Followers

Labels

Thursday, March 17, 2011

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011


Spirit Eagle March 15th, 2011
Telepatisk kommunikationDessa tider har blivit förutspådda. Dessa tider är FÖR VILKA NI KOM ATT UPPNÅ ERT ÖDE MED ER MODER JORD! Jag är Ärkeängel Metatron, jag vill att ni alla kommer ihåg era överenskommelser att uppnå er själs Öde under detta liv.

Kom ihåg vilka ni är! Kom ihåg att ni kom hit för uppnå födandet av den Nya Jorden in i de Högre Dimensionerna. Det finns mycket plåga och lidande på Jorden vid denna tid, som ni väl vet. Det finns lidande i alla Kungadömena av denna värld just nu! Kom ihåg att ni är här för att hjälpa varandra i alla situationer som presenteras för er! Vi, och era bröder och systrar från ”Stjärnorna” assistera bäst vi kan.

Mycket av vad som har hänt dessa senaste är har orkestrerats av de som vältrar i mörkret av sina själar. Alla erbjudande om assistans har förkastats, och det finns mycket ilska över förhindrandet av deras planer! De har inte tvekat att använda vilka metoder som helst för att behålla sin illusoriska ”kontroll” över er och Moder Jord. Det kommer en tid för ”balansräkning” för de vars törst för makt och kontroll är osläckbar.

Denna jordbävning i Japan och andra stora jordbävningar under senare tid skulle ha varit värre om Rymdbröderna och systrarna inte hade ingripit. Det var inte en naturlig process som utlöste jordbävningarna.

Vi har alla assisterat med att linda faran från kärnkraftverken. Folket lider och lidandet har ett ändamål. Mänskligheten kommer till sist börja att se resultaten av ge makten till de som vill leda er!

Kärnstrålning är Inte kontrollerbar! Det är inte SÄKERT! Säkert är att ta hand om Moder Jord, inte att ta hennes blodtillförsel och inte heller att slita sönder hennes kropp för era små bekvämligheter.

Ni ALLA kom hit för att Upplyftas med er Moder Jord, inte att förstöra henne! Kom ihåg, Kom ihåg, Kom ihåg…. Jag Är Metatron.

Ghondor: Hej Min Lilla! Jag vill påminna er alla att använda visualisering för att transmutera radioaktiviteten från kärnkraftverken i japan och runt om i hela världen där denna substans används. Visualisera det som en harmlöst substans. Kom ihåg att sinnets kraft och önskan att eliminera alla skadliga utsläpp är vad som nu behövs. Se er atmosfär som ren och fri från luftburen radioaktivitet. För er Kärlek och ert Medlidande till de som nu lider så mäktigt i Japan!

Kom ihåg att ert arbete inte bara är i verkligheten av den tredje dimensionen; ert arbete är större och ÄR ATT VARA DE MÄSTARE SOM NI NU ÄR! För de högre dimensionerna till er verklighet nu! Det behövs nu! Kom ihåg att inkludera alla kungadömen av växter och djur i era visualiseringar och transmuteringar. Vi Alla arbetar med er! Ni är kapabla att hela ALLA!

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

*These Messages may be posted to other sites. Please post them in their Entirety and Do Not Title them as I write them as Given to me! These Messages are Copywrited. Thank you! Spirit Eagle. http://groups.yahoo.com/group/DiscerningAngels/message/57751

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE