Followers

Labels

Wednesday, April 27, 2011

HUNGARIAN: Hilarion Heti Üzenetei Április 24 - Május 1


Sürgős Segélykérés erre a hétre, napi 9x!

Kedveseim,

Ahogy az energiák magas intenzitással árasztják el a Földet, normális napi tevékenységetek során, több köztes dimenzió közjáték közepén találjátok majd magatokat. Hirtelen azt veszitek észre, hogy úgymond “kikapcsoltatok” majd visszahoztátok magatokat a jelenbe. Ez annak a jele, hogy magas energiákat dolgoztok fel és hozzátok azokat fizikai testetekkel egyensúlyba. Fontos, hogy ezekben az időkben, megőrizzétek egyensúlyotok és a legfontosabb, hogy ráhangolódjatok a Felemelkedett Föld idővonalára. Minél többen tesztek így naponta, annál erőteljesebb energiák fognak ráhangolódni erre a valóságra és az együttes erővel megalkotott energiák segítik még több lélek felébredését és kezdeményezik, hogy mégtöbben elkezdjék keresni a Fényt.

Mindannyiótok fényrúdját képezi a magasabb Kozmikus energiáknak, amik keresztülhaladván fizikai testeteken, lehatolnak egészen a Föld kristálymagjáig. Köztetek és a Föld között egy nagyobb együttműködés folyik, ami miatt Földanya avagy Gaia Hölgye, mély hálát érez irántatok mindazért a külön erőfeszítésért, amit ezekben a kedvező időkben befektettek, kérve, hogy az Új Föld valósága megteremtődhessen. Őrizzétek meg magatokban mindig a békét, a szeretetet, az örömöt és harmóniát, mert ez a legfontosabb aspektusa annak, hogy magatokat a Földhöz tudjátok horgonyozni ezekben az időkben. Naponta erősítsétek meg, nyilatkoztassátok ki és kérjétek, hogy a tudatosság és Fény magasabb dimenzióiba átbillenjen a világ. Ez a legfontosabb dolog amit tehettek.

Legutóbb sokat haladtatok, hogy egyensúlyba kerüljetek Fennsőbb Énetekkel. Fontos, hogy arra összpontosítsatok, hogy felvegyétek a kapcsolatot Fennsőbb Énetekkel és ÉN VAGYOK Isteni Jelenlétetekkel. Kérjétek, hogy testetek fel legyen készítve arra, hogy nagyobb adagot képes legyen befogadni a Krisztusi Szeretet energiájából, ahogy az spirálalakban a Földre leereszkedik. Nyissátok ki szivetek ezen tapasztalat felé, és érezzétek át a teljesség örömét, a jóléttel való egyesülést. Kommunikáljatok szavakkal Fennsőbb Énetekkel, ha lehet naponta, hogy kiépítsetek egy kommunikációs kapcsolatot a Magasabb szintekkel, mert mint mindent, ezt is gyakorolni kell ahhoz, hogy parancsolhassatok agyatoknak és testeteknek.

Arra kérünk titeket, hogy ezen a héten naponta 9x nyilatkoztassátok ki a **Sürgős Segélykérést (lásd alul a fordítást). Ez segíti az új energiákat, hogy azok könnyebben és kegyelemmel telve vessenek horgonyt. Tudjátok, hogy ha így tesztek, törekvésetek ezerszeresére nől és mi a Felemelkedett birodalmak csatlakozunk hozzátok és az Angyalok fogják a melódiát hozzá dalolni. Ez a gyakori kinyilatkoztatás segíti előrehozni a változásokat és a bennetek lejátszódó tisztítási és átváltozási folyamat folytatódását. Minden az Isteni Rend szerint alakul. Kedveseim, a Nagy Munka folytatódik.

Viszlát a következő héten….

ÉN VAGYOK Hilarion


Forrás: 2011 Marlene Swetlishoff
Fordítás: Bella - http://www.galaktikusuzenetek.com/
**Sürgős Segélykérés

Isten elméjének fényességes középpontjából
Áraszd el fénnyel az emberek gondolatait,
Hagyd, hogy a Fény leereszkedjen a Földre.

Isten szívének szeretet középpontjából,
áraszd el az emberek szívét szeretettel,
hogy Krisztus visszatérhessen a Földre.

Isten akarátának középpontjából
Hagyd, hogy a cél vezérelje a kicsinyhitűeket,
A Mesterek által ismert és szolgált cél.

A középpontból amit mi emberfajnak hívunk,
Hagyd, hogy érvényesüljön a Szeretet és a Fény terve,
Hogy lezárja a kaput ahol a gonosz tanyázik.

Hagyd, hogy a Fény, a Szeretet és a Hatalom visszaállítsa a Tervet a Földön.

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE