Followers

Labels

Friday, April 10, 2015

Hellenic -- SaLuSa, 04 Απριλίου 2015


SaLuSa, 04 Απριλίου 2015Η ενέργεια της κοινωνίας σας στηρίζεται στα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής. Οι σύμμαχοί μας κοιτάνε να απαγορεύσουν την εκμετάλλευση αυτή και να εγκαινιάσουν τρόπους ώστε τα Έθνη να οραματίζονται έναν κόσμο ο οποίος θα τροφοδοτείται από ελεύθερη ενέργεια.  Η πραγμάτωση κάτι τέτοιου θα καταστεί παράγοντας αποκατάστασης της φύσης προς την αρχική της κατάσταση, καθότι η μόλυνση ήταν το αποτέλεσμα της αναζήτησης ενός υψηλά βιομηχανοποιημένου τρόπου ζωής, όμως ο τροφοδοτούμενος από πετρέλαιο τρόπος ζωής ακόμα καλά κρατεί. Τα καύσιμα αυτά είναι πεπερασμένα και αναντικατάστατα, αλλά οι ηγέτες σας δεν το δέχονται αυτό και προτιμούν να αποφεύγουν, να αποδοκιμάζουν και να πυρπολούν την απλή αυτή αλήθεια. Η Παύση της προόδου της εναλλακτικής ενέργειας χάριν προσωρινών χαμηλών τιμών του πετρελαίου είναι σα να χορεύεις μέσα στην ψευδαίσθηση. Οι χαμηλές τιμές του πετρελαίου αποτελούν αδιάντροπη προσπάθεια ώστε να δεθεί η οικονομία σ’ αυτού του είδους της κατανάλωσης της ενέργειας προς ένα μέλλον προβλέψιμο, καθότι οι πετρελαιάδες βλέπουν τα κέρδη τους να εξατμίζονται με την εισαγωγή των εναλλακτικών ενεργειών.


Οι φτωχοί αντιμετωπίζονται με τρόπο απερίσκεπτο, ενώ αντίθετα η αναζήτηση του χρήματος έχει γίνει η εμμονή της κάθε ευκαιρίας. Η πρόνοια για τους φτωχούς θα πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής και να μην μπαίνει σε αναμονή και άλλα μέτρα παύσης.  Αγαπημένοι μας, μπορείτε να παρηγορείτε και να προστατεύετε ο ένας τον άλλον όταν σας παίρνει ο κατήφορος, αντί απλά να αντικρίζετε τους άστεγους σαν βρωμερούς ανώνυμους. 


Τα Μέσα ενημέρωσης είναι γεμάτα εικόνες που προωθούν τη γυναίκα ως το υποχείριο κάθε ιδιοτροπίας των ανδρών. Αυτό θα αλλάξει στους καιρούς που έρχονται και η γυναίκα θα τραγουδάει την ανεξαρτησία της. Αυτό το δημιούργησαν οι σκοτεινές οντότητες και αντιβαίνει στο Θείο σχέδιο όπου όλα είναι Ιερά. 


Αυτοί που διαβάζουν τα λόγια αυτά και θέλουν να το συζητήσουν για τυχόν ασάφειες να πάνε αλλού. Φορέστε το ένδυμα της μέσης οδού, γιατί από εκεί θα μπορέσετε να ανυψώσετε επαρκώς τη συχνότητά σας. Με το συμπλήρωμα του χρόνου μέσα στην περιορισμένη συνειδητότητά σας, το εγώ σας θα απογυμνωθεί και η σπίθα του δημιουργού Θεού μέσα σας θα αποκαλυφθεί, και τότε θα μπορέσετε να δείτε τη μωρία της επιθετικότητας. Γι’ αυτό σας εκλιπαρούμε να παραμένετε παντοτινά επάνω στο μονοπάτι της πνευματικότητας. Ίσως κατά καιρούς να παρεκκλίνετε από το μονοπάτι του φωτός, δεν είναι όμως αυτή η γενική σας τάση. Εκείνοι που δε θα δεχθούν το φως θα απομακρυνθούν εκεί όπου δε θα μπορούν να σας επηρεάζουν, γιατί παρά τις κατηγορηματικές τους πράξεις παραμένουν προκλητικοί. 


Η NESARA θα αποκαταστήσει τις αρχές της ίδρυσης της Αμερικανικής Δημοκρατίας, κι αυτό μπορεί να μπει σε ισχύ οποτεδήποτε γι’ αυτό να είσαστε έτοιμοι. Η ελευθερία και η κυριαρχία είναι δικαιώματα από τη γέννησή σας. Ο λαός της Αμερικής θα επιστρέψει πίσω από την τιποτένια και τρομακτική νοοτροπία σαν τον φαλακρό αετό. Θα προστεθούν χρήματα για να παρέχουν στις ανάγκες σας, θα αποκτήσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη ζωή σας κι ο λόγος στις ζωές σας θα είναι δικός σας.   

Το Ινδικό πολιτικό σύστημα είναι γεμάτο αμφισβητήσεις, αλλά έχουνε δει την ανάγκη την αναμόρφωσης. Τα πολιτικά κόμματα κοιτάνε να κινηθούν προς ένα σύστημα δύο κομμάτων και να απομακρυνθούν από τους διεφθαρμένους πολιτικούς και την ύπουλη χειραγώγηση από τα μέσα ενημέρωσης. Στο τέλος όλα τα έθνη θα τείνουν προς το Θείο ιδεατό, καθότι έχετε συνειδητοποιήσει την υποχρέωσή σας να ξεριζώσετε τις αμφισβητήσιμες τακτικές. Θα πράττετε μονάχα το καλό απέναντι στο συνάνθρωπό σας δίχως να φοβόσαστε την τιμωρία, και θα υποστείτε έναν εκτεταμένο μετασχηματισμό ο οποίος θα αναλώνει το πλείστο της προσοχής σας. Ταυτόχρονα, θα σταματήσετε να χάνετε το χρόνο σας σε επιπόλαιες καταδιώξεις, κι αυτό θα σηματοδοτήσει την ολική αναστολή της παραμονής σας μέσα στην περιορισμένη συνειδητότητα. 

Οι σκοτεινοί θα τεθούν σε στάση και θα οδηγηθούν σε έναν πιο πρωτόγονο κόσμο για να δουλέψουνε με το Κάρμα τους. Θα μπορέσουνε να σας συναντήσουν μέσα στο φως όταν θα έχουνε απολύσει και ξεφορτωθεί όλα όσα είναι απεχθή. Υπάρχει αγάπη για όλους άσχετα από τα γεγονότα και Όλοι μυστικά δουλεύετε μαζί για την εκπλήρωση του Θείου πλάνου, καθότι Όλοι είναι Ένα. 

Το ανατριχιαστικό αποτέλεσμα των Κυβερνητικών οργανισμών που κατασκοπεύουν τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο ήταν όλο μέρος του σχεδίου της ανάτασης της συνειδητότητάς σας από την πρότερη άναρχη κατάστασή σας. Είσαστε πανίσχυρα δημιουργικά όντα, παρότι κάποιες φορές μπορεί να φαίνεστε αδέξιοι, κι αυτό δεν είναι παρά μονάχα η ψευδαίσθηση, καθώς κάτω από το υπόστρωμα κρύβεται η αληθινή αρμονική σας φύση. 

Αγαπημένοι Μας, είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι από τις θετικές αλλαγές που συμβαίνουν εδώ επάνω στη γη, κι αυτό το συζητούν όντα παντού από το σύμπαν. Βάλατε τους σκοτεινούς στον Πάγο και κερδίσατε ένα βαθύτερο επίπεδο εμπειρίας και εξέλιξης από τον καιρό σας μέσα στη σφηκοφωλιά, που είναι η δυαδικότητα και ο διαχωρισμός. Με την ωρίμανσή σας μπορείτε να βλέπετε πέρα από τα φαινόμενα στους άλλους, αντικρίζοντας το πραγματικό ον που το μόνο που θέλει είναι να περιβάλλεται με αγάπη. 

Όλα αυτά δεν είναι παρά μια γεύση αυτών που είναι να έρθουν, καθότι η ολικότητα καλύπτεται και αποκρύπτεται. Ίσως να σας φανεί περίεργο, αλλά όλα είναι ακριβώς, στρατηγικά και προσεκτικά προετοιμασμένα. Το πλήρες σχέδιο δεν το γνωρίζουν ούτε καν οι υποστηρικτές για να μην το αποκαλύψουν ακούσια. 

Η Σταύρωση του Ιησού αφορούσε τον αποχωρισμό της εκτεταμένης ταυτοποίησης με το υλιστικό πεδίο, και καθώς πάτε στην Εκκλησία αυτή την Κυριακή του Πάσχα ντυμένοι στα καλά σας να το αναλογιστείτε αυτό. Εάν επιλέξετε να είσαστε ή να παρακολουθήσετε ένα αθλητικό θέαμα να είσαστε ευγενικοί και πράοι. Κρατάμε για όλους σας στον κόσμο μια θέση μέσα στην καρδιά μας.  

Οι Ιθαγενείς Αμερικανοί και οι άλλες Αυτόχθονες Πνευματικές Παραδόσεις μπορούν να διαφυλάξουν το ότι μπορούν να δημιουργήσουν έναν ποιο ειρηνικό και αρμονικό τρόπο με τον οποίο όλοι θα εργάζεστε και θα κυλάτε μαζί. Τους κληροδοτήθηκε το πιο αγνό μήνυμα και βρίσκονται στο επίκεντρο του Ονείρου της νέας εποχής του φωτός που ξεκινάει. Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε για αυτό μέσω του διαδικτύου, σας συνιστούμε όμως να εξοικειωθείτε περισσότερο με τούτο καθώς βγαίνετε από τον χειμώνα. 

Τα θετικά αποτελέσματα αυτού του Ματωμένου Φεγγαριού έχουν επισκιαστεί από δεινές προβλέψεις, κι έχετε υποχρέωση να μην τα παρερμηνεύσετε. Οι ενέργειες αυτού του φεγγαριού παίρνουν το χάος και την αδιαφορία και τα στέλνουν μέσα σε μια δίνη, βοηθώντας ταυτόχρονα στη συνειδητοποίηση για το πώς το ανεξέλεγκτο πάθος δεν αρμόζει. 

Η Ελληνική οικονομία αναζωογονείται με τη Ρωσική βοήθεια, κάτι που ίσως κυνηγηθεί, όμως αυτό θα έχει διάχυτο αποτέλεσμα. Είναι πολύ απλό, η απόκλιση από τα εμπόδια που φέρει το διεφθαρμένο τραπεζικό σύστημα για ανάπτυξη και λιτότητα είναι εύλογα κατανοητή. Κι όταν αυτό συμβεί θα αποτελέσει έκπληξη και θα το αμφισβητήσουν, διασπείροντας τριγύρω πλαστούς ισχυρισμούς, αλλά πριν την αυγή το σκοτάδι είναι βαθύτερο, και με την αυγή έρχεται η ώρα της ανταμοιβής. 

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και τη στιγμή αυτή μπορούμε να προσπεράσουμε όλα τα εμπόδια που μας καθυστερούν για να ανταμώσουμε μαζί σας στα Μητρικά μας σκάφη.Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.


Με αγάπη, Phil.


Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE