Followers

Labels

Monday, September 21, 2015

Romîna -- ARHANGHELIARHANGHELUL ZADQUIEL

 
Numele sau înseamna „focul lui Dumnezeu” sau „justitia Divina”.
Este îngerul hrului si al milei.

De asemenea este Arhanghelul Libertatii, care aminteste fiintelor omenesti ca au liber arbitru pentru a actiona si a lua decizii.

Este infinit de drept ca Dumnezeu.
Reprezinta capacitatea Divina de iertare.
Însoteste fiinta omeneasca în orele cele mai dificile.

Virtutile si calitatile care se atribuiesc lui, sunt: justitia, bunatatea, iertarea, compasiunea, transmutarea, eliberarea, memoria, amintirea, traditiile si alchimia.
Se asociaza culorii violete, care ne aduce energie cu vibratia cea mai înalta, manifestînd transmutarea si debarasîndu-ne de tot ceea ce este negativ, care ne opreste si este etans.
Reprezinta eliberarea fiintei omenesti de orice sentiment, gînd sau situatie care îl blocheaza.

A fi liber(a), de ura, resentimente, nesiguranta si temeri.
Fiind drepti cream un echilibru perfect în interiorul nostru, fara energii stagnate.

De asemenea aduce idei transformatoare, pentru a atinge scopurile persoanelor debile si descurajate.

Întotdeauna este reprezentat cu vesminte de culoare violeta, purtînd o cruce care reprezinta iertarea divina, sau deschiderea omului la energia divina.

Paharul pe care îl tine are de asemenea doua interpretari, una este elixirul vietii vesnice, si deci, un apel pentru a cauta unirea cu Dumnezeu, pentru a atinge fericirea plina. Celalalt este a potirul de Liturghie, care face aluzie la transsubstantiere, si deci, este o perspectiva esoterica a transmutarii.

ARHANGHELUL CHAMUEL(SAMUEL) 

angeles

Numele sau înseamna „cel care vede pe Dumnezeu”, sau „cel care cauta pe Dumnezeu”, este cunoscut sub numele de Arhanghelul Iubirii.

Iubirea, compasiunea, mila, creativitatea si iertarea sunt toate virtutile legate de acest Arhanghel.

Ofera ajutor persoanelor care sunt singure si cu lipsa de iubire si respect.
Este însarcinat de a primi influentele lui Dumnezeu, pentru ca apoi sa le transmita.
Duce compasiv, persoanele la reînîlnire, la pace si atrage bogatiile spirituale. Elimina ranchiunile si invidia.

Ajuta la gasirea lucrurilor pierdute, ajuta în relatiile personale si pentru a face noi prietenii, depasirea relatiilor dificile, a se purta bine cu altii, si pentru a gasi armonia în relatiile romantice. Vibreaza cu raza de lumina roz.

Arhanghelul Chamuel este extrem de amabil, dulce si afectuos. Este îngerul tolerantei, curajului, opulentei, uniunii divine, pacii,  adoratiei, armoniei, tandretei, sentimentului, dulcetei, bunatatii, pacii inimii, fericirii, încîntarii, farmecului, comuniunii afective, si al esteticii spiritualizate.

Sa cerem lui Chamuel ca prin iubirea sale, sa ne elibereze de negativitate, si sa transmute energiile care ne separa de Dumnezeu.

ARHANGHELUL JOFIEL


Numele sau înseamna „lumina lui Dumnezeu”.

Se invoca protectia sa în momentele în care avem nevoie de claritate mentala, iluminare si  stabilitate.
Reprezinta lumina, deoarece întelepciunea este lumina, si ignoranta este întuneric.

Virtutile sale sunt: întelepciunea divina, iluminarea, deschiderea mentala pentru a face fata problemelor zilnice, si a patrunde în locul cel mai adînc al constiintei omenesti, facînd cu lumina sa, sa putem vedea mai departe, acolo unde întunericul nu ne permite ca sa vedem.

Culoarea sa este culoarea aurul galben.
Jofiel are darul de a arata omului cum totul este un proces de învatare, care se va repeta iarasi si iarasi, pîna cînd sufletul va atinge iluminarea, cînd va întelege Planul Divin.

De asemenea poate acorda introspectiunea care conduce la auto-cunoastere, eliberarea de îngustimea mentala si prejudecatile, eliberarea de mîndrie, inspiratia (filozofica si artistica), conexiunea cu finta ta superioara interna, accesul la nivelele mai profunde si spirituale ale constiintei.

Putem recurge la el, atunci cînd avem nevoie de a studia sau de a da examene.

Este reprezentat cu vesminte aurite, o sabie de foc într-o mîna, si o carte în cealalta.
Auriul reprezinta întelepciunea, iluminarea si sfintenia, sabia arata ca are grije de Pomul Vietii, si cartea reprezinta cunoasterea.

Multe din ideile noastre vin de la Arhanghelul Jofiel si de la îngerii iluminarii, care ne pune în legatura cu mintea lui Dumnezeu, care este Sursa întregii creativitati.

Cînd spunem: „ mi s-a aprins o lumina”, „mi-a venit o ideie mareata”, este acolo unde vedem interventia sa.

ARHANGHELUL URIEL


Îl numim îngerul prezentei lui Dumnezeu.

Numele înseamna „Focul lui Dumnezeu”. Reprezinta forta atot-puternica a spirituui vietii. Atributul sau este o flacara de foc, care reprezinta misiunea sa de a trezi constiinta fiintelor omenesti cu focul adevarului.

Poate purta o carte sau un pergament, care reprezinta rolul sau de observator divin. Contul sentimentelor, gîndurilor si actelor fiintelor omenesti în timpul calatoriei lor prin viata.

Putem cere pace interioara. Solutia problemelor de mînie si temeri în general, linistea spiritului, reînoirea sperantelor, solutia pasnica a conflictelor personale, sociale, ale muncii sau profisionale.

Este directorul îngerilor furnizori, putem sa le cerem pentru nevoile noastre fizice si economice.
Poate aduce pacea în locurile cu probleme din lume.

Este îmbracat în rosu sau portocaliu si auriu, culori legate de foc; si calitatile sale sunt de: transformare, distrugere a raului si iluminarea spirituala.

Este patronul acelora care cauta întelepciunea, protejeaza maestrii, liderii spirituali, preotii, filozofii, rabinii, guru, ministrii si toti acei care iubesc întelepciunea spirituala.


ARHANGHELUL RAFAEL


Numele înseamna Vindecarea lui Dumnezeu. Numele sau se refera la sanatatea corpului si a sufletului. Culoarea sa este verde, culoarea naturii, sperantei si a regenerarii. Îl asociem de asemenea cu ecologia si protectia Mamaei Pamînt, si creaturile sale.

Îl reprezentam de asemenea cu unul sau doi pesti. Pestele simbolizeaza viata si regenerarea spirituala. Este patronul bolnavilor si al spitalelor. Este de asemenea sfîntul patron al orbilor, al întîlnirilor întîmplatoare, al infirmierilor, medicilor si al calatorilor.

Cînd Rafael ajunge la viata ta , este momentul de a te vindeca de aceste vechi rani, care nu se vad, însa fac ca sufletul tau sa plînga. El poate sa ajute sa caute în noi talentul vindecarii.

Este consolul în dificultatile prezente, si ajutorul nostru în necazuri, acolo unde Dumnezeu îl trimite, va domni rabdarea si resemnarea. Persoanele lînga care Rafael ramîne, suporta tot felul de uferinte, inclusiv lucruri care par a fi intolerabile; deci, puteti recurge la el în tot momentul.

Virtutea sa este aceea de a înalta adevarul, risipind suspiciunea de minciuna.


ARHANGHELUL GABRIEL

 

Este Arhanghelul care anunta pe Maria de imaculata sa conceptie, ajuta femeile care doresc sa aiba copii, si protejeaza lunile lor de sarcina.

Este mensagerul ceresc. Imaginea sa reprezinta puritatea si o demonstreaza prin vestmintele sale albe, unul sau doi crini în mîini, si aspectul sau este androgin si delicat. În unele ocazii, este reprezentat cu o trompeta. Se spune ca Arhanghelul Gabriel va suna trompeta în ziua judecatii finale, pentru a trezi sufletele care se sunt adormite.

Este patronul mass-media, si al salilor de nastere. De asemenea reune si pacifica persoanele îndepartate, transforma casa într-un camin linistit, intervine întotdeauna cînd este invocat, pentru a linisti persoanele violente. Ne usureaza cunoasterea planului, misiunii si a obiectivului fundamental al vietilor noastre. Ne ajuta sa discplinam si sa punem în ordine viata noastra, pentru a depasi descurajarea si lenea.

De asemenea ne ajuta sa organizam împrejurul nostru, si sa obtinem casa , local sau atelier. Putem sa-l invocam pentru ca sa puna mantia sa de invizibilitate asupra noastra, de fiecare data  cînd ne gasim în pericol si pentru a ne proteja de rau, de minciuna, sau forte sinistre. A fost aceasta mantie care a protejat-o pe Fecioara Maria, Sfîntul Iosif si Pruncul Isus, în fuga lor catre Egipt, cînd soldatii romani îi urmareau.

2012 „ZORII ZILEI GALACTICE”
(Din Cartea lui Matias de Stefano „Traind în univers”)

 
Care este procesul actual al Galaxiei noastre?

Dincolo de metaforele confuze ale Bibliei, si voracitatea oamenilor din istorie, pentru a domina omenirea cu ajutorul fricii, mesajelor codificate ale cartilor vechi. Vorbesc despre datele care vor urma. Dar nu vorbesc cu ajutorul unor simple viziuni ale viitorului, însa, da, prin relatari fidele ale istoriei: toti înteleptii stiau ca istoria va avea loc din nou, motiv pentru care, multi au binevoit sa scrie, picteze sau sa construiasca mesaje codificate despre aceste cicluri, cu scopul ca aceste anunturi sa persiste în timpul trecerii culturilor, razboaielor si credintelor, si astfel sa reaminteasca oamenilor procesul universal în care ne aflam.

Publicat de Main Hiu la 7:45

Main Hiu
Scriu pentru fiintele de lumina, în cautarea propriului sau adevar si realitate.
Sper sa pot sa va ajut sa gasiti calea cu ajutorul cuvintelor mele, sau a informatiei pe care o pun în blog-urile mele.

Sunt maestru de Reiki Usui si Karuna, radiestezist, Vindecator Zen, Vindecare Benedictina, si cîteva alte agregate relationate mereu cu trezirea spirituala.

Site:

Translator: Star Child
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE