Followers

Labels

Thursday, October 20, 2016

Nederlands -- De Sirius Familieleden van Licht: “Het Leven is Gemakkelijk – indien WIJ besluiten voor Liefde en Vreugde.”De Sirius Familieleden van Licht:
“Het Leven is Gemakkelijk – indien WIJ besluiten voor Liefde en Vreugde.”
(22-sept-2016)


Geliefde broeders en zusters van planeet aarde – we verwelkomen jullie in het Licht en de Liefde van complete eenheid – wij zijn de Sirius Familieleden.

We communiceren naar jullie vanuit de rijken van werkelijkheid – waar vreugde en liefde  vrij uit kan stromen. Hier op Sirius vertegenwoordigt deze stroom van zuivere vreugde geluk en tevredenheid.

Het hoogste doel – de hoogste waarde is om – in vreugde te zijn. Alles gaat omhoog door de reden van vreugde. We leven zeer bewust en opmerkzaam in het principe van vreugde.


Om op het punt te komen: Wij doen hetzelfde als het universum. Het universum is een plek van vreugde – van harmonie – als iemand de fundamentele wetten begrijpt en de principes waardeert van fundamentele wetten en de wederzijdse betrekking met alle leven ziet.

En het is echt gemakkelijk – als iemand de principes van het leven begrijpt en waardeert.

Alles dat we zenden – zal terugkomen naar ons en alle leven zal zijn bronnen in liefde hebben.

Er is niets meer tegen jullie te zeggen dan dat. Leven is gemakkelijk en elk moment houdt het beste en mooiste voor ons vast. – als we de liefde en vreugde willen kiezen.
Denk eraan – geliefde Zusters en Broeders – herinner je dat – wij scheppen – wij brengen iets in liefde zijn – uit de grond van ons hart.

Wij houden van jullie en zenden jullie deze woorden van bemoediging
Wij zijn de Sirius Familieleden.

In Liefde, Vreugde en Vertrouwen…. Shogun AmonaTranslated by PetraSt

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE