Followers

Labels

Wednesday, April 27, 2011

ROMANIAN - VERY IMPORTANT MESSAGE FROM HILARION


Aprilie 24-May 1, 2011

Dragilor,

Pe masura ce energiile se revarsa cu o mai mare intensitate, va veti gasi experimentand multe interferente multi dimensionale, ce par sa aiba loc simultan cu activitatile voastre zilnice. Brusc veti realiza ca ati fost ‘departe’ si va veti readuce inapoi. Acesta este un semn ca voi procesati energiile mai inalte si ca le aduceti la o si mai mare aliniere in vehicolul vostru fizic. Este important sa va pastrati echilibrul in aceasta perioada si a va concentra asupra alinierii cu linia temporala a Pamantului Ascensionat este de o importanta primordiala. Cu cat mai multi dintre voi vor face aceasta zilnic, cu atat mai puternice vor fi energiile ce vor alinia aceasta realitate cu fiecare dintre voi, deoarece energiile voastre combinate creaza spatiul pentru un mai mare numar de Suflete sa se trezeasca si sa caute Lumina. Fiecare dintre voi este acum o coloana continua de lumina pentru energiile Cosmice ce trec prin corpul vostru fizic spre miezul cristalin al Pamantului. Exista o mai mare sinergie ce curge intre voi si energiile Pamantului si Mama Pamant/Lady Gaya este profund recunoscatoare pentru eforturile suplimentare ce sunt realizate pe durata acestor vremuri prielnice pentru a intentiona si a cere ca realitatea Noului Pamant sa vina in manifestare. Pastrati intotdeauna spatiul pacii, iubirii, bucuriei si armoniei in voi insiva, aceasta fiind cel mai inportant pentru a ramane ancorati in Pamant in aceasta perioada. Afirmati zilnic, decideti si cereti modificarea in dimensiunile mai inalte ale constiintei si ale Luminii sa aiba loc. Acesta este lucrul cel mai important pe care sa il faceti.

Munca de aliniere a voastra cu Sinele vostru Suprem merge mai departe si mult progres este facut in prezent. Este important sa va pastrati concentrarea asupra a aduce Sinele vostru Suprem la o Mareata Prezenta EU SUNT. Cereti ca si corpul vostru sa fie pregatit sa primeasca o mai mare cantitate de energie a Iubirii Cristice, pe masura ce aceasta coboara in spirale pe Pamant. Deschideti-va inimile spre aceasta experienta si simtiti fericirea implinirii, a integrarii si a bunastarii. Comunicati verbal cu Sinele vostru Suprem, este posibil, zilnic pentru a stabili o comunicare cu nivelele mai Inalte, deoarece, ca orice altceva, voi trebuie sa va cultivati si sa va antrenati mintile si elementalii trupurilor voastre pentru a va respecta aspiratiile.

Noi va cerem sa realizati zilnic “Marea Invocatie”, pe durata acestei saptamani, de noua ori de fiecare data. Aceasta va va ajuta sa ancorati noile energii cu o mai mare usurinta si gratie. Sa stiti ca facand aceasta, eforturile voastre sunt multiplicate de mii de ori si noi cei din planurile Ascensionate ne alaturam voua, si Ingerii canta notele ce vor aduce alinierea cu Centrul Galactic. Permiteti-va sa simtiti binecuvantarea acestor vremuri ale schimbarii si permiteti ca purificarea si transmutarea sa continue in voi insiva. Totul se afla in Ordinea Divina, Dragilor, Marea Munca merge mai departe.

Pe saptamana viitoare…
EU SUNT Hilarion


Marea Invocatie

 Din punctul de Lumina din Mintea Lui Dumnezeu
Fie ca Lumina sa izvorasca in mintile oamenilor
Fie ca Lumina sa coboare pe Pamant.


Din puctul de Iubire din Inima Lui Dumnezeu

Fie ca Iubirea sa izvorasca in inimile oamenilor

Fie ca Christos sa se reintoarca pe Pamant.


Din centrul in care Vointa Lui Dumnezeu este cunoscuta

Fie ca rostul sa ghideze micile vointe ale oamenilor-

Rostul pe care Maestrii il cunosc si il urmeaza.

Din centrul care noi il numim rasa oamenilor

Fie ca Planul Iubirii si al Luminii sa se desfasoare

Si fie ca acesta sa inchida usa unde raul salasluieste.


Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea sa restaureze Planul pe
Pamant.


Translator - Sorin
SOURCE:

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE