Followers

Labels

Tuesday, July 7, 2015

Romîna -- Maestrul Morya prin Kris Won

Romîna  --  Maestrul Morya prin Kris Won

spiritual energy

Dragii mei:


Tatal Nostru Ceresc a cautat printre toate creaturile care populeaza Universul fizic revelat, pe aceea care s-ar putea potrivi mai bine unei misiuni speciale pe care El a conceput-o, pentru a hrani Cosmosul cu o noua Energie re-înoitoare.

A fost ales datorita Mintii sale Omnisciente, o Fiinta de Mare Evolutie, care traia în una din cele mai vechi Constelatii, situata la multi ani-lumina de Sistemul Vostru Solar.

Aceasta Fiinta are o inteligenta asa de clara si o asemenea maretie, ca este capabila sa depaseasca în acelasi timp obstacolele a multor probleme care apar în diferite puncte ale Universului, cu o asemenea claritate ca ne minuneaza pe noi Maestrii Întelepciunii din lumea noastra.

Cînd am vrut sa stim cum sa putem sa-l numim pentru a ne adresa  lui/ei, deoarece se arata cu o polaritate atît masculina cît si feminina, ne-a raspuns ca ‘’Slujitorul cel mai umil dintre toti’’.

Energia care ne vine noua Maestrilor referitoare la prezenta sa, este atît de iubitoare, precum de o putere de neimaginat pentru noi, si asta ne copleseste de fericire, de pace si de recunostinta.

Stim ca cel Nenumit, l-a pus sa lucreze activ în aceste momente, pentru ca va stimula schimbarea pe care cu toti o stiti deja, o data ce va modifica vibratia noastrei Mame Pamînt, a Gaiei, riducînd-o într-o initiere cósmica, pîna va atinge noua pozitie ascensa unde trebuie sa vibreze acum, nu mai în a Treia Dimensiune, ci în a Cincea.

Pregatiti-va, deci, pentru ca timpurile nu vor mai veni, timpurile sunt deja, acum în acest moment precis al existentei noastre în calitate de Fii ai Celui Prea Înalt.

Binecuvîntat sa fie, într-adevar, aceasta Mare Fiinta, de imensa Iubire si mare Simplitate, pe care Creatorul ne-o ofera acum pentru a realiza saltul cuantic, pe care îl va trai Pamîntul nostru, si cu Ea toate creaturile Sale.

                           În serviciul etern al lui Dumnezeu,


                                                Maestrul Morya

Canal: Kris-Won


 Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE