Followers

Labels

Monday, April 6, 2015

Hellenic -- SaLuSa, 22 Μαρτίου 2015 by PhilSaLuSa, 22 Μαρτίου 2015.


Η περιφρόνηση που δείχνουν οι ηγέτες σας γύρω από τις θετικές αλλαγές που είναι έτοιμες να υλοποιηθούν είναι μεγάλη, και η ευθυμία που κάποτε είχανε έχει μειωθεί. Ο κόσμος σας είναι δεκτικός απέναντι στην αλλαγή και το ξέρουνε ότι έχουνε χάσει γι’ αυτό και επιχειρούν με μοχθηρία να καταστρέψουν την ευτυχία σας. Σχηματίζουν μεγαλεπήβολες επιτροπές για να δυσφημήσουν τους συμμάχους μας προσπαθώντας να διαστρεβλώσουν τα πάντα με γελοίους ισχυρισμούς. Εμείς όμως δεν επηρεαζόμαστε καθότι κατέχουμε προηγμένες τεχνικές δυνατότητες με τις οποίες μπορούμε να ματαιώνουμε αυτά τα διάφορα.

Η ολική εικόνα στο σύνολό της μπορεί να είναι συντριπτική, γι’ αυτό να μένετε καλύτερα στη μικρότερή της έκδοση,  καθόσον αλλιώς θα κινδύνευε να υπονομευθεί επίσης και η δουλειά που γίνεται για το σταμάτημα των σκοτεινών στην προσπάθειά τους για τη δημιουργία μιας πλήρους κατάθλιψης. Πάρα πολλοί στον κόσμο σας έμειναν με το ερώτημα του αινίγματος σχετικά με την απόφαση της Αγγλίας να συνταχθεί με την οδηγούμενη από την Κίνα τράπεζα, καθότι κάτι τέτοιο φαίνεται ν’ αποτελεί μια πολύ καθαρή ανωμαλία, από την άλλη πλευρά όμως δείχνει και την ευελιξία μπροστά στη νέα πραγματικότητα.


Πολύς κόσμος αναμασάει έννοιες που ακούγονται το ίδιο, αλλά σημαίνουν τελείως διαφορετικά πράγματα μέσα στην παθιασμένη του αναζήτηση για την αλήθεια. Μη ζηλεύετε την επιτυχία των άλλων στην ανακάλυψη της αλήθειας, καθώς ο δημιουργός παραχωρεί σε όλους πολύ περισσότερο φως απ’ ό,τι χρειάζεται ο καθένας σας για να το χαρεί. Όλοι σας, ο καθένας σας,  είσαστε απαραίτητοι προκειμένου να προσθέσετε τη φωνή και τη θέση σας στην αποκάλυψη της αλήθειας.
Ίσως κάποιες φορές ο Πρόεδρος Ομπάμα να φαίνεται φανταχτερός, αλλά να είσαστε σίγουροι ότι συμπλέει με το φως, κι όπως πάντοτε κρατάμε το στόμα μας κλειστό για το τι σχεδιάζεται γι’ αυτόν. Κατατροπώθηκε στις ενδιάμεσες εκλογές με τους ρεπουμπλικάνους να κερδίζουν τις έδρες, αλλά εμείς παραμένουμε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον. 

Αρκετοί από εσάς αποκόπτεστε πια από αυτά που δε σας εξυπηρετούνε πλέον, καθότι εάν τα κρατούσατε θα δημιουργούνταν διαστρεβλώσεις που θα σας τράβαγαν μακρυά από το μονοπάτι του ενδεχόμενου ανώτερου φωτός. Συνεπώς το να βιάζεστε να απευθύνετε κατηγορίες σε εγκλίσεις τις οποίες έχετε ξεπεράσει είναι κάτι που δεν ανήκει στο ανώτερο καλό. Θα πρέπει να ψάχνετε ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα ώστε να ταιριάζετε και να υπάρχει συνέργεια. Κοιτάξτε τριγύρω σας για να δείτε ποιος είναι αυτός που βαδίζει μαζί σας στο ίδιο με σας μονοπάτι και βρείτε το χρόνο να τον γνωρίσετε. Δεν υπάρχει κανένα κέρδος με το να συνεχίζετε να τρίβεστε γύρω από αυτά που σας απωθούν. Εδραιώστε την καρδιά σας επάνω στο μονοπάτι σας  και στείλτε προς τα έξω τηλεγράφημα στον κόσμο, και περιμένετε μετά την απάντηση.

Ο κόσμος σας υφίσταται πολλές άθλιες δοκιμασίες και η πρόοδος για την αλλαγή των συνθηκών στα φτωχότερα έθνη είναι πολύ αργή. Θα πρέπει να δοθεί προσοχή σε αυτό, καθότι έχετε την ευκαιρία να το αλλάξετε αυτό προς το καλύτερο. Είναι ντροπή το να υποφέρουνε τόσοι πολλοί τη στιγμή που άλλοι σπαταλούν αλόγιστα σε περιττές εμφανίσεις. Επίσης, όταν οι φτωχοί μεταναστεύουν στον ανεπτυγμένο κόσμο, πρέπει να αντιμετωπίζουν συχνά μια ζωή ευάλωτη, και να δουλεύουν σε ριψοκίνδυνες και επικίνδυνες εργασίες, ενώ παράλληλα οι άλλοι τους βλέπουν ως ασήμαντους. Συχνά κρατούνται μακρυά από το κοινό σε κέντρα κράτησης. Αυτό θα σταματήσει, και η αφθονία θα είναι διαθέσιμη σε όλους με την κάθε μορφή που απαιτείται. Αφότου οι χώρες αυτές αποκτήσουν τα πρότυπα της Δύσης, θα μοιάζουν με κάθε άλλη ανεπτυγμένη κοινωνία.

Τα ανώτερα δικαστήρια στη χώρα θα γίνουνε πάλι συνετά αντιστρέφοντας τις αποφάσεις που είχανε παρθεί προς την υπόθαλψη των μεγάλων χρηματικών ενδιαφερόντων, και θα εκπλαγείτε ευχάριστα, κι ο ρυθμός θα παρουσιάζει αύξηση. Το πολύ υψηλής συχνότητας φως που έρχεται μέσα στο σύστημά σας θα φέρει μαζί του ευημερία, ταπεινότητα, ευγνωμοσύνη και μακροζωία. Οι αλλαγές θα σας κόψουν την ανάσα δίχως να προλαβαίνετε να πάρετε άλλη, και θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να αλλάξετε. Αρκετός κόσμος θα συνειδητοποιήσει την πλήρη βαρύτητα των εγκλημάτων του απέναντί σας, όταν αδιαφορούσε για τη συγκατάθεσή σας. Θα είναι η ώρα κάποιας ενδοσκόπησης. Όλα αυτά δεν είναι απλά κούφιες και άδειες υποσχέσεις, υπάρχει διαφορά εδώ.

Οι ενέργειές σας προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της μοναδικής σας ενεργειακής κατάστασης, αλλιώς τυχόν μεταβολές θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανεξέλεγκτα συναισθήματα παρεμφερή με αυτά της ευδαιμονίας. Η φύση της αναβάθμισης των ενεργειακών σας πεδίων είναι τέτοια ώστε να είσαστε σταθεροί και ισορροπημένοι. Έχετε εξοκείλει μακρυά από την πηγή δίχως να έχετε καμία ένδειξη για το ότι έχετε πάρει λάθος πορεία. Σας προσφέρεται η ευκαιρία να γυρίσετε πίσω και να γίνετε όντα με ενέργεια καταπληκτική. Κι αυτό έγινε προς αποφυγή του αφανισμού σας, καθότι μας δείξατε ότι υπερβήκατε τα δεινά που σας κατέκλισαν με το να κρατάτε το φως σας μέσα σε έναν κόσμο σκοτεινό.

Εφησυχάστε γιατί σας περιμένουν πολλά καλά. Ο νους, το σώμα και η ψυχή σας θα τύχουν μεγάλης προσοχής, και θα σας περιβάλλει μια εκλεπτυσμένη ευημερία. Θα βάλετε κατά μέρος τις στάσεις και τις φιλοπόλεμες τακτικές, κι ο κόσμος δε θα έχει ανάγκη πια την επιθετικότητα, αλλά αντ’ αυτού θα είναι σα να παίζετε με το μέλλον σας.  Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία περιβάλλουμε τον πλανήτη σας και βλέπουμε και παρατηρούμε πόσο καλά τα πάτε.

Εγκαταστήσαμε επάνω σας μια τεχνολογία προκειμένου να μπορέσουμε να απομακρύνουμε προοδευτικά τις παρασιτικές οντότητες που έχουνε προσαρτηθεί επάνω σας, αποκαθιστώντας σας προς την αλήθεια που είσαστε – ένα ον αγάπης και φωτός. Η απομάκρυνση μπορεί να είναι ταραχώδης, είναι όμως ενδεικτική όπως η ασφάλεια για το πουλί που πετάει παράκτια κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.

Το ισοζύγιο πληρωμών της Βενεζουέλας μεταβαίνει προς ένα πιο ισορροπημένο. Το πρόβλημα εκεί προέκυψε από τη θεληματική συμμόρφωση με αυτό που τότε πιστεύονταν ότι αποτελούσε σωστή πολιτική. Επιχειρούν να τους προσαρτήσουν τεράστια επιτόκια, αλλά αυτοί μαθαίνουν γρήγορα και κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση της ανάκαμψης. Κι αυτό είναι απλά μια από τις μάχες επάνω στην τεράστια σκακιέρα.

Βρείτε το χρόνο να βγείτε έξω και να χαρείτε, δε χρειάζεται να είσαστε πάντοτε τόσο σοβαροί. Η πύλη προς την εσώτερη ευτυχία σας βρίσκεται μπροστά σας. Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε επάνω στο μονοπάτι σας θα τα βρείτε όταν ακολουθήσετε την ανώτερη ευτυχία σας, και τα εργαλεία αυτά θα τρέξουν να σας βοηθήσουν μέσα στην πιο σκοτεινή σας ώρα.

Είναι εσφαλμένη εντύπωση ότι κάποιος μπορεί να είναι λιγότερο πνευματικά ανεπτυγμένος από κάποιον άλλον, γιατί όλοι σας είσαστε προστατευμένοι, έχετε φροντίδα και είσαστε Άγγελοι. Μπορείτε να δείτε την αγγελική αυτή φύση εάν κοιτάξετε τον άλλον από κοντά, και ένα μάτι διερευνητικό μπορεί να διακρίνει το πώς λούζεστε από αγάπη και τιμή. 

Οι πολιτικοί σας δοκιμάζονται για να διαπιστωθεί εάν θα μπορέσουν να σταματήσουν τις αλόγιστές τους πράξεις, κι ως συνέπεια οι ηλιακές καταιγίδες θα γίνουν ακόμα πιο ακατάστατες συμπληρώνοντας έτσι την πίεση που ασκείται. Το δέντρο της ζωής έχει πολλά ονόματα, αλλά έχει πέσει σκιά επάνω στην αξία κάθε μορφής ζωής, κι αυτός ο τρόπος σκέψης θα κοπεί από τη ρίζα του. Συντελείται μια Μεγάλη ανάταση ώστε τα Μέσα Ενημέρωσης να γίνουν εργαλεία προς τη βοήθεια του σκοπού αυτού.


Είσαστε οι φροντιστές της μητέρας γης και του κόσμου επάνω της. Ίσως να το έχετε πάρει αυτό στα σοβαρά για τους εαυτούς σας, αλλά η επιλογή που έχετε να κάνετε θα έχει κατακλυσμικά αποτελέσματα. Ίσως να νομίζετε ότι σας χειραγωγούν, ο τρόπος όμως αυτός σκέψης δε στέκει μπρος στην καταιγίδα των κοσμογονικών αλλαγών. Η κατάσταση αυτή είναι Απόλυτη και Αποφασίστηκε Άγια από τον Δημιουργό.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και περιμένουμε να σας ανταμώσουμε με χαρά σα φίλους όταν έρθουμε στη γη. Μας τραβάτε έντονα και σας θεωρούμε οικογένειά μας. Πολλοί έχουν απευαισθητοποιηθεί απέναντι στην παρουσία μας, όμως εμείς σας μιλάμε λεπτομερώς μέσω των συμπτώσεων που τοποθετούνται επάνω στο μονοπάτι σας. Να γνωρίζετε Αγαπημένοι Μας ότι είμαστε ισότιμα μέλη μαζί σας στο τραπέζι, παρότι δεν το βλέπετε αυτό. Με τον καιρό η εικόνα μας σε σας παραμορφώθηκε, κι αυτό είχε το κόστος του καθότι μείωσε το ποσοστό της δυνατότητάς μας να σας βοηθάμε.  Ήτανε προβλεπόμενη μια τέτοια πιθανότητα, όμως αυτό θα βελτιωθεί κι αλλάζει τώρα.


Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Phil
Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE