Followers

Labels

Wednesday, September 15, 2010

St. Germain - БЪЛГАРСКИ

За известно време все още ще изглежда, че всичко е същото, но ще настъпи събитие, което ще промени всичко. Ще видите, че това ще бъде върховно проявление на новите порядки.
И това е нашето време. Време е братята и сестрите от другите царства да дойдат и да бъдат с вас; време е съществата от други, далечни места да стиснат ръцете ви, да ви прегърнат в единство; вас, които разчистихте пътя за тях.

СЕН ЖЕРМЕН поздравява борците за свобода
Чрез Зилантра, 11.09.2010 г.


Поздрави, Любими мои Борци за Свобода! Поздравявам ви с великолепна новина. Смяната на епохите наближава и вие сте в челните редици, скъпи мои лидери на Светлината! Нашата новина е, че се движим по график и че всичко се развива добре.

Бих желал да останете непоколебими. Напред и нагоре! Не поглеждайте назад. Това, което предстои е най-възхитителната Светлина, най-възхитителните промени, извършвани някога. И най-възхитителната награда; наградата да знаете какво сте постигнали.

Всичко, за което сте се борили, ще се случи. Тези, които са ви повлекли надолу повече няма да го правят с никой. Промяната, осъществена преди години, ще настъпи и е време да видите още по-прекрасна промяна!

Представете си най-смелите си фантазии. Направете това, което трябва да направите, но преди всичко – мечтайте своята мечта! И дръжте меча си високо. Ние ви поздравяваме от нашата страна и бихме желали вие също да ни поздравите; в свобода, в братство и в знанието, че всичко е готово! Ние се придвижваме все по-напред и ви подтикваме да направите същото. Дръжте главите си високо, тъй като сте направили всичко, което сте дошли да направите. Предлагаме ви да мечтаете мечтите си в живи, великолепни и ярки цветове; проявете ги, с наслада и радост!

Вие ръководехте другите по чудесен начин по пътя и те сега следват вашите стъпки. Има много, много групи, които ще ви последват. Тези маси също ще държат мечовете си високо. Ще има множество нови последователи, които излизат напред с нови идеи. Когато това се случи, то ще бъде с лекота, тъй като те са били водени от най-добрите сред най-добрите. Вие не само сте разчистили пътя за тях, но сте го направили по такъв начин, че те вече носят в себе си това, което вие сте научили и спечелили енергийно. Те няма да трябва да търпят същото като вас, защото това, което вие знаете, вече е в самите тях. Те ще бъдат в състояние да си вършат работата без да се мъчат много по пътя като вас.

Ние ви благодарим за това. Те ще разберат и също ще ви благодарят, когато моментът е подходящ. Те ще бъдат млади и стари и ще ръководят с нови идеи. Те ще бъдат на разположение, желаещи да изиграят ролята си и ще го направят с голяма наслада и с най-дълбокото вдъхновение и мотивация. Това е част от онова, което сте създали за другите, които ще тръгнат по вашите стъпки. Вие сте като професори по най-висшите учения. А те са като студенти, които ще реализират своите таланти и умения с голяма лекота; и със смирение и благодарност за вас, които сте разчистили пътя на свободата за тях. Вие сте им дали свободата да бъдат! Ние ви поздравяваме. И ви предаваме най-силната си и голяма благодарност.

Сега има голяма промяна в енергията. Тази нова енергия е разчистила и заменила енергията на старото; енергията на липсата, на объркването, на лишения от свобода, застанал на колене човек. Няма причина някой да бъде на колене в момента. Време е да се изправите и да знаете вътре в себе си какво сте постигнали. Настанете си удобно и се насладете на това, което предстои. За известно време все още ще изглежда, че всичко е същото, но ще настъпи събитие, което ще промени всичко. Ще видите, че това ще бъде върховно проявление на новите порядки.

Можете да бъдете сигурни, че това ще се случи. Можете да бъдете сигурни, че мирът и спокойствието скоро ще се превърнат в норма. Не се стресирайте повече. А се отпуснете, позволете на притесненията ви да изчезнат, освободете се от тях, защото в това има голяма свобода.

Когато потопите пръста си в новата топла енергия на мира и изобилието, ще се почувствате у дома. Можете свободно да вършите работата си по пътя сега, без да се притеснявате, че силните течения ще ви отнесат. Защото това е вашето време.

И това е нашето време. Време е братята и сестрите от другите царства да дойдат и да бъдат с вас; време е съществата от други, далечни места да стиснат ръцете ви, да ви прегърнат в единство; вас, които разчистихте пътя за тях.
Мирът идва. За всички. Свободата идва във всички аспекти на земния живот. Това е направено, проявено е. Отпуснете се, настанете се удобно и се насладете. Насладете се на вашето блаженство. Насладете се на знанието какво сте постигнали. И отпразнувайте величието, което сте създали. Всичко, което сте изтърпели и пожертвали, всичкото страдание, всички тежки товари остават в миналото.

Всичко това е отминало и е време за осъзнаване на случилото се, време да разберете, че вие сте го направили, любими мои от Светлина. Заедно ние променихме хода на събитията. Заедно ние превърнахме една планета, която беше в беда, в агония от най-ужасното и абсолютно разочарование в планета, готова да застане в красотата и величието на Любовта и Истината, които са нейно рождено право.

Вашето рождено право върху Майсторството, което притежавате и за което работихте толкова усилено, е на една ръка разстояние. Мечтайте своите най-ярки нови мечти.

Аз съм ваш брат, аз съм Синът на Свободата, Сен Жермен. И поздравявам всеки един от моите възлюбени, непоколебими бойци за несметната и непоклатима сила, почтеност и Любов. И вървим ние заедно към мечтата за свобода.

Original Site

Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE