Followers

Labels

Tuesday, February 24, 2015

Nederlands -- De Sirius Familieleden van Licht: “De Stroom van Onhulling neemt permanent toe.”


 De Sirius Familieleden van Licht:
 “De Stroom van Onhulling neemt permanent toe.”   

                                                     
16 febr 2015   
Geliefde  ‘Broeders en Zusters’ van de Aarde – wij verwelkomen jullie in de liefde en het licht van het Al-Ene Wezen – Wij zijn de Sirius Familieleden.  In deze dagen van jullie tijd -matrix gebeuren veel zaken en ontwikkelingen – die jullie helderheid in veel gebieden van het menselijke wezen brengen. Helderheid ontwikkelt zich nu – waar het licht van herinnering invalt en de schaduwen van het vergeten transformeren. Veel informatie en veel kennis – die voor jullie werden verborgen in het onbekende – onthult zich nu en de stroom van onthulling neemt geleidelijk aan toe.
Dit proces van onthulling is precies neergelegd – zodat jullie het kunnen begrijpen en de informatie kunnen integreren – omdat er hier veel is gebeurd – dat tegen de beperkingen  aanduwt van je voorstelling en zelfs erbuiten, in sommige gebieden. De planetaire matrix wordt nog gevoeld met afscheidende informatie – voornamelijk door de massa media. Hier is jullie oproep – geliefde aardezusters – om totaal in de liefde te blijven en om vergeving te brengen in het veld van Gaia.

Jullie zijn hier om juist dit te doen – terwijl je je voorbereidt voor je individuele ascentie en verder ontwaken in dat – wat past bij je ware kern. Wees heel zeker – dat Alles zich zal manifesteren in Goddelijke betekenis en dat Allen hun posities zullen vinden – zodat avatar en onthulling kan gebeuren met toenemende snelheid en met wijdverspreide uitbreiding. De bron zelf ondersteunt dit proces op alle niveaus en zendt genade en vergeving in ieder mogelijk gebied.
We vertrouwen erop dat Alles zal worden opgelost door liefde. Sta toe dat de liefde van je hart je verder voert en stel je de Nieuwe Aarde voor – op deze wijs zal alles zichzelf samenstellen op een wonderlijke manier. We danken jullie en zenden jullie onze liefde – onze sympathie en onze ondersteuning. Wij zijn de Sirius Familieleden.
In Liefde, Vreugde en Eenheid …. Shogun Amona   Vertaald uit het Duits door

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE