Followers

Labels

Sunday, March 13, 2011

SVENSKA: Ashtar 8 mars 2011


Ashtar 8 mars 2011God kväll till alla! Detta är en trevlig tid för oss alla. Förändring – det kan vara ett skrämmande ord, och framförallt så åstadkommer det mycket rädsla hos de som inte vill ha förändringar. Ni vet vilka vi pratar om, de som har varit, vad ni kallar deltagare, och deras förfäder, och deras program, i vad ni kallar den hemliga regeringen, kontrollen av Planeten och vidare och vidare. Det gör ingen skillnad, de skapade kommunism, de skapade den så kallade demokratin, de skapade imperier; de skapade slavar. Det gör ingen skillnad; de kontrollerade och skapade Världen så som de ville att den skulle vara, till deras bästa fördel.

Vi skall dela med oss av vad som händer genom att ge er en illustration som Sekhmet och vi handledare har gett till de tre kvinnorna här på Maui. Det finns så kallade semesterställen av lyx längs med kustlinjerna och vi har sagt till dem att det är en salig blandning. Ja, på ytan förefaller det att de bara har roligt, men de som har ägt och skött om, och kommit till dessa semesterställen är de som motsätter sig dessa förändringar. De har varit så inrotade i och njutande av deras rikedomar, medan de har tagit så mycket som de har kunnat från majoriteten av folket på Planeten. De har inga tankar på medlidande.

De är nu rädda. De kan till och med inte förlåta sig själva. De kan till och med inte älska sig själva. De bugar till sina falska gudar av pengar och makt och de är rädda. Så de kommer till dessa platser av lyx för att försöka fly undan, spenderar de pengar som de har kvar, för de vet någonstans inom dem att saker och ting håller på att förändras, vare sig de vill det eller ej. Detta är ett första på Planet Jord, dessa förändringar. De har hela tiden blivit sagda att det skulle komma en dag då dessa förändringar står färdiga, och de har bjudits in, och vara del av renässansen, den Gyllene Åldern, återvändandet till Ljus och Kärlek, vilket är var planeten startade, men de har förnekat det.

Ni vet alla vad förnekande är. Ni har alla förnekat det ena eller andra, här och där. Förnekande är när ni sätter motstånd mot något. Att välja ett annat fokus är inte förnekande, det är inte motstånd. Förnekande är när ni fokuserar på något och sätter upp ett motstånd mot det. Hmm! Ja, jag har just givit er litegrann av en grundkurs i ”Ja, jag kan” som Moder Sekhmet lär ut, så jag skall återgå till historian.

Dessa mörka hattar förlorar nu sin makt. Varför? Därför att ni alla nu är vakna. Ni strålar Kärlek, och ni strålar Ljus, och ni hjälper andra på planeten att göra samma sak. Det är som att ni sträcker ut en hand och ni säger, ”Kom nu Broder, kom nu Syster, kom nu mina kära, vi är alla en familj av En här. Vi är alla perfekta barn av Moder/Fader och vi har bara en väg att gå och det är upp”. Vi vet att det är lättare då ni tänker på en riktning, eller när ni lägger in en riktning i det. Det är tillbaka till Ljuset. Det är upp, upp och iväg ut ur denna 3D håla, ut ur smutsen, och in i Glädjen. Och även de högsta rikena inom 3D är härliga i jämförelse med de lägsta.

En del av de yngre generationerna av dessa familjer har försökt att göra något vid olika tillfällen, söner och döttrar, barnbarn. Ni känner till flygplanet som sköts ned över Long Island Sound – det är en gammal historia, det hände för länge sedan. Dessa typer har så lite medlidande för sig själva, eftersom de är uppväxta att inte ha något medlidande alls, för att klättra och klo sin väg framåt oberoende av vem de gör illa, även deras egna barn och barnbarn, detta flygplan sköts ned, och ombord fanns dessa underbara som hade vaknat upp tillräckligt att de skulle åka till Europa och berätta sin historia om de som kontrollerar. Nå, de som kontrollerar kunde inte låta detta ske, så de dödade sina egna, och detta är vanligt hos dessa typer. När någon börjar se ut som om de kommer att berätta för någon så går de omedelbart miste om sin mänskliga kropp, så är det och så har det varit tills nu.

Så, låts oss se på den Ljusa sidan! Låt oss resa oss upp och bort från döden. Det är där som en del av dem har varit, och det är där som en del av dem fortfarande vill vara. Kan ni tänka er att vara så motsatta till förändringar att de gör det som vi just har diskuterat? I vilket fall som helst, så är en del av dem fortfarande där. Men se, skeppet som flyger upp och iväg kommer att åka utan dem, och inte bara det. Ni har hört om de stora Mästarna Tara och Rama hur de berättar vad de har hört, men det görs med Kärlek, och med det högsta av Ljus. Det görs mot de mörka hattarna med deras tillstånd, denna upplösande av dem och deras själar, om det är absolut nödvändigt. Om de hellre gör detta i deras motstånd, så kommer deras begäran att uppfyllas och gissa utav vem?

Nå, det är Moder Sekhmet. Hon och vi, och ni, Älskade, gör allt som är möjligt, mänskligt och omänskligt, för att sända ut vibrationer av Kärlek, Förlåtelse och Tacksamhet, vi tackar dem. De har visat er Ljuset. I mörkret har de visat er Ljuset och medlidande och samtidigt står de fortfarande i motstånd.

Saker och ting rör på sig trots detta. Ja, vi vet att det finns en viss förbindelse mellan en del av de Jordliga som hänger och en del av skakningarna och så vidare. Vi har hela tiden sagt att Moder Gaia behöver göra en del förändringar och förskjutningar, så att hon kan lyftas upp med er, eller ska vi säga så att ni kan lyftas upp med henne. Frukta inte detta. Skicka Kärlek. Det är inte som om att slänga en människa in i Pele vulkanen kommer att stoppa vulkanen från ett utbrott. Det är bara en saga. Det är Kärlek och vibrationerna av Kärlek, höga vibrationer. Det är vad som håller Moder Gaia så lugn som hon möjligtvis kan vara medan hon fortfarande utför sina förändringar.

Och vi skall berätta något annat. Vi tillät förstörelsen av Christ Church och andra platser på den södra ön av New Zealand, för vi vill att ni och hela världen vet hur långt de kommer att gå. Tänk er, de vill ha ön som en tillflyktsort, och samtidigt är de villiga att låta den förstöras eller att förstöra den, samma sak. Kan ni tänka er det? Det är hur obalanserade de är, och hur djupt in i dessa program, att de skulle förstöra just den platsen som de vill åka till, och vi lindrade skadan om ni nu undrar. Hela ön skulle kunnat ha gått under, eller uppslukats i en tsunami.

Nå, detta var del av det hela. De tänkte att om de kunde svepa den ren från alla sina invånare då skulle de säkerligen få den. Nej, därför att rösterna i världen kallar på Kärlek och Frihet, och de säger till dessa; ”Det är slut med er, helt och hållet; ni kommer inte att kontrollera mera; ni kommer inte längre att säga till överhuvuden, och senatorer, och parlamentsledamöter, och domare, och presidenter och premiärministrar och kungar och drottningar, vad de skall göra! NI kommer inte att regera bakom scenen, och förresten så är ni inte längre så hemliga. Alla känner till namnen Rothschilds och Rockefellers som en del av dem. Nå, Koch bröderna börjar nu också att bli kända. Skicka dem kärlek!

Alla hör nu historian om hur Koch bröderna nästan helt på egen hand – nå, de hade några stycken kompanjoner, att kalla dem vänner är inte helt riktigt, då i själva verket så kommer var och en av dessa människor, som vi har sagt, inte bara döda sina egna familjemedlemmar, de tvekar inte inför att förgöra sina vänner, då det gäller deras mänskliga liv. Så, vi kallar dem bara några kompanjoner, några partners i mörkret kom samman, och på grund av att de trodde att när de gjorde så skulle de verkligen ta över, och de skulle få alla pengarna i världen och så satte de igång med att spendera mycket pengar som de i normala fall inte skulle, för att köpa upp olika val i USA; för att låta de slavdrivna fabrikerna utanför USA rulla på, medan amerikanarna var hemlösa, frysande, och inte hade tillräckligt med mat att äta. Och sedan köpte de helt öppet, och vi säger det helt öppet och klart – de köpte in Tea Party till sina positioner, de gav dessa pengar till Tea Party kandidaterna.

Oberoende av hur högt idealen hos Tea Party kandidaterna var eller är så köpte de dessa val, så att Tea Party kandidaterna kunde vara deras nyaste marionetter. Nå, i vissa fall fungerar det, som han som heter Walker i Wisconsin, och vissa fall inte så, för det finns många, många Tea Party kandidater som tänker efter och de säger, ”Vänta ett tag, detta har gått allt för långt; vapen är inte svaret; att förstöra medelklassen är inte svaret; att avsluta programmen som är på plats för att förhindra det och utan dem så kommer miljontals mer att falla i fattigdom, det är inte svaret.” Och de börjar röra sig bort ifrån detta program, och ni kommer att höra mer och mer om dem.

Och koalitioner skapas som inte är partiinriktade. Detta är nu mycket viktigt, då ni vet att politiska partier finns runt om i världen, och spelet som dessa har fört och för är att de har stött båda sidor. Ni alla vet att de stödde båda sidor under Andra Världskriget. De stödde Hitler lika mycket som de stödde de Allierade. Enda anledningen till att Allierade Arméerna till slut vann var att Hitler började visa tecken på att vara så långt kommen, att han började röra sig bort från deras kontroll. Han opponerade sig lite mot de saker de ville att han skulle göra. Och eftersom Hitler var kraftfull då det gällde ritualer, metafysik och mer, så bestämde de sig för att det var bästa att låta de Allierade vinna. Men de Allierade fick betala ett högt pris. Och till och med nu så har en del av dem samvetskval angående de bomber som de fällde, dödandet som gjordes, även om de var era förfäder som gjorde det.

Ni gjorde ett storartat arbete! Släpp det! Det är vad vi är här för att säga till er. Ni måste slappna av, och få era sinnen bort från ett aptänkande sätt. Slappna av och hitta den där inre Friden, vilket är vad sammankommande av det total av vad ni är. Ni är så vackra, mina Kära! Det finns ingen anledning för er att känna er instängda i någon låda av 3D längre. Och vi står i fullt stöd till var och en av er. Vi är med var och en av er, och vi ber att ni alla kallar på oss i era meditationer, eller bara när ni kör längs gatan om ni så vill.

Be att få känna ett litet pirr. Se upp mot molnen, och när ni ser några som ni vet verkligen är skepp, säg hej! Kom ut ur ert hus de dagarna som det finns vackra molnskepp, eller även när inga moln är synliga. Ni vet, när det verkligen inte finns några moln, så är det då som de små snabba ilar snabbt över skyn och de är vanligtvis silver färgade. De reflekterar Ljus. Kommunicera med dem. Be dem att stanna för ett ögonblick, och då gör de så, och mestadels så försvinner de på bara ett ögonblick mitt framför ögonen på er. Vad de gör är ett par räta vinklar svängar och så för de sig upp lite högre i högre dimensioner.

När ni ser Star Trek filmerna, och Stjärnorna Krig – kom ihåg Han Solo och hans storslagna skepp (Millenium Falcon)! Varp fart! Vad tror ni att det är, om inte en förflyttning till en lite högre dimension, så att skeppet bokstavligen försvinner från skärmen för de som tittar, såvida inte skeppet som tittar inte också går in i varp fart och då kan jakten påbörjas igen.

Men vi är inte här för att tala om äventyr på Stjärnornas Krig. Vi är här för att säga till er alla att ni har en plats på skeppen om ni så väljer, ni har alla en plats på den Upplyftna Jorden om ni så väljer, och ni kan göra bådadera. Ni har uppdrag, och ni vet alla vad era uppdrag är, eller i vilket fall som helst vet ni att ni är här av en anledning och för ett ändamål, och den stora bilden av detta – vi kan summera det för alla – är att vara en del av detta, för ni kom NU för detta. Och ni kom för att komma samman, ni kom för att finna varandra, ni kom för att förena er med varandra, och ni kom för att ta hand om vad det nu var som ni hade i bagaget för att klaras ut. Vet ni att varje gång en av er för sig till ett sådant högt tillstånd, hög dimensionalitet, vet ni vad som händer? Ni betalar förskott så att andra i hela världen och Universum långt borta får det till godo.

Ni är underbara, vår Familj, och vi kan inte säga tillräckligt ofta hur mycket vi älskar er, och hur vi uppskattar ert Mod och er ihärdighet, och ja, ert Tålamod. Ja, vi vet att från ett mänskligt perspektiv så kanske ni säger ” Jag är en otålig person, när skall allt detta hända?! Och sedan hör ni, ”Inga datum”. Men skratta och fnissa när ni nu hör detta, för datumen kommer inom synfält snabbare och snabbare. Titta på er mars kalender. Titta på imorgon. Himmel och pannkaka, den nionde vågen! Titta på datumet för Vårdagsjämningen och se hur nära det är till fullmånen. Det kommer att bli en helg! Det finns så många energier av Kärlek och upplyftande som kommer till Planet Jord just nu att i själva verket så är allt vad ni behöver göra att bara öppna era hjärtan litegrann mer och så kommer det inrusande, inte mer än vad ni kan öppna inom era fält av energi, men det kan liksom parkera i neutral. Det är som gåvor som kommer så fort att ni inte behöver bry er om att räkna dem. Ni kan låta en del av dem vara oöppnade. Ert högre självt kommer se till att ni bara öppnar de för vilka ni är redo, i varje ögonblick, det som ni är redo att verkligen använda och dra nytta av. Det är nu inte en tid för er att bli överhopad.

Ibland, och vi bara nämner detta, så är det möjligt att göra alltför mycket. För det mesta så påverkar det er fysiskt. Det är därför som vi föreslår, att en del av att bota Upplyftningssjukan är att ni får extra mycket sömn, då er fysik förändras så mycket. Känner ni ibland det där surret, kommunikationen av kristallerna, det kristallina nätet, det Kristallina Ni? Det är en hög känsla, det är mycket upplyftande, och ja, och det kan ge ett litet pirr ibland. Svara, tala till er själva, O, Kära Kropp, vilken härlig dag det är då vi stiger ur sägen, och jag hälsar totaliteten av vem JAG ÄR. Och jag gläder mig att JAG ÄR mer kristallin än jag var när jag gick och la mig i går kväll. Tack för alla justeringar och inställningar, fininställningar och balanseringar som har getts till mig under natten. Jag tackar först mig själv och mitt hela lag av Guider och Utövare från Stjärnorna som har varit med mig. Och vi har rest tillsammans, och vi har uppnått mycket inom mina energifält! Och nu går vi framåt till denna underbara dag, denna dag av förändring, denna dag av upplyftande och denna dag att flyga högre!

Nå, ni kan göra något sådant om ni vill. Känns det inte bra? Och vi rekommenderar det under denna marsmånad, särskilt från nu och fram till fullmånen Detta är en tid för skapelse. Detta är en tid för vision. Detta är en tid för er att rida högt på dessa energier, att välkomna dem, att välkomna oss, och att vara samman i sådan lycka, i sådan Glädje och att veta Vem Ni Är, utan några tvivel, utan något motstånd till förändringar.

Och, om ni får en liten åtstramning i magen, så älska det. Bjud in ert ego återigen att komma in i ert hjärta. Ge er själv massor av tidsfördriv för att skapa er vision, för att kanske expandera på vad ni redan vet om ert uppdrag och ändamål här. Vad skall ni göra i nästa ögonblick för att göra verklighet av den visionen? Nu är tiden för att göra det, Mina Kära! Vad än det är, så ge det allt ni har. Ge det ert fokus och bjud in alla era hjälpare och guider. Bjud in Ashtar Command. Oj, Arkturierna vill verkligen vara en del av detta, därför att de hjälper mycket med det kristallina nätet för planeten, tillsammans med Kryon Gruppen, och andra, så hälsa det och var glädjefulla och skapa era visioner sätt er själva i detta kristallina tillstånd.

Om ni har kristaller på utsidan av er kropp så programmera dem att ytterligare förstärka ert upplyftande. Använd era trollspön, eller vad som helst – använd era händer, era spön, använd era hjärtan. O, Mina Kära, detta är månaden för självkraft – fortsätt med det, och efter fullmånen, vet det. Det är där för er att fortsätta bejaka, för energierna kommer att fortsätta att flöda in. Energierna kommer att göra det så, och mer och mer in Din kropp. Och av alla som kommer fram till Första April kommer ingen att bli lurad, kommer inte att bli lurad att tro att dessa förändringar inte händer, och att allt är hopplöst, ni vet, jämmer och elände, låt oss lämna detta bakom oss, och istället bli upplysta och vetande! Och ert tillfälle att skapa detta som sanning för hela Planeten blir bara större och större under varje nano-sekund som går. Ni undrar varför som vi är så passionerade, det är därför att vi är med er, Mina Kära. Och vi kan känna, vi kan känna er och era kärleksfulla energier, och vi vet att vi förenar oss när i detta, och vi vet att allt är Sanning och Glädje och Kärlek i alla våra varelser!!!

Om ni tittar på nyheterna så välsigna de som för er sanningen och skicka dem er Kärlek. De flyger högt. Förresten, vi förstår varför som Rama inte kom rakt ut och sa vem som han talade med. Vi kommer inte heller att göra det, men här är en liten notis. Han har ett ”O” i sitt efternamn, bara i fall att om någon undrade om det en del. Ok, det är verkligen cool, men det är glödhett, då det är energi, det är Kärlek som flödar. Så där har ni det, så nu vet ni. Och förresten, om Mäster Rama vill så skall vi be att tidslinjen utelämnas från manuskriptet som går ut, men för er här Familjen, ni kan få veta. Vi ska höra med honom och se vad han önskar. Detta är enormt, det är enormt. Detta är att komma samman i Enhet. Vi är alla En.

Nu, när det gäller de som inte är vakna så skall vi tilltala dem. De som är på Upplyftningsvägen, men inte är vakna, vet inte om det, och vill egentligen inte höra om det i detta ögonblick – detta är den stora månaden för dem. Man skulle kunna säga att vi marscherar framåt i Fred, fredligt. Vi gör Fredsmarscher. För de som är i förnekande, så sänd bara Kärlek, Medlidande, Förlåtelse och Tacksamhet. Vi tar hand om de andra kommunikationerna på vägen.

Vi kommunicerar med några som är som Walker. Han är bara en undersåte, kom ihåg det. Vi har tidigare sagt att St. Germain har några ganska intressanta sätt att försvinna. Han har energi och kapacitet att göra det. Försök inte på det. Försök i alla fall inte än. Så småningom kommer ni att kunna gå rakt igenom väggar. Kanske att en del av er redan kan, men ansträng er inte att göra så idag. St. Germain tar hand om det för er. Han har en känsla för drama, skicka honom bara kärleksfullt stöd, då han är där ute och gör många uttalanden just nu.

Ok, så ni har förstått bilden. Vi är en blandning förresten. Ni kanske hör att det är någon annan som delar denna röst, och det är helt ok. Vi är alla här. Vi är alla inom Kärlek. Och vi är så förälskade i er, och medskapar, kommer och ger av er tid och energi, även om ni inte flyger lika så högt som vi gör, men vi hoppas verkligen att ni tar till vara på vårt erbjudande. Vi vet att det är fritt och vi ber er inte ens att få ert bagage inspekterat. Bara hoppa ombord och flyg med oss!

Vi har mer att göra här. Vi kommer samman här för ändamålet att ge er än mer, och när vi så gör så kommer vi att än mer bemyndiga, era visioner, era intentioner, era skapelser, för att vara i harmoni, for att bli aktualiserad, och infriad, och manifesterad inom denna mycket korta tidsperiod. Kommer allt att kunna göras under mars månad? Inga datum, men kom ihåg vi marserar, ha ha, vi marserar och vi skall våras denna månad in i helt nya verkligheter, vilka kommer att bli högst njutbara för er!

För de som står emot förändringar, då de har varit i kontroll och vid makten, så kommer det att bli högst obekvämt. Och för de som kommer till er för att veta vad som händer och sker, ”Vad vet du som jag inte redan vet”, till exempel, och de som just nu skall vakna upp – det kanske är deras andra eller tredje eller någon, uppvakningssignal – men till slut kommer de att vakna upp och öppna sina ögon. Det kommer att bli, ”Ok, jag tycker om denna förändring, jag tycker om vad som händer här”. Det kommer att bli några tuffa ställen. Skicka lite Kärlek framförallt till de modiga själarna i Libyen och andra länder. En del av dem har inte flammat upp än. De vet inte att de kommer att börja samlas här, där och överallt runt om i världen, men vi ser hur de gör det, och det är en nödvändig del av processen. Det kallas renande och rensande. Det kallas kärlek, förlåtelse, vara medlidsam och tacksam. Det kallas låta den Stora Freden vara bakgrunden, fokus, vilket skriver protestprogrammet. Och gör inga misstag, alla som har stått för Fred genom alla tider på Planet Jord, är här, antingen i mänsklig form eller ej. De är här som stöd.

Ni själva, Mina Kära, har vid tidigare tillfällen stått för Fred i någon situation, om ni nu har varit ”Braveheart” eller ”Brave Mother”, så har ni stått för Fred. Så, välkomna dess välkända bekanthet, dess välkända upplyftande, och dess bekanta glädje i era hjärtan. När vi gör våra Övningar i kväll, vi kallar dem Fredsövningar, men vi skall flyga, så vi hoppas att ni alla är ombord och redo!

Jag är, Ashtar, med stor Kärlek, och med alla de kärleksfulla varelserna här i mitt sällskap, alla av oss från vad ni kallar rikena bland Stjärnorna, och Himlen, och planeterna bortom Jorden, ärar er och tackar er för att ni är har med oss denna kväll av Kärlek och Glädje. Och så är det, Älskade Familj!

Salut!
Ashtar
Susan Leland - www.Ashtarontheroad.com
Transkribering av Arnold Neal Troeh
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE