Followers

Labels

Wednesday, September 23, 2015

Romîna -- Mesaj de la Ágata de Vénus prin Agesta Marti, 18 August, 2015Marti, 18 August, 2015

Frati ai Pamîntului: Prezenta mea este un apel pentru ca sa fiti receptivi la energiile de pe Planeta Venus. Eu sunt de acolo, si numele meu este Ágata. Puteti intra în contact cu mine prin intermediul Cristalului semipretios numit „Agata cu Licheni” si al Codului Sacru 526.

Ma întristeaza lipsa de credinta a majoritatii oamenilor. Ca sa va comunicati cu noi nu este dificil. Este doar o chestiune de antrenament. Acest lucru se învata ca orice alta disciplina. Cine practica tacerea, ma poate auzi pe mine, si pe orice Fiinta din Stele.


Venus are mult de oferit Pamîntului. Voi puteti beneficia de asemenea de energia Lunii. Ea exercita o influenta asupra fiecaruia dintre voi, la toate nivelurile. Acolo, exista Fiinte de Lumina, care va pot ajuta în procesul vostru de schimbare si ascensiune.

Forma negativa de a gîndi a majoritatii oamenilor, este aceea care atrage problemele. Daca sute de minti se concentreaza într-un rezultat, îl materializeaza! Multi dintre voi atribuiesc lui Dumnezeu vina acestor evenimente nedorite, cînd în realitate D-zeu în mod constant, ne elibereaza de aceste momente rele.

De-a lungul anilor, am încercat sa va atragem atentia, însa marea majoritate este foarte pamînteasca. Este manipulata de mass-media, si ocupa cea mai mare parte a timpului lor, în activitati care nu au legatura cu scopul lor de viata.

Daca ati dedica mai mult din timpul vostru pentru a avea grija de inima voastra, ati vedea disparînd multe din nelinistile voastre. Tacerea va revela totul. Nu mergeti cu „adevaruri împrumutate”, descoperiti adevarul vostru propriu.

Doar o minoritate privilegiata ne asculta. Acestora le vom descoperi comorile noastre. Voi sunteti Fiinte Multidimensionale; stiti ce înseamna acest lucru?

Eu îi stiu pe acei care vor citi acest mesaj, asa ca le voi deschide o usa. Fiintele de lumina, va pot oferi ceea ce aveti nevoie, mai bine decît orice fiinta omeneasca. D-zeu, este un tovaras Atotputernic, si puteti lua contact cu El, tot timpul.
Pentru toate cele care au fost expuse anterior, Codurile Sacre sunt foarte importante. Cu ele puteti face mari schimbari la nivel personal si colectiv. Daca fiecare dintre voi ar oferi un Cod pe persoana si pentru Planeta, panorama mondiala ar fi foarte diferita.

Cînd cineva face un Cod sacru pentru o alta persoana, îi ofera bunastare, îi face cadou energie pentru ca sa avanseze, si o elibereaza de mute calamitati. Gînditi-va ce va motiveaza: ?este ego-ul? Iubirea? Daca este ego-ul, aveti înca un drum lung de parcurs. Daca este Iubirea, va gasiti foarte aproape de a 5ªD.

Exista Coduri Sacre, care îndeplinesc diferite functii, unul dintre ele este 526. Cu el puteti accesa Mierloiul ca Animal de Putere, si la Agata cu Licheni, si la mine. Piatra la care fac aluzie, va conecteaza cu energia lui Venus, si va ofera mari cadouri.

Eu sunt Ágata, aceea care va învata sa valorizati eternul si spiritualul.

Canalizat de José Gabriel Agesta

Puteti împartasi mesajul, respectînd sursele si Textul.Translator: Star ChildNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE