Followers

Labels

Friday, February 27, 2015

Croatian -- Lady Nada: Naše liječenje, a sada oslobođenje od kabale 23. veljače 2015Lady Nada: Naše liječenje, a sada oslobođenje od kabale

23. veljače 2015

Kanal: Kathryn E. MayNada:

Pozdravljam vas, ljubljeni. Želim najprije zahvaliti svima vama koji ste mi poslali svoju ljubav i dobre želje dok sam bila obnavljana od strane briljantnog medicinskog tima koji me je vratio natrag u život. Zauvijek ću biti zahvalna i zauvijek ganuta u najdubljem dijelu mog srca ogromnim valovima ljubavi koje sam osjetila od mog voljenog Sanande, moje braće i sestara Društva Neba, našeg veličanstvenog Oca/Izvora, a posebno od svih vas koji čitate ove poruke. Vi ste briljantno napredovali na svom putu, uklanjajući "mračne stanice", gradeći zažarene stupove portala mira (mi se cerekamo svaki put kad kažemo to jezično uvijanje), i podižući svjetlosne vibracije na terenu.

Vaša energija ljubavi osjeća se u nebesima, podižući naša srca i čisteći tamu koja je okruživala Zemlju tisućama godina. Ja sam ispunjena radošću gledajući ogromni napredak koji ste napravili na terenu da bi pomakli vagu na stranu svjetla, uvijek sve jači i predaniji u svom radu na Svjetlu.


To je napravilo takvu razliku kad ste nam poslali svoje energije pune ljubavi. Mi radimo vrlo naporno u vaše ime ovdje u Hramu Svjetlosti s neposlušnicima koji su kontrolirali kabalu stoljećima. Vaša svjetlosna energija pomaže neutralizirati vibracije bijesa i straha koje zrače, učvršćujući sve što radimo, stvarajući sinergiju između nas koja raste u moći svaki dan.

Još se nisam vratila u puno radno vrijeme kao drugi, koji rade danonoćno. Ja još uvijek primam iscjeljujuće sesije, dok se moja suština obnavlja, a integritet mojih energija dobiva na snazi. Reći ću vam nešto o čudesnom tretmanu koji sam dobila tijekom mog oporavka.

Kao što mnogi od vas znate, bila sam izravno pogođena skalarnim oružjem, usmjerenog na Sanandu i mene i ostale koji predstavljaju Društvo Neba kad smo pristupali sastanku na kom smo trebali prisustvovati da pregovaramo o mirnom odlasku kabale s planeta Zemlje. To je bila vrsta snažnog i vrlo opasnog oružja, potpuno zabranjenog u multiverzumu zbog njegovog potencijala da uništi duše. Dopustite mi da naglasim - ono ubija dušu, ne samo tijelo.

Samo Bog ima pravo stvoriti dušu, a samo rijetko u povijesti svemira, ako je bilo potrebno, da otopi dušu. To sigurno nije ničija nadležnost da se miješa u taj proces stvaranja. Vi učeći ovu lekciju na Zemlji ste otkrili koliko je opasno i ludo odvažno ekserimentirati s genetskom modifikacijom usjeva i kloniranja životinja. Ništa - apsolutno ništa dobro ne može doći od takvih arogantnih i mračnih praksi, bez obzira koliko rječito su namjere prikrivene.

Dopustite mi da kažem nešto o posljedicama tog napada koji je oštetio moje biće. Dragi moji prijatelji i voljeni umotali su moje rastrgano svjetlosno biće i odnijeli su me na liječenje na brod gdje je medicinski tim počeo raditi doslovno da me opet sastavi. Sananda je danima sjedio sa mnom dok sam bila pri svijesti i u nesvijesti, svjesna samo tima punog ljubavi koji me okružuje. Oni su koristili tehniku koja se prakticirala samo povremeno u našoj povijesti, jer mi, Viša Sebstva, rijetko smo bili izloženi takvoj vrsti nuklearnog oružja u višim dimenzijama. Međutim, eksplozija nuklearnog oružja na planetu i u svemiru potencijalno može izazvati užasna oštećenja duše kroz dimenzije, kao što smo doživjeli tijekom uništenja Maldeka i propasti Atlantide. To je razlog zašto je Zemlja u karanteni od tada, kojoj je zabranjena sva galaktička razmjena u višim dimenzijama.

Otac/Izvor, koji je izveo izvorni predložak za moju dušu, u početku je mogao dati ono što bi se moglo nazvati kosti suštine moje duše. Naravno, nakon milijuna godina, ja sam evoluirala i rasla kroz iskustva svih mojih inkarnacija, tako da on nije mogao stvoriti sve zamršene dijelove mene koje sam stvorila u sebi. To je bilo ono gdje mašta i predanost mog nevjerojatnog tima dolazi do izražaja.

U mom slučaju, imala sam sreću da sam imala inkarnaciju koja je radila tako intenzivno toliko godina da očisti sve ostatke ovog života i da ukloni sve mračne energije. Mi smo doista postali kao jedan. To je omogućilo timu da me obnovi koristeći DNK od Kathryn, njezina pohranjena sjećanja, i njezine bitne supstance, jer su tako identične s mojim. Ja sam bila ponovno obnovljena  s dijelovima duše njezinog bića, nekih elemenata od Sanande koji je bračni drug moje duše, i tragovi memorije iz Akasha zapisa.

Sada sam gotovo završila s mojim procesom obnove. Nekoliko praznina ostaje u funkcijama moje memorije, ali svi postupci restauracije su isplanirani i postupno se sprovode korak po korak. Sa svakom nadogradnjom osjećam kako postajem jača i više ja. Mi izvodimo sve moje programe, sinkronizirajući sve, tako da sam se vratila u besprijekornu integraciju.

Doista je čudo vidjeti inovacije i kreativnost što su naši dragi iscjelitelji i kreatori bili sposobni učiniti. Izmišljene su nove metode kad su se udružili; nove ideje su letjele zrakom; uzbuđenje i kreativnost dostigli su nevjerojatan vrhunac dok su radili na svima nama koji smo bili ozlijeđeni. Sananda je izliječen gotovo odmah, a ostali koji su bili ozbiljno uzdrmani, ali nisu doživjeli direktan pogodak, tretirani su s onim što bi se moglo nazvati eterično ljepilo, da bi ponovno stabilizirali i reorganizirali njihove molekule u njihovo prethodno stanje.

Svi su uzeli nekoliko dana odmora prije nego što su počeli raditi u Hramu Svjetlosti, koji su u međuvremenu stvorili graditelji i arhitekti Svjetlosti. U roku od tjedan dana - u vremenu određenom za krajnji rok dušama kabale da će biti odvedene u Hram - sve je bilo spremno i na mjestu. Kao što znate, one su odvedene u Hram, i ponuđen im je pristup intenzivnom reprogramiranja za uklanjanje stanica spavača i čišćenje najmračnijih misaonih formi koje su nosile. One su onda bile dovedene, ali samo kad su to naredile same sebi, na 5-tu dimenziju zbog njihovog vrlo teškog procesa revizije.

Oni od vas koji se možda osjećaju izostavljeni, ili bi željeli imati takav program za sebe, moraju shvatiti da vam je dano upravo to, u blažoj, bogatijoj formi tijekom godina. To je knjiga "Tko treba Svjetlo?", poruke "Kad me je bog uštipnuo za prst" i najnoviji napisi od Majstora koje dobivate iz dana u dan i iz tjedna u tjedan ovdje, isporučene svakome tko ih traži, više godina. Radi programi za uklanjanje mračnih stanica i poruke su samo najnoviji darovi koje ste dobili da bi se ubrzao vaš razvoj i donio mir. Vidite, besplatno ste dobili poseban, jasno organiziran program da bi vam se pomoglo u uzašašću. Vi ga samo trebate u cijelosti koristiti, otvorena srca, i vi ćete dostići razinu daleko iznad svega što radimo s mračnima.

Program koji je razvijen za mračne ne samo da se obraća njima. Njega je uspostavio Otac/Izvor, uz pomoć nas i naših kolega na terenu, da bude što je moguće najmoćniji i program brze terapije, da bi se optimizirala šansa svake duše da se probudi i odabere Svjetlo. To je, koliko dar za sve vas, toliko posljednja prilika za njih. Kad na kraju zvono zazvoni, vaši životi će se ogromno promijeniti. Mračni teret pod kojim ste živjeli počinje se otapati, jer najmračniji, najveće ubojice i neposlušnici će otići. Oni koji će ostati ovdje u tijelima biti će duše čiji je kvocijent svjetla veći od 15%, a oni koji su već otišli u Svjetlo da završe svoju reviziju, vratit će se kao potpuno svjesni svjetloradnici. 

Svatko tko nije postigao stabilni svjetlosni kvocijent od najmanje 15% će biti otopljen u moru Svjetla, a svatko tko se kasnije spusti ispod te razine slijedit će mu isto. To je milosrdan i blagi kraj zlobnih, neljudskih i ustrajnih postupaka uništavanja. Samo oni koji se odluče za opciju da odbiju Svjetlo završit će svoj život ovdje, ne samo kao inkarnirana bića nego i kao duše. Cijeli svemir će biti pošteđen bijede bavljenja s tim mračnima.

Oni svjetloradnici koji su se podesili na najviše dimenzije postati će svjesni energetskih uzoraka i koliko duboko oni utječu na svaki vaš uzdah. Kabalci su postali stručnjaci u stvaranju svih toksičnih oblika psiholoških, duhovnih i fizičkih otrova. Vaše poznavanje chemtrailsa dalo vam je samo uvid u dalekosežne tehnologije koje su bili spremni koristiti. Fizički učinci su poražavajući za ljudsko zdravlje, reprodukciju i starenje, ali psihološki učinci su još mnogo razorniji. Mračne misaone forme stalno stvarane i hranjene u energetskoj atmosferi koja okružuje Zemlju imale su učinak paraliziranja većine stanovništva. To je brana koja zahtijeva veliku snagu i prisutnost uma da bi se izdržalo.

Mi radimo sada sa svima vama da bi vas zaštitili od štetnog djelovanja tih misaonih formi. Morali smo pojačati naše napore, jer najmračniji u Hramu Svjetlosti bjesne na Svjetlo, šaljući valove osvetoljubivosti i prezira u vašu dimenziju. Oni ciljaju na sve koji hodaju planetom, ali posebno svjetloradnike. Vama se dopušta da osjetite maleni omjer kisele tame koju oni proizvode, tako da točno možete uočiti što je problem i shvatiti zašto je Očeva intervencija potrebna. To je tmurno vrijeme naše povijesti, ali njemu će uslijediti veliko olakšanje, a nakon pauze za molitvu i povezivanje jednih s drugima, mi ćemo ići dalje, jači i radosniji nego ikad prije.

Rekla sam vam da postoji rok za sve duše u Hramu kada trebaju napraviti svoj izbor - Svjetlo ili rastapanje. Taj rok je utorak, u 12:00 sati istok, 24. veljače 2015. Opet vas podsjećam: to nije kazna. Svatko tko želi da mu se oprosti i da se vrati u krilo Božje obitelji biti će dobro došao natrag i poslan na intenzivnu reviziju i restauraciju, ali tu neće biti polovičnih mjera za ovu grupu. Oni moraju postići 100% svjetla u njihovim mentalnim, duhovnim, fizičkim i emocionalnim tijelima prije nego što se budu mogli vratiti.

Ovaj plan je pošten u najdubljem smislu riječi. Slobodna volja je apsolutno očuvana i poštovana. Milostivo i ljubazno postupanje će se nastaviti za sve koji naseljavaju Zemlju. Onima koji su planirali teške živote, uključujući i određenu količinu patnje, biti će dopušteno da rade po tim odabranim izazovima kao što njihovo Više Sebstvo dirigira.

Oni koji još uvijek zadržavaju veliki kvocijent tame biti će slijedeća grupa koja će biti tretirana u novoj fazi intenzivnog programa rehabilitacije. Ništa neće biti prepušteno slučaju, a niti jedan džep tame neće biti ostavljen da raste i cvijeta kao što je rak na planetu Zemlji.

Jašite na valovima s nama, voljeni. Obratite pažnju na promjenjive energije, ne samo na mnogo očitije vijesti (koje se još uvijek izvode na prethodnim mračnim uzorcima), i gledajte promjene svuda oko sebe. One su tu, ali vi morate podići svoju svijest kako bi naučili veću osjetljivost na istinu o tome tko ste i što vas okružuje.

Apsorbirajte energije pune ljubavi koje vam šaljemo, drago čovječanstvo. Kad otvorite svoja srca, i uskladite svaku čakru i podignete se na najvišu vibraciju za koju ste sposobni, vi ćete biti dio liječenja. Ono što će uslijediti biti će blagoslovljeno Svjetlo, zahvalnost i mir u svim gradovima i zemljama Zemlje, a protezati će se na multi-dimenzionalne kozmičke stvarnosti čiji smo mi dio.

Beskrajno vas volimo, i mi smo s vama bez prestanka. Pridružite nam se u Svjetlu i u molitvi dok završavamo ovo povijesno putovanje zajedno.

Ja sam vaša Nada, jača, zahvalnija i odanija ovom veličanstvenom Velikom planu nego ikad prije, zajedno sa svojim Sanandom i Društvom Neba.

Kroz Kathryn E May, 23. veljače 2015, 14:00, New York.No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE