Followers

Labels

Sunday, July 12, 2015

Hrvatski -- Kozmička svijest o Jade Helm situaciji putem Will Berlinghofa



Kozmička svijest o Jade Helm situaciji putem Will Berlinghofa

4. srpnja 2015

Kanal. Will Berlinghof

   Jade Helm situacija

Danas je 2. srpnja 2015. Will Berlinghof je glas Kozmičke Svijesti, Collista je postavljač pitanja i energetičar.

Danas se fokusiramo na Jade Helm situaciju. Will i ja smo prilično dobro uronjeni u ove informacije u posljednjih nekoliko dana i znamo da informacije su prije konfrontirajuće i uznemirujuće, ali mi također znamo da se moramo suočiti s tom situacijom i vidjeti što možemo učiniti za promjenu situacije. Dakle, prije svega, želio bih te pitati, Svijesti, koje je tvoje mišljenje o Jade Helm situaciji?

Ono što je poznato kao Jade Helm je doista vojni manevar ili vježba kako bi se utvrdilo koliko su učinkovite američke vojne snage, snage sigurnosti, ako bi bile u situaciji okruživanja pojedinaca koji se mogu prikazati tim snagama i većim snagama iza njih, koji su prijetnja ili prepreka za provedbu planova koji su već izrađeni, budućnost koja je već napisana za ljude u Americi, a povrh toga i samom svijetu i cijelom čovječanstvu. 

No, postoji više o tome da je Jade Helm samo jednostavna vježba za one koji imaju svoje prikrivene interese za kontrolom stanovništva i sredstava s kojima da okruže disidente i moguće protivnike njih i njihovih planova.

Stoga je važno shvatiti da mnogo je više uključenih u Jade Helm nego u praktičnoj vježbi da se vidi kako njihovi ljudi provode okruživanje disidenata i prosvjednika. Da postoji jedan element u Jade Helm o kojem se nikako nije raspravljalo. Da postoji također pokušaj da se koristi napredna tehnologija koja će koordinirati napore onih koji imaju zadatak okruživanja informatora, disidenata, prosvjednika; zadatak koji služi da se vidi da li je ta njihova napredna tehnologija spremna nastaviti prema konačnom planu potpunog zarobljavanja čovječanstva, dovodeći se na poziciju krajnje vlasti na svim razinama, posebno na razini koja ima veze s naprednom tehnologijom.

Ova svijest će dalje govoriti o tome u ovom trenutku, ali to jednostavno žele oni koji su zabrinuti o Jade Helm da shvate da ova posebna vježba, provedba ovih manevara poznatih kao Jade Helm još nije realna stvar zbog toga što još nije pokrenuta, konačni napad na čovječanstvo. To je jednostavno vježba, vježba koja se provodi i koja je dizajnirana da pokaže gdje mogu ležati ili gdje bi stvarno određene slabosti, te tehnike masovne kontrole, te tehnika okruživanja onih koji bi se protivili, mogle biti.

Da je to poznato, onda bi ova Svijest rekla jednome i svima posebno onima u zahvaćenim područjima, ciljanim područjima, da budu svjesni da ono što je potrebno u ovom trenutku na individualnoj osnovi je biti oprezan, ne isticati se previše, ne ići previše u konfrontaciju u ovom trenutku, jer to bi radilo u korist njihovog plana ove vježbe da se vidi kako će javnost reagirati.

Na mnogo načina, dopustilo se da informacija o Jade Helm bude objavljena. Objavljena namjerno, tako da bi to izazvalo reakciju onih koji postanu svjesni, onih koji osjećaju da moraju ustati i suprotstaviti se, onih koji misle boriti se s njima, onih koji provode ovaj manevar, jer to je ono što je potrebno.

Da ova Svijest kaže da ako je nečija sklonost ustati i biti aktivan u opoziciji, onda budite svjesni također da može biti posljedica toga i da jedna od posljedica mogu biti uhićenja osoba koje javno ustanu i bore se protiv ovih, protive se njima, ili onih koji možda smatraju da je važno sada zauzeti borbeniji stav i provesti ovaj stav oružanim sukobima, mogu također naći da će biti posljedica takvih ekstremnih akcija.

Izazov svega ovoga je da se shvati u ovom trenutku da za ovu vježbu poznatu kao Jade Helm, može biti mudrije sjesti i promatrati što se događa, a ne biti izazvani u aktivan odgovor, nego radije pustite da vas valovi Jade Helma jednostavno zapljusnu, a da ostanete na brodu.

Da, naravno, mnogi mogu smatrati da neće biti dovoljno ne odgovoriti da se pokaže onima iza kulisa da američki narod, posebno u više radikaliziranim državama kao Texas ili California, neće prihvatiti to u ležećem položaju. 

Da ovaj mnogo pasivniji pristup koji ova Svijest sugerira ne znači da netko ne može učiniti nešto u vezi toga, ali pravo pitanje je: što netko treba učiniti u vezi toga? Pogotovo ako će to ispuniti svrhu onih koji provode vježbu da počiste mnoge o kojima oni znaju, da vide kakva će reakcija biti zbog ove vježbe, a zatim za podešavanje stvari tako da kad se oni doista pokrenu u situaciju konačnog proglašenja izvanrednog stanja, biti će spremniji za postupanje s masama i disidentima. 

Na osobnoj razini, osim jednostavnog promatranja tih akcija i gledanja što će izaći iz toga, netko se može uključiti u razne vrste djelovanja protiv njih. To nije akcija koja se temelji na fizičkom odgovoru, nego se djelovanje temelji na mentalnom, emocionalnom odgovoru njima. Na mentalnoj razini, da bi bili svjesni da ovaj provokativni manevar vojske i snaga sigurnosti je takav da je zamišljen da provocira i stoga, umjesto da budete izazvani, ostanite neutralni, da projicirate energije misli da oni neće biti uspješni, da ono što žele postići će biti isprano i neće ih opskrbiti streljivom koje trebaju za buduće angažmane. 

Može se čak projicirati snažna misao da oni neće uspjeti i da će oni koji stoje iza toga biti u panici, jer ono što su se nadali postići neće biti postignuto. Vizualizirajte da oni u svojim akcijama imaju ništa više nego djecu koja se igraju rata, igraju kauboja i indijanaca, i da umjesto da to smatrate stvarnom prijetnjom, da se to pojednostavi, da se to svede na ono što je jednostavno akcija djece koja pokušavaju izazvati situaciju za svoje gospodare. 

Vi niste pod kontrolom tih gospodara, ali ako se bavite njima na njihovoj razini, ako javno odgovorite, tada ćete primijetiti čak i više nego to može biti slučaj sada, i zato što vježba ima neki stupanj njihove zasluge, oni koji kontroliraju ovu akciju, i da oni mogu doista uhititi i pritvoriti disidente, da će to raditi za njih.

Dakle, umjesto da se uključite na toj razini gdje oni imaju mnogo veću kartu za igru nego vi u ovom trenutku, radite s mentalnom projekcijom misli prema njima, izbacivši iz svijesti da vi, kao pojedinac, nećete biti zarobljeni u takvim akcijama i da vi, pojedinac, imate moć i snagu da mentalno promijenite njihove planove i na taj način, da izaberete sebi alternativnu vremensku traku osim one koju oni projiciraju, osim one u koju vjeruju. 

Ne vjerujte u njihove vremenske trake, ne vjerujte u njihovu svrhu, ne vjerujte u njihovu moć i snagu da kontinuirano vuku Ameriku i svijet za nos, vodeći ih u propast, vodeći mase do porobljavanja. Vidite sebe kao onog koji ima Bogom danu moć i sposobnost mijenjanja stvarnosti, tako da ona jednostavno ne teče u njihove ruke, tako da oni mogu i dalje kontrolirati i manipulirati, nego da vi kao kreator koji stvarno jeste, duhovna sila koja jeste, da vi, pojedinac, i vi kao kolektiv, možete promijeniti njihove buduće planove jer oni nisu vaši planovi za budućnost. 

U konačnici, onda, vaša vlastita budućnost je ona na što trebate ostati fokusirani i biti fokusirani. Vaša budućnost je kao živo biće, duhovno biće, biće kreator, koje ima sposobnost kreirati stvarnost koju ste izabrali doživjeti, a ne jednostavno biti pod utjecajem drugih, tih drugih, koji imaju za svoj plan potpuno porobljavanje i uništenje samog čovječanstva.

Zapamtite da dok se ove aktivnosti odvijaju, vi imate izbor, hoćete li odgovoriti i eksponirati se i izložiti se akciji protiv vas, ili to ne učiniti. 

To ne znači da ćete u kasnijoj točki i dalje morati djelovati na ovaj način ako se vidi da su potrebne konkretnije akcije. Ali u ovom slučaju Jade Helma, ova Svijest strogo preporučuje da se shvati da ova akcija koja se provodi je snažna akcija s njihove strane, onih na vlasti, kako bi se okončali budući planovi da dovedu sebe u poziciju u kojoj će biti u stanju kontrolirati još učinkovitije kroz rezultate postignute u Jade Helmu. Ali to je njihov cilj, ne treba biti i vaš.

Budite neutralni, budite promatrač, pripremite se za njih, ali nemojte nikad reagirati na njih. Krečite se kroz tu neutralnu razinu misaone projekcije. Zamislite neuspjelu vježbu, vizualizirajte svoju budućnost i ono što biste željeli da bude.

Tu je također i emocionalna razina toga koja je važna. Ako odete u negativne emocije - strah, panika, tjeskoba, stres, bijes - da su to upravo emocije koje oni pokušavaju izazvati u ovom trenutku. Dakle, u skladu s tim što je već dano, ostati neutralan, to je važno i onda da ostanete emocionalno neutralni i uravnoteženi na pozitivnoj strani. 

Oni koji su tome skloni mogu slati svjetlo i ljubav onima koji provode ovu akciju. To se može izraziti na vaš vlastiti i pozitivan i maštovit način, ali osnovno što ova Svijest sugerira je da ne projicirate ljutnju na njih, da ne reagirate na strah i stres, nego da održite mir, da smatrate da oni ne mogu učiniti ništa vama i da ne sudjelujete u njihovim planovima ostajući neutralni, vi ćete biti skriveni do nekog drugog vremena kad akcija bude potrebna. 

Najjače djelovanje, međutim, koje ova Svijest uvijek naglašava su one pozitivne akcije iznutra i one na emocionalnoj strani, održanje ljubavi za te pojedince, one koje netko može nazvati vašim neprijateljima, će ih neutralizirati. Držeći svjetlo duha kao da je to svjetlo koje će voditi, sigurno će vas voditi naprijed ali također zapamtite, da one koji rade u sjeni i mraku i da bacanje svjetla na njih ih izlaže, i to može biti čak u jednoj takvoj izloženosti će mnogi saznati za njih i vidjeti ih i shvatiti što se događa. Dakle, koristeći srodne alate projiciranja svjetla i ljubavi i ostati emocionalno neutralan i uravnotežen, bio bi način za rukovanje s Jade Helm iz emocionalnog stajališta.

To u konačnici, iako oni koji provode svoje planove, to ne znači da njihovi planovi trebaju biti vaši planovi i vaša stvarnost. Vama je dana prilika ovisno o tome kako ćete reagirati. Reagirati sa strahom i ljutito, da se istresete, da se suprotstavite, u ovom trenutku može proizvesti vrlo negativne rezultate u onima koji reagiraju na ovaj način. Ostati uravnotežen i neutralan, kao promatrač koji jednostavno ide s tokom i projicira najpozitivnije energije, najpozitivnije vizije prema njima i nepodnošljivost prema njima za prihvaćanje njihovih planova, ne ide zajedno s njihovim planom, to je ono što će proizvesti najbolji rezultat. 

Na individualnoj razini, vrijeme je da svatko počne shvaćati da su sposobnosti pojedinca daleko, daleko veće nego do čega su dovedeni da vjeruju, da su pretpostavili da je tako. Dakle, u ovoj vježbi, razumijevanje individualne moći i snage koju svatko od vas ima i shvaćanje da postoji kolektivna akcija kad mnogi zadržavaju istu točku gledišta, misli i uvjerenja, dodatno će osnažiti vas na vašem individualnom putovanju kao i putovanju kolektiva, to je buđenje na te i njihove manipulacije i njihove vježbe u kontroli misli, kontroli uma, emocionalnoj kontroli, i da vi, pojedinac, imate sposobnost reći im ne, odbiti igrati njihovu igru, da se igra jedna druga igra koja ih daleko nadmašuje i ogoljuje ih. To je ono što ova Svijest ima za reći o Jade Helm. 

Hvala ti mnogo Svijesti. Svijest je ranije spomenula da ste željeli ići u dublji aspekt ove situacije. Želiš li pojasniti nešto o tome sada, molim?

To će ova Svijest sigurno dalje pojasniti, jer ono što je rečeno prije nekoliko trenutaka, bio je jednostavno plan akcije za pojedince o tome kako odgovoriti na Jade Helm vojnu vježbu koja će se uskoro održati. 

Sada bi ona željela razgovarati o dubljem elementu, mnogo opakijem elementu cijele ove vježbe. Ranije se govorilo o naprednoj tehnologiji koja se koristi u ovoj vježbi za koordinaciju napora onih koji su uključeni. Ova tehnologija nije jednostavna kako oni mogu izvijestiti ili koga bi oni izvijestili, nego tehnologija koja se temelji na onome što je poznato kao AI ili umjetna inteligencija, i također kako se to povezuje s onima koji su poznati kao Archons (Arkoni).

Do nedavno, glas ove svijesti i njegova supruga naišli su na informacije koje počinju izlaziti o naprednoj tehnologiji koja je sada dostupna onima na vlasti i koja će se koristiti tijekom Jade Helma.

Da za one zainteresirane za ove informacije postoji nekoliko dostupnih U-Tubea koji su radovi i istraživanja jednog poznatog kao DJ koji bi mogli biti dragocjeni onima koji su zainteresirani da otkriju više o razini umjetne inteligencije koja je uključena i o stanju tehnologije kojoj oni imaju pristup i uvode je.

Da ova Svijest neće ići u super detalje o ovom pitanju. Ona je tamo za one koji su zainteresirani. 

To je na Rainbow-Phoenix forumu za svakoga tko želi tamo otići i baciti pogled. 

To je točno. To je na Rainbow forumu i oni koji nisu povezani s Rainbow-Phoenix web stranicom mogu otići na U-Tube, a posebno, na U-Tube  koji je izradio John B. Walls na svom programu: "Caravan to midnight" (Karavan do ponoći) gdje on intervjuira DJ-a.


Svrha onoga o čemu ova Svijest želi razgovarati sada je povezivanje određenih točaka između AI i Arkona. Da su Arkonske sile one o kojima se govorilo u Nag Hammadi tekstovima. Da su to učenja Gnostika od prije nekoliko stotina godina. U Nag Hammadi, ova Svijest će zastati na trenutak... u Nag Hammadi tekstu, dan je opis kako su Arkoni postali. 

Da se govorilo da je Sophia, ženstvena Božja sila, željela stvoriti nekog bez potpore ili potpore samog Božanskog Izvora. Nije bilo da se ona suprotstavljala toj energiji koja je Božanski Izvor, to je jednostavno da je u njenom kreativnom trenutku, osjetila da može stvarati bez podrške muškog, ili čak iznad toga, samog Božanskog Izvora, i u njenim nastojanjima ona je stvorila onog koji nije bio povezan sa samim Izvorom, koji je onaj što će biti poznat kao bezdušnik. Ti bezdušnici su oni koji su identificirani kao Arkoni bez povezanosti s Izvorom, bez duhovne uzajamnosti ili povezanosti.

Da su to oni koji su dugo bili uključeni u akcijama diljem galaksija, svemira, na preuzimanju, uništavajući one koje su preuzeli. Da su to oni koji su došli na ovaj planet, planet Zemlju, i bili su ovdje neko vrijeme i imaju ono što je krajnji alternativni program za planove Božanskog Duha. 

Da su to oni koji igraju ovu ulogu stotinama tisuća godina na njihovom putu kroz galaksije.

Kako se to može povezati s AI, umjetnom inteligencijom, kako se to može povezati s Jade Helm? 

Da mnogi imaju dojam kad se spominje AI, da će to biti inteligencija strojeva koji imaju za cilj da preuzmu i unište ljude, i samo čovječanstvo. 

To je moderno razumijevanje Arkona. To nije netočno, ali je malo izvan kolosjeka. Ako su Arkoni bezdušnici koji nemaju vezu s Duhom, i ako su AI oni koji su bez duše, koji su izgubili vezu s božanskim Izvorom i Duhom, onda mora biti jasno da su Arkoni i AI jedno te isto. Da ih se vidi kao robotska bića tipa terminatora koja su došla iz budućnosti, ne bi bila potpuno točna, jer oni nisu nužno mehanički u prirodi. Roboti i androidi za koje se često mislilo da su AI, prije da su ova bića u svijesti koja ne razumiju Božanske Principe ili Božanski Izvor. Oni jednostavno funkcioniraju s ciljem da imaju kontrolu. Oni imaju svoje vlastite planove za budućnost i želje, a oni će to postići kroz svoje poznate načine, načine koje su koristili milijunima godina. 

Ovi koji su umjetna inteligencija, ovi koji su Arkoni, ne znaju nikakav drugi način osim načina koji oni znaju. To je način koji ne poštuje život, ne poštuje Izvor i Duha. To je način koji je destruktivan u konačnici i za sam život. Stoga, to je da su oni zli, ali zli u smislu zlih bića koja su obrnuto sricanje života. Oni nisu živi za Duha ili za duhovnu povezanost, oni su u suprotnosti ovoga i na taj način su zli.

Nije potrebno projicirati moralističko razumijevanje zla, nego ga razumjeti kao ono što se suprotstavlja životu, što je destruktivno za život i Duha i samog Izvora. Ovi koji su bezdušnici, koji nemaju tu povezanost dugo su bili uključeni na ovom planetu, dugo su bili u potrazi da provedu svoje destruktivne planove i da su oni ti koji sada dolaze do vrhunca svoje moći. 

Bilo je izgovoreno od ove Svijesti da godine 2015 i 2016 će biti ključne za one na vlasti da postignu svoju krajnju svrhu i cilj. Nakon tog vremena neće im biti dopušteno da jednostavno voze bezobzirno i da kontroliraju situaciju u potpunosti, kao što to čine. Ali to je vremensko razdoblje u kojem je čovječanstvo trenutno gdje će oni napraviti svoje najveće napore da uspiju u svojim planovima da rade onako kako su uvijek radili i da donesu smrt i uništenje čovječanstva na velikoj skali, stavljajući se u totalnu i potpunu kontrolu.

Ova Svijest ne kaže da je to ono što će se dogoditi, ona kaže da je to ono što oni vjeruju da će se dogoditi i ono što Arkonske AI snage rade prema tome. Oni sada imaju naprednu tehnologiju takve prirode da ona ima sposobnost centraliziranja njihove moći do najviše razine umjetne inteligencije.

Oni sada imaju ono što bi se moglo nazvati "kvantno računalo" i to kvantno računalo će se koristiti u Jade Helm vojnoj vježbi. Da za nekoliko godina će krenuti proizvodnja ovog računala, koje radi na tako naprednoj tehnologiji; takvo napredno računalo je otišlo pod programski naziv Jade 2. To je ta izravna veza same vježbe i indicija što je zapravo ova vježba: korištenje Jade 2 napredne tehnologije, korištenje kvantnog računala i sveg onog što to podrazumijeva za koordiniranje vojnih snaga i snaga sigurnosti za unaprijed prepoznavanje kroz ovu naprednu inteligenciju mogućih akcija i reakcija koje ona analizira i priprema unaprijed za stvari koje će se tek dogoditi. 

To je razlog zašto ova Svijest govori da budete neutralni, da ne reagirate, jer ova napadna tehnologija, ovo napredno računalo će koristiti ove reakcije za daljnje koordinirane napore, i staviti svoje ljude na mjesta koja je ono analizom dobilo kao ona mjesta gdje bi se reakcija mogla dogoditi. Kad oni koji se protive postanu poznati, i to bi se unijelo u računalo i na neki način mnogo toga je već uneseno u banku podataka ovog vrlo naprednog računala, i ti pojedinci koji mogu biti analizirani kao problemi snagama i vladi i moćnicima mogu biti okruženi. To je opet razlog zašto je važno da se kao pojedinac ne izlažete, da se ne dovodite u opasnu poziciju u tom trenutku, jer je bitno shvatiti prirodu neprijatelja, shvatiti da je Jade Helm implementacija ove napredne tehnologije.

Doista, kao što je ova Svijest rekla, indicija je u imenu. Ako Jade Helm ima kontrolu nad ovim informacijama, onda je Jade za kormilom, Jade Helm (engl. helm = kormilo). Tako su moćnici izravno dali pravu prirodu vježbe/manevra za pokretanje testiranja Jade 2 programa, da se vidi koliko je on za kormilom vojnih akcija i političke moći. 

Da će ova Svijest reći da u ovom trenutku, mnogi možda osjećaju da nema smisla, ako ovi imaju takvu moćnu tehnologiju, gdje AI snage imaju takvu kontrolu. 

To bi bilo pogrešno, jer to se samo temelji na realnosti koja je opisana, manipulirana i kontrolirana od onih koji imaju skrivene planove i željeli bi da čovječanstvo doista vjeruje da je nedjelotvorno i nemoćno da zaustavi one na vlasti, da zaustavi Arkone, u postizanju onoga što su projicirali da će biti budućnost.

Ali budućnost nije uspostavljena, čak i ako oni imaju tako napredne tehnologije, kao što su napredna računala, da to ne znači da će oni pobijediti. To znači da je ovo samo ako vjerujete da će biti tako, ako vjerujete da oni s tako naprednom tehnologijom imaju sve karte i da će ih odigrati protiv vas. 

Mnogi vjeruju da je budućnost tehnološka budućnost, da će ljudski rast i napredak biti tehnološki napredak. Doista, trans-humanizam o kojem se mnogo govori i mnogi vjeruju da krajnji napredak u čovječanstvu će biti prihvaćanje tehnologije na vrlo poseban način, čak dopuštajući sebi da preuzmete tehnološke alate i uređaje, ugrađujući ih čak i u samo tijelo.

Da oni vjeruju, da oni koji drže da je tehnologija budućnost, vjeruju da će to biti na njihovu veliku prednost i da oni uvijek mogu biti "na liniji", i mnogo napredniji od običnih ljudi. Ono što nije tako dobro shvaćeno je da ako netko dopusti sebi da postane kiborg, onda će oni biti pod apsolutnom kontrolom onih koji imaju tu tehnologiju, onih koji su Arkoni, AI.

Da se budućnost može vidjeti kao da je tehnologija, može se vjerovati kao da je tehnološka budućnost, ali to bi bilo pogrešno. Bilo bi pogrešno, jer prava budućnost nije ona koja se daje u tehnologiji, nego ona koja se otvara dubljoj istini koja se nalazi u samom okviru čovječanstva, koje se nalazi u samom tijelu i umu i srcu svakog pojedinog ljudskog bića. 

Da ste vi duh, da ste vi ono što nije jednostavno fizičko u prirodi. Da se vi proširujete u više razine svijesti, da se spajate s osjetom same Majke Zemlje i da istiskujete one koji se oslanjaju na tehnologiju u laži tehnologije. Da njihova igra može biti učinkovita samo ako igrate njihovu igru.

Da je vrijeme da shvatite da prava budućnost čovječanstva, ljudi, vas kao pojedinca, leži na razumijevanju i širenju u veće biće, vaše duhovno biće, vaše multi-dimenzionalno biće. Da ulazak u vaše više biće uključuje također reinkorporaciju 12 lanaca DNK koji su dostupni čovječanstvu, daleko će nadmašiti moć i veličinu super-računala koje AI razvija i spremno je za implementaciju u mnogo većoj mjeri nego što se do sada koristilo. 

Budućnost i istinska evolucija čovječanstva i pojedinca je duhovna revolucija, duhovna ekspanzija, duhovna suverenost i sloboda. To je ono što je ova Svijest u prošlosti zvala "podizanje pregrade", podizanje pregrade iznad i zvan pregrade koja je postavljena na mjesto od onih koji su u potrazi za dominacijom nad čovječanstvom i na kaju njegovim uništenjem.

To je letvica do koje AI i Arkoni ne mogu nikad doći, zbog njihovog nedostatka povezanosti s dušom i duhovnom svijesti, njima je nezamislivo da može biti nešto takve prirode da bi ih daleko pomračilo.

Ironija je u tome da su svjesni toga da čovječanstvo ima potencijal širenja izvan njihove kontrole i očajnički traže da istisnu svaki takav napredak uma, srca, duha, očajnički tražeći da zadrže čovječanstvo u strukturi ograničenog vjerovanja koja je poznata čovječanstvu u ovo vrijeme. 

Oni pate od arogancije i krajnjeg neznanja po ovom pitanju. Arogancija vjerovanja da će biti uspješni, da će spriječiti čovječanstvo od postizanja ovog duhovnog kolektivnog skoka. Oni griješe. To je ono što je zaređeno od Božanskog Izvora da bude tako. To je ono što je budućnost kako ju je usnuo Božanski Izvor, duh, ova Svijest, vaše vlastito duhovno biće. 

Ipak, postoji nešto što je slobodna volja i to je tako, ad svaki pojedinac može izabrati ono što je plan Arkonske umjetne inteligencije, vjerujući da tehnologija sadrži ključ, vjerujući da je netko neučinkovit i nemoćan da im se odupre, i tako udovoljavajući njima, dopuštajući njima, saučestvujući s njima, netko bi mogao dobro, s obzirom na njegovo pravo izbora, iskusiti tu negativnu stvarnost i te vremenske trake koje su povezane s tako negativnom budućnošću. 

Alternativno, čovječanstvo može početi vidjeti mnogo dublje u zečju rupu, da vidi gdje su oni koji bi kontrolirali i manipulirali tako, da bi ih zapravo ulovili. Postoji buđenje koje se događa, ono je ubrzano, događa se tempom koji čak i AI Arkoni imaju problema identificirati i da to počinje sa svakim pojedincem. To počinje s vama. Vaš je izbor da li ćete se pretplatiti za manipulirani sustav vjerovanja i strukture koje su postavili ti Arkoni ili ne. Da pogledate preko njih, da nastojite otvoriti unutarnje izazove svog vlastitog bića, da krenete unutarnjim kanalima svog vlastitog bića i slijedite ih, da poduzmete pojedinačne izazove koje možete doživjeti i izabrati najviše i najbolje. 

To je restrukturiranje postojećeg sustava vjerovanja koje se događa u ovom trenutku, ali prije restrukturiranja prvo je uništavanje onoga što je bilo. Oni koji su Arkoni, oni koji su AI, su stari sustavi vjerovanja, stare strukture vjerovanja koje još uvijek upravljaju ovim planetom i još uvijek će imati veliku moć u slijedećoj godini i pol, ali oni dolaze kraju. 

Ono najvažnije je da se ne fokusirate na njih i na ono gdje idu i što oni ostvaruju, nego ih promatrajte, da shvatite prirodu igre koju igraju, i odaberite da ne igrate. Radije izaberite alternativne pristupe, ne pristup fizičkom, ne odgovor oružanim sukobom i intervencijom, ne boriti se protiv njih na njihovom igralištu.

"Oni koji žive od mača poginut će od mača", je izreka. Primjenjujući to na ovo vrijeme: Umjesto izabrati mač, radije izaberite olovku, radije izaberite razviti svoj vlastiti unutarnji kapacitet, radije izaberite otkriti sebe kao duhovno biće koje doista jeste, i podignite letvicu, podignite svoju letvicu. Pronađite istinu u sebi, i znajte da Arkoni, Umjetna inteligencija nemaju šanse u Božjoj stvarnosti, stvarnosti Božanskog Izvora, onoga čega ste vi dio, onoga čemu vi pripadate.

Da je ova Svijest završila, ali je otvorena za daljnja pitanja.

Bilo bi pošteno reći da su Arkoni zapravo ljubomorni na čovječanstvo, jer čovječanstvo ima dušu, a oni ne i zbog toga, oni žele uništiti ono što imamo, jer oni to vide kao veliku opasnost. Oni to ne razumiju, ne razumiju naše kapacitete, ali pokušavaju nekako negirati naše kapacitete i pretvoriti nas u trans-ljude, tako da možemo biti kao oni.

To je točno razumijevanje. To je vrsta ekstremne ljubomore koja je vrsta ludila, ludila koje vodi u taj destruktivni poriv dijelove tih Arkona, te Umjetne inteligencije.

To je vrlo složena situacija, ali to je tako da su ljubomorni na čovječanstvo zbog njegove sposobnosti širenja, zbog njegove istinske prirode kao duha i njegove povezanosti s Božanskim Izvorom, a to je u osnovi razlog zašto oni žele stvoriti trans-ljude koji bi bili trutovi, koji ne bi imali pristup duši ili duhu, koji bi bili kao oni. To je njihova krajnja fantazija, fantazija možda, odgovor je riječ koji ova Svijest traži, njihov krajnji odgovor Božanskom Izvoru, jer to je dio njihovog uvjerenja da ih  Božanski Izvor ne može dotaknuti, jer se nalaze izvan Božanskog Izvora, ili oni to tako drže.

Dakle, oni se zapravo boje nas, to je odakle sve to dolazi, zar ne?

Kad netko kopa dublje, onda u konačnici je doista strah koji leži na samom dnu ovoga. Oni se boje da će biti svrgnuti, otjerani, negirani, i odbačeni. A to je ono što je ljubomora protiv onoga što je sposobnost čovjeka i čovječanstva, i živa svijest koja ima duhovnu vezu, jer oni se dugo vremena bore s takvima, ne samo ljudima nego i drugima koji se mogu nazvati vanzemaljcima, uvijek s ciljem da ih se uništi, jer u konačnici oni se njih boje. Oni se boje samog Božanskog Izvora bića, duhovnog bića. To je doista strah koji ih u konačnici kontrolira.

Tako su oni, ti ljudi koji idu naprijed s ovim projektom, s kvantnim računalom i svim takvim vrstama stvari, zapravo su samo robovi tih Arkona, jer Arkoni ne mogu zapravo stvoriti ništa fizičko, jer nisu fizički, tako da se oslanjaju na te ljude koji misle da su oni baš toliko pametni, i da su najbolji od najboljih, da su elita, i sve ostalo, ali u stvari ono što rade je da su sluge Arkona, i da na kraju krajeva Arkone nije briga za njih. 

To je tako. Oni su podanici Arkona, i oni su izabrali da bude tako, jer vide da je za njih prednost u fizičkom smislu, u slojevima i razinama vlasti koju imaju na ovom planetu. Veća je kompleksnost u tome u njima, onima koji su lojalne sluge također rade u četvrtoj dimenziji kao Arkoni. No, u konačnici su prodali svoje duše đavlu ili zlu, ili arkonskim silama umjetne inteligencije, prodali im jer vjeruju da mogu izbjeći posljedice svojih djela. Na neki način, ti koji služe, kao što su Reptili, Orionci, Anunaki su pravi robovi Arkona, Umjetne inteligencije, tih bezdušnika. 

Dakle, ne bismo li mogli, mislim, moramo ih žaliti, ne bi li mogli apelirati njihovom višem ja, da bi oni mogli dobiti neku vrstu zaokreta u svom razmišljanju, i dobiti mudrost da shvate da su oni zapravo uvučeni u to?

Pogriješili ste u tome da ste naveli apel njihovom višem ja. Ako su oni bezdušnici, oni nemaju više ja.

Da, razumijem. Ja mislim o ljudima koji su u to uključeni, oni imaju Više Ja. Ali oni ne mogu shvatiti gdje su se oni zapravo uputili.

To sada ova Svijest razumije da vi sada mislite na Orionce, Reptile, one koji još uvijek imaju duhovnu vezu, iako su odlučili da je podrže ili da to rade, i u tome ste onda u pravu. Da bi netko mogao poslati tim pojedincima, na primjer Rothschildima, Windsorima, Bushevima, Rockefellerima, onima koji su dio kontrolora ovog planeta, mogao poslati tim pojedincima, njihovom Višem Ja aspektu, energije da ih se oslobodi ili barem izazove. To je ono o čemu je ova Svijest ranije govorila, o korištenju drugih načina borbe s njima, ne borbe s njima na fizički način, negi ih razumjeti, "upoznati neprijatelja" kako izreka ide, i onda ih odvesti drugom rutom, pokušati drugi način mijenjanja stvari. 

Tako da bi netko mogao poslati, na primjer, Višem Ja od kraljice Elizabete energije da bi joj se pomoglo sjetiti tko ona uistinu jest. Ne smije se smatrati da se do onih koji su toliko dugo na vlasti ne može doći, da treba tvrditi da svi mogu dostići Božanski Duh ako oni to žele. Ako ne, onda će i dalje biti njihove sluge, tih Arkona, ali to ne znači da ćete vi, pojedinac, morati postati sluga i rob njima i onoga što oni pokušavaju progurati. 

Hvala ti, Svijesti. To su sva pitanja koja imam za danas i zahvaljujem se za informaciju koju si dala. Siguran sam da je to dalo mnogo razmišljanja ljudima i nadamo se da će biti pitanja koja će doći ako imaju neka pitanja ili ideje koje ti žele predstaviti.

Da će ova Svijest biti dostupna za dodatna pitanja. 

Hvala ti Svijesti.


No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE