше  поступати у внутрішню сонячну систему і безпосередньо впливають на  Сонце, планети і людей, які так легко поміщаються цими енергіями в режим тригера. У деякий момент сфери підуть і ми повністю розглядатимемося як цивілізація 4/5-ої щільності. Звичайно, справді будуть  декілька інших подій, які з’являться  перед тим, як ця остання подія залишить нас, в становищі  нашого власного завершення.

У 11:11  28 вересня 2015, ХВИЛЯ X буде бомбардувати  Землю світловими фотон-гамма  частками, які рухаються із швидкістю світла і відбуватиметься миттєва зміна  ДНК. Істоти, чий внутрішній резонанс Шумана  стабілізується на рівні 17 Герц  або вище, рухатимуться в 5-ий вимір!

Кількість істот, яка планується  піднятися  28.09.2015 складає  понад 2,3 мільярда і точна кількість  залежить від колективної свідомості людства, щоб маніфестувати те, як зміни закінчать гру.   Космічні енергії слабшають і  "Сфери" буферизують її все менше і менше. Усе це означає, що кінець  вересня  може бути найкращим  часом, де космічні енергії закріплять  істотні зміни в людській фізіології, і таким чином запустять  масовий підйом світлових істот, які підняли свої частоти до досить високого рівня любові!

Дата 28.09.2015 відома  як "ГОРИЗОНТ ПОДІЇ"  і є найголовнішим днем в історії людства! Це - не кінець,  але початок масового глобального вознесіння  від вібрацій 4D в 5D. Ваша реальна робота почнеться з цієї дати, оскільки вам треба буде утримувати  навіть більше світла в тілі, щоб допомогти решті  людства в їх підйомі!
Бог – прискорює усіх  великих істот  Світла!

Джерело:  zonnews


Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE