Followers

Labels

Friday, February 27, 2015

Croatian -- Sananda: "Prava panika" u Hramu Svjetlosti 16. veljače 2015Sananda: "Prava panika" u Hramu Svjetlosti

16. veljače 2015

Kanal: Kathryn E. MaySananda:

Kao što znate, mi radimo u Hramu Svjetlosti u gornjoj 4. dimenziji, koji je stvoren u svrhu prihvata mračnih duša koje se moraju odreći dominacije nad planetom Zemljom. Bilo je više od 5 milijuna duša koje su pristale doći u Svjetlo u srijedu 11. veljače 2015. Samo 72 sata kasnije, više od 250 tih izgubljenih duša prešlo je u 5-tu dimenziju. To je izvanredan podvig, s obzirom na oštećenja i pranje mozga koje su doživjeli tijekom mnogih života.

Ja ću vam dati cijelu sliku kako mi radimo. Arkanđeo Michael i ja, uz pomoć naših plamena blizanaca, Christine i Kathryn (s Višim Ja od Faith i Nade) vodimo iscjeliteljski tim. To znači da radimo danonoćno, uz pomoć tisuća Majstora i milijuna anđela. Neki Majstori su napustili svoje službe u drugim galaksijama i svemirima i došli su pomoći koliko god mogu. Sanat Kumara (vaš Bog Otac) je ovdje s nama na kratko vrijeme služeći njegovoj voljenoj Nadi, i da doprinese sa svojom vještinom u transformaciji mračnih emocija i misli. Njegov blizanac, Lady Venus/Majka Božja, odgodila je svoj rad u novom svemiru na neko vrijeme.

Možda će vas zanimati da saznate više o našim početnim i vrlo učinkovitim intervencijama s napaćenim dušama. Arkanđeo Michael došao je u brišućem letu, pojavivši se ogroman i moćan u svojoj plavoj lepršavoj haljini, štitom i srebrnim mačem podignutim visoko, i krilima raširenim preko trećine kaverozne dvorane. Dok su se zapanjene duše hrvale s nevjericom, priznanjem i strahom, pojavio sam se i ja, u prostim haljinama koje sam nosio kao Isus. Oboje smo lebdjeli iznad njih, isijavajući naše svjetlo po cijeloj dvorani, okružujući svaku dušu, a onda sam se spustio na pod da bih pogledao svaku dušu koja pati, nježno ih dodirujući kad je to bilo potrebno. To je početak sesije iscjeljivanja. Mi to nazivamo "šok i strahopoštovanje".Nakon što smo pridobili njihovu pozornost, nastavili smo sa sesijom, osobno razgovarajući sa svakim bićem, usmjeravajući naše svjetlo na svakog od njih. Pridružile su nam se legije anđela i Majstora, tako da svakom može biti pružena individualna briga i pažnja. Tako smo proveli nekoliko sati, a zatim smo napravili kratki predah kako bi oni mogli apsorbirati naučene lekcije. Mijenjali smo početnu prezentaciju za svaku sesiju. Ponekad će se Majka Marija i Rafael pojaviti gore, ili parada mudraca (prikazujući vaše voljene Majstore, naravno) ili će se ogromni zbor anđela materijalizirati iznad njih.

Na kraju dana, bili su svjedoci pojavljivanju Izvora, također u lepršavim haljinama, okruženi gotovo zasljepljujućim bijelim svjetlom, koje ih umiruje i tješi i potiče ih da otvore svoja srca i umove kako bi doživjeli najveličanstveniju avanturu svog života. On je čak pričao viceve o cijelom čudesnom procesu s kojim se suočavaju. To je neodoljivi poziv da se pridruže Svjetlu, iz naše točke gledišta, ali, naravno, za to su potrebna ponavljanja i uvjeravanja da bi se podigle njihove vibracije.

Mi koristimo poznate slike za komuniciranje s njima, da počnu otvarati svoju svijest za istinu da je život u Svjetlu stvaran, da su dobronamjerna bića, i da oni mogu uživati istu veličanstvenu povezanost s Bogom koju mi osjećamo. Za to je potrebno nekoliko sesija prije nego što se mogu čak i početi fokusirati na naše osobne komunikacije. Mi ih učimo Duhovnost 101 - temeljne istine o životu u višim dimenzijama, što većina njih nije doživjela kroz mnoge generacije. Oni moraju otkriti da je Bog doista milosrdan, da je opraštanje početak novog rasta, i da je Ljubav suština životne sile u cijelom Multiverzumu.

Ovaj proces čišćenja i podizanja traje oko sat vremena. Vrlo smo zadovoljni s promjenama koje vidimo kako se događaju u stavovima i razini razumijevanja najmračnijih duša na planetu. Nakon što se podignu u 5-tu dimenziju, jer su to oni koji su najmanje oštećeni već učinili, početi će njihov proces pregledavanja. To je onda kada ćete početi vidjeti učinke programa o ponašanju njihovih ljudskih tijela koja su još uvijek na površini.Tu već počinje snažan utjecaj njihovih kolega na one koji ostaju u "duhovnoj bolnici". Oni su zatečeni odlaskom nekih njihovih vođa, koji su otišli u više dimenzije. Naravno, oni ne zamišljaju ništa drugo osim užasa i poniženja. To će biti snažan dio programa kada se prvi "konvertiti" vrate da uvjere svoju braću da, ne samo da je sigurno krenuti u više dimenzije, nego da će oni zaista tamo naći Raj.

Svaki dan sve više duša Višeg Ja svjetloradnika dolazi da pomognu u ovom važnom poslu, donoseći svoje vještine i suosjećanje da unesu u ovaj monumentalni proces. Nikad prije u povijesti ovog multiverzuma nije bio takav projekt masovnog prosvjetljenja. Mi vas pozivamo, naša zemaljska posado, da nam se pridružite u meditaciji da očistimo zaostale mračne misaone oblike.

Sada je ovdje tiše. Grčenje i vrištanje iz prvih sati sada se smirilo, ali još uvijek postoje valovi straha i strepnja se oslobađa u atmosferu oko planeta Zemlje. Moramo otopiti ove vrtložne valove mračne energije, zajedno s mračnim energijama koje je proizvelo čovječanstvo na površini, kako bi ih se spriječilo da se opet ne bi zadržale, smjestivši se u srcima i umovima ljudi. Molim vas, pošaljite vašu Ljubav/Svjetlo da očisti ovaj put. Pošaljite ga kroz stupove svjetla u reciklirajuću rešetku, gdje će sve energije biti izglađene, smirene i otopljene u neutralnim energetskim česticama, građevnih blokova cijelog života.

Dok razgovaram s vama danas, 15. veljače 2015 godine, potočić duša koje napuštaju bolnicu da bi zakoračile prema gore u Svjetlo,  počeo se povećavati. Ogromni valovi svjetla od Stvoritelja i svih nas uništava njihovu krutu obranu. Neki su se opet počeli nadati, i uče zamišljati život druženja u ljubavi - jednu od najvećih i najvažnijih temeljnih želja duše koju mogu doživjeti na svakoj razini. Ova žudnja za ljubavlju i prihvaćanjem je poriv koji će na kraju sve njih odvesti natrag kući. Naš posao je da probudimo tu želju i da je dočekamo s ispunjenjem.

Ironično je da je ovaj projekt masivne rehabilitacije počeo s nepojmljivim napadom na nas, nakon što smo se dogovorili da ćemo se spustiti u niže vibracije da bi pregovarali s mračnima. To je bila zasjeda nezamislive arogancije i očaja, ali u konačnici će biti otkriveno cijelom multiverzumu da će svjetlo uvijek trijumfirati nakon svega.

S beskrajnom ljubavi, ja sam vaš Sananda, u službi Svjetla.

Kathryn E May, 15. veljače 2015, 19:30, New York.

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE