Followers

Labels

Monday, March 7, 2011

LATVIESU: Sen Žermēns - 22.februāris/2011

22.februāris/2011

Sen Žermēns: Esiet stingri, nelokāmi un modri



Mīļie Gaismasdarbinieki!


Nāku pateikt paldies par transmutējošās un transformējošās svētās uguns sargāšanas darbu Zemes plānā. Mēs atrodamies uz milzīgu pārmaiņu sliekšņa (robežas), kas tūlīt pat notiks cilvēces prātos un sirdīs. Un šajā sakarībā visās Būtnēs un visos līmeņos notiks pastiprināta tīrīšanās; tieši tas pats, kas notika jau iepriekš ar jums, tīrīšanās nāk kopā ar Atmodu. Mēs jums lūdzam būt pacietīgiem, mīloši iejūtīgiem un sūtīt savu dziedinošo enerģiju visiem tiem, kuriem tā šobrīd ir vajadzīga.


Jūsu klātbūtne jūsu dzīves vietā ir neatsverami svarīga un vērtīga visiem apkārt jums esošajiem cilvēkiem un sabiedrībai, un mēs lūdzam turpināt veltīt ik dienu laiku Kosmiskās Gaismas iezemēšanai kristāliskajā kodolā, jo šis jūsu darbs saglabā stabilitāti. Notiekošās pārmaiņas būs ātras, bet intensīvas un tieši tādēļ lielai cilvēces daļai emocijas var sasniegt augstu vilni. Patlaban tīrās un pārveidojas daudzas senas vietas, lai šīs vietas varētu saņemt lielākas Mīlestības frekvences; Mīlestība pat tagad nepagurstoši tiek sūtīta un nodota Zemes atmosfērā.


Frekvences aizvien pieaugs spēkā un nāks viļņos, lai būtu kāds laiks asimilācijai pirms nākamā „uzbrukuma”. Tāpēc jāmāk pielāgoties un stabili jāpaliek stāvam kājās. Jūs esat sagatavoti nākamajam solim- būt par skolotājiem, gidiem, dziedniekiem un palīgiem visiem tiem cilvēkiem, kuri atrodas jūsu apkārtnē. Viņi nāks pie jums un meklēs atbildes, pašiem nezinot, bet nāks. Atveriet savas sirdis, šajos pārmaiņu laikos Mīlestības enerģija nostrādās vislabāk.


Atcerieties, Mīļie, Mīlestība ir vislielākais spēks visā Visumā un tas ir tas spēks, kas atvedis jūs līdz šai vietai. Galaktikas, elpu aizturējušas, skatās un gaida tos brīnumus, kas tagad notiks uz Zemes. Piesauciet mani un Violetās Liesmas eņģeļus attīrīt jebkurus cilvēkus, situācijas vai vietas, kad redzat tādu vajadzību. Mūsu darbs turpinās ar lielu patiku un efektivitāti un, protams, Mīlestībā.


Mīļie Gaismasdarbinieki, esiet stingri, nelokāmi un modri.


ES ESMU Sen Žermēns
Tulkoja Māra Brante




©2011 Marlene Swetlishoff - Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com. Thank you for including the above website link when posting this message

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE