Followers

Labels

Monday, September 27, 2010

ST. CLARE - NEDERLANDS


Wij Zijn Gezegend


Zie humor waar je maar kunt.

En echt, wat is er in het leven dat je zo serieus moet nemen dat het zo een emotionele en fysieke stress veroorzaakt?

Jullie doen het.

Jullie hebben het Ascentiestadium bereikt en jullie zitten in jullie Ascentieproces
.St. Clare
Gechanneld door: Zilanthrah 22 september 2010


Gegroet, onze meest geliefde partners in dit Ascentieproces. Wij komen vandaag tot jullie omdat jullie de Volle Maan naderen. Besef je dat de inkomende toevloed van energieën specifiek komt voor de aanpassing van de veranderingen die jullie momenteel ervaren.

Nu jullie een nieuw stadium bereiken en klaar zijn voor het volgende niveau, wordt de toevloed van energieën gecoördineerd om te matchen met jullie individuele en collectieve stadia. En met de verschuivingen die in elk van deze stadia plaatsvinden, wordt de energie toegestaan zich weer te verhogen. Dus je ziet, het is geven en nemen tussen jullie en de energieën die jullie gestuurd worden vanaf verschillende plaatsen uit het universum, die oorspronkelijk van de Grote Centrale Zon komen en die hun weg hierheen zoeken via de verschillende coördinaten in het universum op hun reis naar planeet Aarde.

Jullie kunnen zelfs de volle maan vieren, eens per maand, als een feest van jullie verschillende stadia van initiatie en slagen. Jullie verdienen het zeer om de grote en vele veranderingen te vieren waar jullie doorheen gegaan zijn en waar jullie continu doorheen blijven gaan. Diegenen die niet beseffen wat er gebeurt hebben nog steeds geen idee, toch beïnvloed het elk aspect van hun levens. Als zij zich toch eens bewust konden zijn waarom zij zich voelen zoals ze dat doen, of waarom zij ervaren wat zij doen. Wat zou dat een zegen zijn!

Maar als jullie deze energieën ontvangen en jullie individuele en collectieve verschuivingen doormaken, maakt het wel de weg vrij voor hen om te volgen. Zij hebben geen idee wat er voor hen gedaan wordt. Alles wat zij hoeven doen is een vriendelijk woord te zeggen, naar een vreemde te glimlachen en elke dag een kleine dienst te bewijzen, welke een opening in hun bewustzijn zou creëren die hun vibratie zou verhogen en die continu hun vibratie zou blijven verhogen. Het is simpelweg zo dat er mensen zijn die ervoor kiezen niet te zien en niet te horen. Maar het is hun pad, wees wijs en laat ze, omdat het hun keuze is niet te glimlachen of hallo te zeggen. Het zit hem in deze kleine simpele dingen dat zij hun keuze kunnen maken. Als zij alleen eens wisten… zo simpel, toch, met hun keuzes creëren ze zo veel complexen voor zichzelf. Deze complexen lijken zich te keren naar anderen. Ze omvatten beschuldigingen, er wordt schuld gecreëerd; toch is het aan hen zelf. Heb hen lief op afstand omdat in het weerhouden van liefde voor deze mensen jullie jezelf liefde onthouden.

Diegenen die gezegend zijn met liefde in hun levens, zowel van een partner, kinderen, ouders en vrienden, zijn de meest gezegende van allen. En in deze tijden zeggen wij jullie dat de expressie van jullie Liefde voor diegenen om wie je geeft het hoogste is, omdat het toestaat dat de energie van liefde groeit en groeit. Het is als het doorgeven van een fakkel in de handen van een geliefde. Zij kunnen deze weer doorgeven in de handen van iemand anders. Hiermee wordt liefde versterkt. Ze groeit, breidt zich uit en verspreid zich. Zie haar gedragen worden in de huidige straalstroom, in de golven van de oceaan die gedragen worden van kust naar kust. Jullie weten dat het meest belangrijke Liefde is.

De toeloop van energie die jullie nu gebracht wordt is er een van zo een grote Liefde, een liefdesenergie als nooit tevoren. Het is voor jullie; omhels de Liefde die tot jullie komt van de meest hoogste van plaatsen, omdat het de expressie is van de meest Magnifieke. Deel het, laat het zien en geef het door. Door het te erkennen stuur je het terug naar Alles Dat Is.

En het meest belangrijke, heb jezelf lief voor de goedheid die je bent. Heb jezelf lief voor de fouten die je zo serieus neemt. Ben niet te serieus in deze tijden en weet dat dat je door moeilijke tijden heen helpt. Zie humor waar je maar kunt. En echt, wat is er in het leven dat je zo serieus moet nemen dat het zo een emotionele en fysieke stress veroorzaakt? Herinner je de cirkel van het leven; die kan nooit gebroken worden. Het draait als het wiel die de Grote Centrale Zon is. En jullie zijn dat waaruit die grote wiel van leven is opgebouwd. Jullie onderdeel in belangrijke veranderingen die regelmatig terugkeren is onvergelijkbaar.

Jullie doen het. Jullie hebben het Ascentiestadium bereikt en jullie zitten in jullie Ascentieproces. Is dat niet iets om te vieren? Het maakt niet uit hoe bedroefd jullie je voelen, het maakt niet uit hoe tragisch de staat van jullie planeet en de staat van leed van de mensheid ook mag lijken, weet dat jullie planeet en jullie gezegend zijn met de Ascentiereis. Hoe pijnlijk het soms ook kan zijn, het kan net zo vreugdevol, vredevol, overvloedig, hoopvol en liefdevol zijn. Omdat jullie allemaal de attributen van goddelijkheid in jullie zelf meedragen, kunnen jullie in jezelf reiken en ze te allen tijde bereiken, dus waarom zou je dat niet doen! Glimlach, lach, tap een mop, zelfs als je in je eentje bent. Lach erom, lach om jezelf. Herinner je hoe de vibratie van humor jouw energie verhoogt. En nogmaals, wij vragen jullie om alles te doen dat je energie verhoogt.

Ben gezegend, loop in het zorgende Licht en weet dat het gedaan is. Inderdaad, alles is goed. Negeer alle nieuwsrapportages die angst met zich mee dragen. Een leven op een planeet van angst is voorbij. Zeg het vaarwel. Creëer je eigen dagelijkse nieuwsrapporages met humor, met verheffing, met goede tijden.

Er is jullie een belofte gedaan, een belofte die gehouden is, een belofte die tot vervulling komt. Vergeet dit nooit.

Wij zien dat jullie af en toe van het pad afdwalen, sommigen vaker dan anderen, en dat is aan jullie. En dat is allemaal onderdeel van jullie keuzes. Soms lijkt het onmogelijk om niet van het pad af te dwalen. Dat is prima.

Wij beseffen dat jullie steeds minder van het pad afdwalen, dus je ziet, jullie hebben het gedaan. Zoals de tijd opgezet is in jullie dimensie, lijkt het of dingen zich voor eeuwig voortslepen. Dat zal veranderen. Jullie weten alles al wat wij hier vandaag vertellen, dus het is alleen maar een kleine herinnering om door te gaan en jullie hoofden hoog te houden. Kijk naar het licht en geniet van de momenten. Wend je tot ons voor zorg, wij zijn hier en onze wens is om jullie te dienen en assisteren op elke manier die wij kunnen. En wend je tot je geliefden, omdat zij speciale liefde en ondersteuning bieden aan jou.

Weet dat er een ongekend aantal wezens van verre plaatsen is die van jullie houden en die jullie reizen goedkeuren evenals wat jullie hiermee gedaan hebben.

Zie deze nieuwe energieën als de tijd van oude deuren die gesloten zijn en nieuwe deuren die zich hebben geopend zodat jullie kunnen creëren wat je wenst. Manifesteer een stoutmoedige realiteit van wat er gaat komen. Laat jezelf geen deuren openen die gesloten zijn. Neig naar de open deuren met kansen, omdat zij groot zijn en vol van de hele schepping. Het is aan jullie te kiezen wat jullie zien als je die deur opent en er doorheen loopt. In deze eindtijden is het een tijd voor begin. Neem alles dat goed is uit jullie nieuwe begin en houd ervan. Laat je liefde zien en omhels het via jouw liefde voor je eigen creaties.

Ik Ben St. Clare. Op dit specifieke moment was het tijd mij met deze persoon te verbinden om ondersteuning en comfort te bieden. Wij zijn ons ervan bewust en er blij mee dat anderen zich met deze woorden zullen identificeren. Alles is goed.


Vertaling: Puk

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE