Followers

Labels

Tuesday, April 19, 2011

SVENSKA: Hilarion 17-24 april 2011


Veckomeddelande från Saint Hilarion
Via Marlene Swetlishoff
April 17-24, 2011

Älskade Kära,

Tiden har nu kommit för att föra sig upp till nästa steg på stegen som är Upplyftningen. Det är dags att tända den inre ljusknappen inom er. Ni är alla Luminösa Varelser och ni strålar nu med en glöd, vilken överlagrar er fysiska kropp och kan upptäckas av de som har ögon att se med. Många av er börjar uppleva underbara synkronisiteter som äger rum i ert dagliga liv och många välsignelser från Källan kommer till manifestation för er. Detta är nu tiden för manifestation av allt som ni har önskat, vilket nu flyter in i era liv på underbara sätt.

Bestäm er för att skriva ned varje underbar händelse då de infaller varje dag, varje mirakel, oberoende av hur liten den förefaller. Vid slutet av en vecka så börjar ni att se hur många det faktiskt finns i er dagliga tillvaro, vilket ni kanske har tagit för givet. Runt omkring er så blommar och blomstrar livet med ny potential och möjligheter och Naturens överflöd för glädjande fram miraklerna av cykler av nytt liv och ny tillväxt för att välsigna er med sin skönhet och godhet. Lär er att vara mer i fas med Naturens rytm och ge tack varje dag för Hennes välsignelser. Vid början på en ny cykel av tillväxt så kommer givande av tacksamhet och erkännandet av Elementalerna, Devorna och Naturens andar att attrahera Varelser till er och ni kommer att lägga märke till många underbara förbättringar i era trädgårdar med grönsaker och blommor.

Lyft era huvuden mot Solen i ett tillkännagivande av dess livsgivande strålar av gyllene ljus och värme och ära månen då den skiner sina silveraktiga feminina strålar mot er i natten. Sök att lyssna och bli medvetna om de lekfulla energierna från vinden och luften då de söker att kyssa ert huvud på dess väg mot okända destinationer. Nytt liv föds i cyklerna av förändringar på Jorden, allt som var gammalt blir nytt igen och påbörjar sin dans av liv. Andas djupt och drick in sötheten av luften då den fyller era lungor och för sig enda när till ert rot chakra, håll denna söthet så långe som ni kan och andas sedan ut det kraftigt genom er mun till att ni har tömt allt. Detta kommer att uppliva er kroppselementarer med ny energi.

Mina Kära, då dessa dagar av enorma förändringar kommer till Jorden så håll ert starkt förbundna till er innersta Varelse genom ert hjärtchakra, för ert hjärta är nyckeln. Förena er emotionella kropp med frid och kärlek och maximera det naturliga upp och ned i Universum. Höj ert medvetande och fysiska form till en högre vibration som är förenlig med välmående, glädje och välstånd, och omfamna medvetandet av Enhet, vilket är medvetandet av helhet. Kom ihåg storheten av vem ni är och låt er briljans skina genom lensen av ert liv. Förena er med Universella principer och förkroppsliga medvetande i varje cell av er Varelse.

Ni är gjorda av underbart virke!! Tillåt er själva att uppleva och leka i energierna som virvlar och strömmar igenom er då ni rör er omkring, lägg märke till allt runt omkring er med medvetande. Öva er på att fokusera er på nu ögonblicket och lev era liv till fullo. Gör det till ett äventyr, Käraste.

Jag ÄR Hilarion

Marlene Swetlishoff – www.therainbowscribe.com
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE