Followers

Labels

Monday, February 3, 2014

Greek - Saludos de la Nave Alfa by KRIS WON




29 Ιανουαρίου 2014

Χαιρετισμούς από το Διαστημόπλοιο Άλφα!

Αμέτρητες αποστάσεις χωρίζουν κάποιους κόσμους από άλλους, αστέρια από άλλα, γαλαξίες από άλλους... Αποστάσεις ανυπέρβλητες για οποιαδήποτε ιπτάμενη μηχανή φτιαγμένη από τον άνθρωπο αυτού του πλανήτη. Και παρόλα αυτά, να' μαστε εμείς εδώ, ανάμεσά σας, συνυπάρχοντας μαζί σας, δίχως καν να το ξέρει η πλειοψηφία σας για την παρουσία μας εδώ μέσα στις κοινότητές σας,  στις πόλεις σας, στις αγροτικές σας περιοχές ή στα δάση, τα βουνά, ακόμα και μέσα στους ωκεανούς σας.

Ακόμα και σήμερα, και παρά τις αναρίθμητες περιστάσεις κατά τις οποίες κάναμε ορατή την παρουσία μας στο στρατό σας, στους εθνικούς και διεθνείς σας πιλότους, στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αστονόμους σας, όπως και σε άλλους πολλούς πολίτες που μας είδανε με τα μάτια τους να πετάμε πάνω από τις πόλεις, τις κοιλάδες, τα βουνά, τις ερήμους, τις λίμνες, τις θάλασσες και όλων των τύπων τους ωκεανούς σας..., παρόλα αυτά, διαπιστώνουμε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπινων όντων επί της γης ακόμη ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.

Λοιπόν, αυτό μας σπάει το ηθικό. Πώς θα αισθανόσασταν εσείς εάν ήσασταν στη θέση μας; Δε θα αναρωτιόσασταν με σκεπτικισμό και τα χέρια πάνω από το κεφάλι σας, «μα πώς είναι δυνατόν αυτό, παρόλα τα σημάδια στον ουρανό, τις αποδείξεις που έχετε από τα ραντάρ, τις φωτογραφίες και τις ταινίες που σας επιτρέψαμε να τραβήξετε από εμάς, και ακόμα δεν πιστεύετε ότι δεν είσαστε οι μοναδικοί κάτοικοι αυτού του αχανούς και σχεδόν ξένου έξω Διαστήματος;»  

Όπως και να’ χει, και παρά την εν γένει απογοητευτική έλλειψη ενδιαφέροντος από τους πολίτες της Γης, που νοιάζονται αποκλειστικά για τη τσέπη και τη βασική προσωπική τους ευημερία,  καθώς και του γεγονότος του ότι ακόμη παραμένουμε εδώ, εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την Ανάληψή σας.  Εκείνοι που πιστεύουν σ’ εμάς και έχουν την πρόθεση να θυσιάσουν μέρος από την ευημερία τους για το καλύτερο του πλανήτη, ώστε να απογίνει ένα καλύτερο περιβάλλον με μια όμορφη ποικιλία ζωντανών όντων που κατοικούν επάνω του, αυτοί ας μην ανησυχούν για την απάθεια και την έλλειψη ενδιαφέροντος της πλειοψηφίας των συνανθρώπων τους.

Εάν ο Διδάσκαλος Ιησούς ήταν να επιστρέψει πίσω στον κόσμο του σήμερα, δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία πως θα τον περιγελούσατε εκ νέου, και πως η κοινωνία σας της άρνησης θα τον εξευτέλιζε και θα τον βασάνιζε, μη έχοντας προφανώς κανένα ενδιαφέρον στο να αλλάξει ο κόσμος. Γιατί για ν’ αλλάξει ο κόσμος θα πρέπει να αρχίσετε να αλλάζετε τους εαυτούς σας, και μετά με την αλλαγή αυτή και τη μεταμόρφωση χιλιάδες κόσμου, που μετά θα γίνει εκατομμύρια, να οδηγηθείτε σε μιαν αλυσιδωτή αντίδραση η οποία θα εξυψώσει τη συνειδητότητά σας σε πνευματικά ύψη που δε διανοείστε.

Αλλά πώς ν’ αλλάξετε τον κόσμο εάν δεν κάνετε την παραμικρή προσπάθεια να αλλάξετε τους εαυτούς σας,  εάν δε μάθετε να ενώνετε τις δυνάμεις σας ώστε, μαζί, με μια δύναμη που θα προκύπτει από την ενότητα των πολλών ανθρώπων που θέλουν με αλτρουισμό να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο, να αναγκάσετε τους διεφθαρμένους πολιτικούς και ηγέτες σας να παραιτηθούν από τις καρέκλες τους, αυτούς που ακόμα καθοδηγούν τα πολλά ισχυρά αλλά και ταπεινά έθνη,  των αποκαλούμενων «εξελιγμένων» αλλά και «τρίτων κόσμων»;

Σας έχουμε βοηθήσει να ξεσκεπάσετε όλους αυτούς που καταχράστηκαν τη θέση της ισχύος τους, και να φέρουμε το φως της αλήθειας σε όλες τους τις υπεξαιρέσεις και στα κεφάλαια που πέταξαν κάτω από τη δική τους την ευθύνη, με χρήματα που ανήκαν στον κόσμο, κι όχι σε αυτούς. Αυτό σας το είχαμε υποσχεθεί ότι θα το κάνουμε στις μέρες σας, αν το θυμόσαστε, και το εκπληρώσαμε.

Πού είναι όμως οι διαμαρτυρίες των πολιτών από τα κράτη σας για δικαιοσύνη και ελευθερία, πού είναι οι δίκαιοι εργάτες σας που στενάζουν για κυβερνητικά συστήματα διάφανα και καθαρά, και όχι διεφθαρμένα και γεμάτα νοθεία;

Σας βοηθούμε με μεγάλη απογοήτευση, όμως εσείς να μην απελπίζεστε, με την ήπια αγανάκτησή σας σε κάθε αποκάλυψη ενός «Watergate» (πολιτικό σκάνδαλο στην Αμερική), που είναι τόσο δυσδιάκριτη όσο ο ωκεανός που γλύφει την πέτρα μιας ξέρας, το σφυρί που χτυπάει το αμόνι, ή όσο μιας ακτίνας που χάνεται και διαλύεται μέσα στο αχανές του ωκεανού.  

Θα συνεχίσουμε να σας υποστηρίζουμε και να σας βοηθούμε όποτε το μπορούμε, όμως εμείς, τα αδέλφια σας από τα Άστρα, δε μπορούμε να κάνουμε όλη τη δουλειά. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε την Ανάληψή σας, όμως εσείς είσαστε αυτοί που θα πρέπει να αποφασίσετε να αλλάξετε τον κόσμο σας. Μη βασιζόσαστε στα Γηραιότερα Αδέλφια σας, που μπορούν να βοηθήσουν στην κάθαρση του δρόμου σας, και μην περιμένετε από εμάς να κάνουμε όλη τη δουλειά για σας, γιατί αυτό με το οποίο παίζετε δεν είναι ούτε λίγο ούτε πολύ η πιθανότητα να παραμείνετε κολλημένοι σε ένα καρμικά υποανάπτυκτο κόσμο όπως αυτός που τώρα έχετε επάνω στη Γη, ή να κάνετε το κβαντικό εκείνο άλμα και να μεταμορφωθείτε σε έναν πλανήτη με όλα τα δικαιώματα που θα αντιστοιχούν σε μια Εξελιγμένη Παγκόσμια Ένωση!        

Ναι, θα παραμείνουμε εδώ ανάμεσά σας, και θα σας βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο από ό,τι φαντάζεστε. Θα θέλαμε όμως να δούμε και εσάς να δουλεύετε ακόμη περισσότερο επάνω στο θετικό σας πόθο ώστε να αναληφθείτε μέσα σε έναν κόσμο, που μέχρι τώρα ζούσε και νοιάζονταν μόνο για τα δικά του.  

Τις ευχές μας.
Ειρήνη και Αγάπη.

        Πηγή: Κυβερνήτης Σοχίν
Διαμέσου: Kris-Won

Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE