Followers

Labels

Thursday, October 27, 2016

Romîna – Mira de la Consiliul Suprem Pleiadian, prin Valerie Donner – Pastrati-va ochii pe cer 03-10-2016


 Mira de la Consiliul Suprem Pleiadian, prin Valerie Donner – Pastrati-va ochii pe Cer
03-10-2016

Salutari. Eu sunt Mira de la Consiliul Suprem Pleiadian.

Asa cum multi stiu, eu lucrez tot timpul cu Consiliul Pamîntului, în timp ce acesta continua în procesul sau de ascensiune.

Unii poate se întreaba despre cît înainteaza. Vrem sa spunem ca o faceti bine. Mai bine decît gînditi. Îl vedem dintr-o perspectiva globala si voi captati numai anumite bucati, de acord cu ceea ce simtiti, si ceea ce vi se dezvaluie, la îndemîna experientei voastre. Avînd în vedere ca avem o perspectiva mai ampla, putem sa va spunem ca exista o mare accelerare de energii. Ele sunt cu deplina viteza.

Daca analizati dezordinea politicii în Statele Unite, asa precum în întreaga planeta, puteti vedea dezintegrarea celei de-a treia dimensiuni. Observam cu descurajare ceea ce se întîmpla, si ceea ce îi este spus publicului. De asemenea vedem ceea ce se petrece în spatele scenei, si informam ca exista multe lucruri care scapa fortelor întunericului. Ele simt mai multa presiune pentru a ramîne în control, deoarecce stiu ca îl pierd. Avem un plan pentru ai înconjura, pentru ca au nevoie sa se ajusteze luminii, sau sa ia alte optiuni.


Fortele întunecate sunt blocate în capacitatea lor de a întelege ca exista multe persoane în lume care au necesitati serioase, ca ceva din banii lor, ar putea ajuta. Gasim de necrezut, caci se vad numai pe ei, si dorintele lor. Consecintele se vor intensifica pentru ei, o data ce alte energii cresc de nenumarate forme.

Asa cum v-a fost spus prin acest canal, suntem din ce în ce mai activi pe ceruri, asa ca si pe planeta. Cînd sosim cu unele din navele noastre în diferite zone, lucram în moduri diferite. Pîna la un anumit punct, ne concentram în populatie, verificam ce face, ce au nevoie, si curatam atmosfera în locurile care continua sa fie contaminate prin mijloace artificiale. Aratam ca va iubim, si ca avem grije de voi, deci, va cerem sa va mentineti ochii pe ceruri. Aparem în forme, figuri care au forme de nori, în majoritatea lor, însa puteti sa simtiti energia noastra. Suntem telepatici, în acest mod, puteti vorbi cu noi. Va vom asculta. Apreciem energia voastra de bun venit, pentru ca avem multe sa învatam împreuna.

Pastrati-ne în inima voastra. Simtiti iubirea si buna vointa pe care o avem pentru voi. Concentrarea voastra, este pretioasa pentru noi, pentru ca mult timp nu ne-a fost permis sa comunicam în forma în care dorim sa o facem. Acest lucru se va schimba, si nu va trece mult timp. Rabdarea voastra, este un mare ajutor. Stim ca multi se simt obositi si  epuizati de încarnarea pe Pamînt, si efectele acumulate a vietilor grele de pe el.

Vrem sa stiti cît iubim Pamîntul, si cît acesta va iubeste. El apreciaza mult cînd îl considerati, si îi trimiteti energie, în meditatiile voastre. Daca l-ati asculta, el de asemenea ar putea vorbi cu voi.

Sunteti scufundati în valuri si schimbare. Ati facut un mare progres. Umanitatea se gaseste în pragul unei noi descoperiri, si este o aventura pentru toti. De-abea putem sa asteptam sa fim acolo personal, pentru ca sa putem sa ne cunoastem, si sa lucram împreuna pentru a curata planeta.

Eu sunt Mira de la Consiliul Suprem Pleiadian.

Translator : Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE