Followers

Labels

Tuesday, September 14, 2010

St. Germain - NEDERLANDS

Het zal nog enige tijd lijken of alles hetzelfde blijft, maar er zal een gebeurtenis plaatsvinden die alles zal veranderen. Jullie zullen zien dat dit de bekroonde manifestatie zal zijn voor de nieuwe manier.

En het is onze tijd. Het is tijd voor broeders uit andere rijken om te komen en bij jullie te zijn; tijd voor wezens van andere plaatsen, plaatsen ver weg om jullie de hand te schudden, jullie te omhelzen in eenheid; jullie hebben de weg voor hen vrijgemaakt.
ST. GERMAIN groet de Vrijheidsstrijders
Door Zilanthrah, 11 september 2010Gegroet mijn Geliefde Vrijheidsstrijders! Ik groet jullie met geweldig nieuws. De verschuiving van de tijdperken gaat voort en jullie bevinden je in de frontlinies, mijn dierbare leiders van het Licht! Ons nieuws is dat wij op schema zijn en dat alles goed gaat.

Ik wil dat jullie standvastig blijven. Voorwaarts en opwaarts! Niet omkijken. Wat voor jullie ligt is het meest heldere Licht, de meest heldere van bereikte veranderingen. En de meest heldere beloning; de beloning van het weten wat jullie hebben bereikt.

Alles dat jullie hebben nagestreefd zal gebeuren. Diegenen die jullie meegesleept hebben naar beneden doen dat niet langer. De verandering die jaren geleden geïmplementeerd is is waarheid geworden en het is tijd voor jullie om een meer glorieuze veranderingen te zien!

Stel je je stoutste dromen voor. Doe wat je moet doen, maar boven alles, droom je droom! En draag jullie zwaarden hoog. Wij groeten jullie van onze kant en wij zouden willen dat jullie ons terug zouden groeten; in vrijheid, in broederschap en in de wetenschap dat het klaar is! Wij marcheren altijd verder en wij raden jullie aan hetzelfde te doen. Houd jullie hoofden opgeheven, omdat jullie alles gedaan hebben waarvoor je kwam. Wij suggereren dat jullie dromen in levende, magnifieke en levendige technicolor; manifesteer, met verrukking en plezier!

Jullie hebben magnifiek de weg geleid voor anderen; en zij volgen in jullie voetstappen. Er zijn vele, vele branches en groepen die zullen volgen. Deze menigten zullen hun zwaarden ook hoog houden. Er zullen menigten van nieuwe mensen zijn die naar voren zullen treden met nieuwe ideeën. Wanneer dit gebeurt, zal dat gemakkelijk zijn, omdat hen de weg is getoond door de besten van de besten. Jullie hebben niet alleen de weg voor hen vrijgemaakt maar jullie hebben het op een zodanige manier gedaan dat zij al bij zich dragen wat jullie energetisch hebben geleerd en verdiend. Zij hoeven niet te verduren wat jullie hebben verduurd, omdat wat jullie kennis al in hun zit. Zij zullen in staat zijn opnieuw te foerageren zonder door de loopgraven te gaan zoals jullie moesten.

Hiervoor danken wij jullie. Zij zullen jullie ook erkennen en danken als de tijd geschikt is.

Jong en oud zullen voorop lopen met nieuwe ideeën. Zij zullen in de rij staan, hun deel willen leveren en zij zullen dat met grote vreugde doen en met de diepste inspiratie en motivatie. Dit is onderdeel van wat jullie hebben gecreëerd voor de anderen die in jullie voetsporen zullen treden. Jullie zijn als de professoren van de hoogste leringen. En zij zijn als de studenten die met het grootste gemak naar voren zullen treden met hun talenten en vaardigheden; en met nederigheid en dankbaarheid voor jullie die het pad vrijgemaakt hebben voor hun vrijheid. Jullie hebben hen de vrijheid om te zijn gegeven! Wij groeten jullie. En wij prijzen jullie met de hoogste en grootste dankbaarheid.

Er is op dit moment een grote verandering in energie. Deze energie heeft de oude energie vervangen en gereinigd; de energie van gebrek, van verwarring, van de gevangen mens op zijn knieën. Er is geen reden voor wie dan ook om op dit moment te knielen. Het is tijd om jullie rug te rechten en vanbinnen te weten wat je bereikt hebt. Leun achterover en geniet van wat er gaat komen. Onderhoud jullie prestatie-energie. Het zal nog enige tijd lijken of alles hetzelfde blijft, maar er zal een gebeurtenis plaatsvinden die alles zal veranderen. Jullie zullen zien dat dit de bekroonde manifestatie zal zijn voor de nieuwe manier.

Jullie kunnen ervan verzekerd zijn dat dit zal gebeuren. Jullie kunnen ervan verzekerd zijn dat vrede en sereniteit de nieuwe norm zullen zijn. Geen stress meer. En ontspan, laat al je zorgen gaan, ben zorgeloos, omdat daarin grote vrijheid schuilt.

Als je een teen onderdompelt in de nieuwe, warme energie van vrede en overvloed, zal het aanvoelen als thuis. Je kunt er nu vrijelijk helemaal instappen, zonder zorgen over sterke stromingen die je meevoeren. Omdat dit jullie tijd is.

En het is onze tijd. Het is tijd voor broeders uit andere rijken om te komen en bij jullie te zijn; tijd voor wezens van andere plaatsen, plaatsen ver weg om jullie de hand te schudden, jullie te omhelzen in eenheid; jullie hebben de weg voor hen vrijgemaakt.

Vrede komt eraan. Voor iedereen. Vrijheid in alle aspecten van je leven komt eraan. Het is klaar; het is gemanifesteerd. Ontspan, leun achterover en geniet. Geniet van je vele zegeningen. Geniet ervan te weten wat je bereikt hebt. En vier de grootheid die jullie gebracht hebben. Alles dat je hebt doorstaan en geofferd; al het leed, alle zware lasten zullen wegglijden naar het verleden.

Het is voorbij en het is tijd ons te realiseren wat er gebeurd is; tijd om te begrijpen dat jullie dit gedaan hebben, mijn geliefden van het Licht. Samen hebben wij het tij gekeerd. Samen hebben wij de omkering bereikt van een planeet in nood, doodsangst en uiterste desillusie van de meest verschrikkelijke soort, naar een planeet die er klaar voor is om in de schoonheid en glorie van Liefde en Waarheid te staan die haar geboorterecht is.

Jullie geboorterecht van het Meesterschap dat jullie zijn en waarvoor jullie zo hard hebben gewerkt, is binnen handbereik. Droom jullie helderste nieuwe dromen.

Ik ben jullie broeder, Ik ben de Zoon van Vrijheid, St. Germain. En ik groet ieder van jullie mijn geliefden, standvastige strijders van onwankelbare ongekende kracht, integriteit en Liefde. Wij lopen samen in de droom van vrijheid.

Vertaling: Puk

Original site:http://www.starportearth.org/

Originals and translations of Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.com


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE